DorciaIQ 07.04.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No ja wiedziałam że wcześniej czy później to nastąpi, ale znając zaawansowanie naszego IT (niech ich piorun pier...) to miałam nadzieję że może nie... I szyja mnie boli od dwóch tygodni Jakaś taka rozdrażniona jestem w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzień doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.04.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że wygrały ostatecznie schody obłożone parkietem i ze "zwykłą" barierką z poziomymi szczebelkami, ale za to "zimny" WC gościnny z kamieniem... W sobotę mieliśmy jechać z naszą Asią oglądać płytki i takie tam, ale akurat okazało się że Święta się napatoczyły... Za to zdecydowaliśmy się na wykonawcę wszystkiego w sierodku+elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Gratulki wybrania wykonawcy i zaakceptowania projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.04.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie ma czego gratulować - małż sam dojrzał do zimnego kibelka, a na barierkę mnie urobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dorcia super! Teraz to już same najmilsze rzeczy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dorcia a Ty już masz wybrany konkretny wkład do swojego kominka?? Bo mnie Mycha bałamuci na ten rekuperator i bałamuci i się chyba łamać zaczynam. No i wtedy będę musiała mieć jednak wkład zamiast otwartego paleniska I kształtem musiałby być taki jak Twój..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.04.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie wiem jeszcze nic Dobrosiu Kochana Generalnie escape agituje za Bodartem bo ma supersystem czystej szyby, ale on drogi jest.. A co nie jest? Nie wiem, muszę pooglądać, bo jak sobie patrzę na kominki u ludzi to niektóre wkłady są tak mocno stylizowane, a u mnie musi być prościutki, więc wyjdzie na to że kupię taki co mi się podoba a nie jest badziewiem i nie kosztuje tysiąca kosmodolców... Nie bój nic - Ty masz na to więcej czasa to ja spokojnie do wtedy wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ech , ja jestem jeszcze zielona w temacie , ale tak mi wychodzi , że ja bym chciała jednocześnie panoramiczny i na dokładkę narożny.W spathermie czegos takiego nie widzę....idę lookac na tego Bodarta Musze się skonsultowac z naszą architekt , jak wygląda cenowo zrobienie przez zduna szyby podnoszonej na palenisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.04.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 link do narożnych. Tego austrocostam ponoc nie warto http://kominki.net/paleniska.html#Z%20BOCZNĄ%20SZYBĄ%20PROSTOKĄTNE czesc Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dorcia.. czemu Cię szyja boli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 fłaśnie czegóż ciem ..kręcidło painuje..hmmm??/ withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Doberek http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2759_wiosna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 dla Dorci łączka:http://eko.wbu.wroc.pl/eko/images/stories/08/fot_8_3_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 i kawka http://th.interia.pl/51,b2ea14d512068039/284015325_938317eaed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.04.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dziękuję za prezenty a kręcidło (dobre ) czemu boli... nie wiem, chyba sobie coś uszkodziłam na nartach, bo raz padłam tak na płask na kask Dobrosia a co rozumiesz przez panoramiczny? Że szeroki i narożny? A to jakiś problem jest? No to zależy pewnie jak szeroki? A szybę podnoszoną to ja też chcę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.04.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Takie są rewelacyjne ehhhhhttp://kominki.net/images/produkty/small/ATRAFLAM_900_EPI.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dorcia zajebista ta karpiówka! A barierki podobaly mi się te pierwsze od sufitu No a roślinek to nawstawiałaś duuużo ja w nowym ogrodzie zastanawiam się nad kompozycja kolorystyczną (biel, zieleń, niebieski i fiolet) podobno uspokajająco dziala a spokoju duż mi trzeba oj dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dziękuję za prezenty a kręcidło (dobre ) czemu boli... nie wiem, chyba sobie coś uszkodziłam na nartach, bo raz padłam tak na płask na kask Dobrosia a co rozumiesz przez panoramiczny? Że szeroki i narożny? A to jakiś problem jest? No to zależy pewnie jak szeroki? A szybę podnoszoną to ja też chcę na pewno Widziałam panoramiczne - znaczy takie szerokasne własnie- które miały szybę metrową , albo i szerszą.Ale nie było żadnego narożnego wśród nich. Chyba się pogodzę z 80tką - Myszka mi fajny znalazła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts