lidszu 07.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dorcia, wreszcie wróciłaś No wiesz, tak znikać bez wytłumaczenia na tyle czasu oj nie ładnie, nie ładnie a tęsknić, tęskniłyśmy i zastanawiałyśmy się co z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dorciu ale ja gapa jestem tychnowych wizualek nie oglądałam Strasznie podoba mi się gościnna łazieneczka w czerni i Twojej zimnej tonacji - brązowa ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no i kurna zas ..posiało dziewuszkiem ..zafieruszyła siem ddooooorrcciiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no i kurna zas ..posiało dziewuszkiem ..zafieruszyła siem ddooooorrcciiaaaa A potem będzie marudziła że nie zauważyliśmy że jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 08.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dorcia -dziekuję za wzór umowy dot.ogrodzenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No jestem, jestem Strasznie ostatnio zalatana Ale mam dla Was niespodziewankę na dzisiejszy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dopiero na wieczor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 a czemu nie od razu Nie ma Cię i nie ma , a jak wpadniesz , to jeszcze każesz czekać , eh...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hehe trzeba budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Oooo Dobrosiu - gratuluję suwaczka, a raczej tego co się za nim kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Oooo Dobrosiu - gratuluję suwaczka, a raczej tego co się za nim kryje Dzięki Dorcia dzięki Studnię juz mam , w środę podpinają prąd , a dla mnie to wciąż jeszcze totalna anstrakcja Uwierzę , jak zobaczę pobojowisko na działce Lecę i wpadnę wieczorem na objawienie niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No jestem, jestem Strasznie ostatnio zalatana Ale mam dla Was niespodziewankę na dzisiejszy wieczór Oj! Nie wytrzymam! Mam już maso na swojej budowie, to teraz sado od Dorci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie wiem czy do wieczora wytrzymam ale jeśli to coś do jutra nie zniknie to mam szansę zobaczyc a wieczorem to z dzieckiem do chirurga jadę bo się na brzuszek skarży i nie wiadomo co to oby nie wyrostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ojej to fatalnie, trzymam kciuki żeby nie wyrostek Nie zniknie, tak szybko to nie zniknie na pewno Dobronia studnię masz to jesteś przede mną - ja jeszcze nie mam... A kto Ci robił? A głębinowa? A dasz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Helołłłł! Już wieczór??? Bo nie wytrzymam... i popuszczę. Ania, daj znać i napisz, że to nie wyrostek, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Niespodziewanka jest już w Dzienniku Ja tylko dodam, że z tej okazji: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/047/4762.jpg dla mnie i: http://www.umami.co.nz/images/entries/06/02/25/vodka_post.jpg dla Was, Kochani Rasia, dotrzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to GRATULACJE teraz rozumiem to zniknięcię z FM czekamy na małego skorpionka/skorpionkę z niecierpliwością u Liwii wszystko OK znaczy się wyrostek wykluczony ale ma infekcję wirusową która zaatakowała brzuszek bez innych objawów poza bólem oczywiście ale chociaż spokojna jestem że minął nas stół operacyjny oczywiście m. wyleciał dziś o 7.15 na caly tydzień zawsze jak cos się dzieje to go nie ma pewnie nie robi tego specjalnie ale ....................... sie trochę wkurzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.05.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gratulacje Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziękuję Aniu cieszę się że nie wyrostek, a wirusisko pewnie szybko przejdzie A z tym skorpionkiem to hola - plan jest zacisnąć nogi i dotrzymać do strzelca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zajrzałam do Ciebie po raz pierwszy i natrafiłam na takie cudne wieści Gratuluję z całego serca - u nas było tak samo - nowy dom - nowy potomek Niech się chowa pod serduchem spokojnie i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts