DorciaIQ 11.05.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Heh, ma się to wyczucie czasu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No chyba że to skorpionek a nie strzelec to zaciskanie nic nie da ale trzymam kciucasy za miłe chodzenie z baby inside i szczęśliwe powitanie nowego forumowego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 SERDECZNE GRATULACJE!!! http://lh6.ggpht.com/_jbSBWztAHeo/SYFv5TXDZHI/AAAAAAAAEgc/ddXFRfmmss8/s800/IMG_2042.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No chyba że to skorpionek a nie strzelec to zaciskanie nic nie da ale trzymam kciucasy za miłe chodzenie z baby inside i szczęśliwe powitanie nowego forumowego maluszka Miłe jest baaaardzo, mimo ciągłego bólu głowy i mdłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 SERDECZNE GRATULACJE!!! Śliczny wózeczek - dziękuję, przyda się Justyś a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Heh, ma się to wyczucie czasu, co? nooooooooowiem gdzie i kiedy zajrzeć Nie tylko wizualki wspaniałe - dojrzałam cudowne, zgrabne łydeczki i uśmiech od ucha do ucha na twarzy małego ptysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 SERDECZNE GRATULACJE!!! Śliczny wózeczek - dziękuję, przyda się Justyś a Ty? w związku z przewrotami w życiu zawodowym musimy odłożyć w czasie starania ale nie na długo ... mam nadzieję, że za rok pochwalę się identycznymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to trzymamy Cię za słowo Justysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dsfoniła i nic nie poffiedsiała kiebys nie byla w stanie bym ci naplutł ło! kurna to som najpikniejsze wizualkiw twoim dzienniczku wis:)) Gratlulujem z całego serduszka..dorciu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kurna to som najpikniejsze wizualkiw twoim dzienniczku wis:)) Ochhh bo ja sie teraz tak latwo rozczulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziękuję Aniu cieszę się że nie wyrostek, a wirusisko pewnie szybko przejdzie A z tym skorpionkiem to hola - plan jest zacisnąć nogi i dotrzymać do strzelca Moje najserdeczniejsze ( z tym Strzelcem... hmm... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gratulacje!! Bardzo sie ciesze, a mowia, ze ujemny przyrost naturalny a tu co druga forumowiczka w ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dorciu super wieści!!! To pewnie dziewczynka bo nogi długie po mamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziękuję Kochane A mi się wydaje że to chłopak... Ale nie pytajcie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziękuję Aniu cieszę się że nie wyrostek, a wirusisko pewnie szybko przejdzie A z tym skorpionkiem to hola - plan jest zacisnąć nogi i dotrzymać do strzelca Moje najserdeczniejsze ( z tym Strzelcem... hmm... ) Jaja sobie robię - wcale w to nie wierzę, zresztą bodajże Dobrosia jest skorpionem i co? Dusza człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kurna to som najpikniejsze wizualkiw twoim dzienniczku wis:)) Ochhh bo ja sie teraz tak latwo rozczulam... Ja to mało romantyczna jestem (jak to strzelec ) ale to od Ducha było rozczulające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kurna to som najpikniejsze wizualkiw twoim dzienniczku wis:)) Ochhh bo ja sie teraz tak latwo rozczulam... Ja to mało romantyczna jestem (jak to strzelec ) ale to od Ducha było rozczulające Strzelce są bardzo romantyczne (tak jak ja ) tylko grają twardzieli, bo ZAWSZE sobie poradzą hohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kurna a jo ..racek i taki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 11.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 jezu jak Ci bardzo gratuluje. super super super. to wasze pierwsze dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Raczki są the best! A strzelce mają dwoistą naturę i dlatego mogą być twardo-miętkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts