Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha, zapomniałam Wam powiedzieć, że wygrały ostatecznie schody obłożone parkietem i ze "zwykłą" barierką z poziomymi szczebelkami, ale za to "zimny" WC gościnny z kamieniem...

W sobotę mieliśmy jechać z naszą Asią oglądać płytki i takie tam, ale akurat okazało się że Święta się napatoczyły... ;)

Za to zdecydowaliśmy się na wykonawcę wszystkiego w sierodku+elewacji 8) :D

Nie wiem jeszcze nic Dobrosiu Kochana :oops:

Generalnie escape agituje za Bodartem bo ma supersystem czystej szyby, ale on drogi jest.. A co nie jest? :roll:

Nie wiem, muszę pooglądać, bo jak sobie patrzę na kominki u ludzi to niektóre wkłady są tak mocno stylizowane, a u mnie musi być prościutki, więc wyjdzie na to że kupię taki co mi się podoba a nie jest badziewiem i nie kosztuje tysiąca kosmodolców...

Nie bój nic - Ty masz na to więcej czasa to ja spokojnie do wtedy wybiorę :p

ech , ja jestem jeszcze zielona w temacie , ale tak mi wychodzi , że ja bym chciała jednocześnie panoramiczny i na dokładkę narożny.W spathermie czegos takiego nie widzę....idę lookac na tego Bodarta :roll: Musze się skonsultowac z naszą architekt , jak wygląda cenowo zrobienie przez zduna szyby podnoszonej na palenisku :roll:

Dziękuję za prezenty :) a kręcidło (dobre :p) czemu boli... nie wiem, chyba sobie coś uszkodziłam na nartach, bo raz padłam tak na płask na kask :-?

Dobrosia a co rozumiesz przez panoramiczny? Że szeroki i narożny? A to jakiś problem jest? No to zależy pewnie jak szeroki?

A szybę podnoszoną to ja też chcę na pewno 8)

Dorcia zajebista ta karpiówka!

A barierki podobaly mi się te pierwsze od sufitu :roll:

No a roślinek to nawstawiałaś duuużo

ja w nowym ogrodzie zastanawiam się nad kompozycja kolorystyczną (biel, zieleń, niebieski i fiolet) podobno uspokajająco dziala :roll:

a spokoju duż mi trzeba oj dużo :lol:

Dziękuję za prezenty :) a kręcidło (dobre :p) czemu boli... nie wiem, chyba sobie coś uszkodziłam na nartach, bo raz padłam tak na płask na kask :-?

Dobrosia a co rozumiesz przez panoramiczny? Że szeroki i narożny? A to jakiś problem jest? No to zależy pewnie jak szeroki?

A szybę podnoszoną to ja też chcę na pewno 8)

Widziałam panoramiczne - znaczy takie szerokasne własnie- które miały szybę metrową , albo i szerszą.Ale nie było żadnego narożnego wśród nich.

Chyba się pogodzę z 80tką - Myszka mi fajny znalazła....