DorciaIQ 26.08.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Rozumiem - redakcja powiedziała że nada Ci tytuł NIEWINIĄTKO jak tylko sobie ponabijasz jeszcze parę punktów za udawanie takiegoż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Rozumiem - redakcja powiedziała że nada Ci tytuł NIEWINIĄTKO jak tylko sobie ponabijasz jeszcze parę punktów za udawanie takiegoż? To Ila wymysliła to całe i teraz mi dokuczacie "ZAWINIĄTKO" hahaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Rozumiem - redakcja powiedziała że nada Ci tytuł NIEWINIĄTKO jak tylko sobie ponabijasz jeszcze parę punktów za udawanie takiegoż? To Ila wymysliła to całe i teraz mi dokuczacie "ZAWINIĄTKO" hahaaaaa Wrrrr Oj podpadasz chłopie - to JA wymyśliłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Rozumiem - redakcja powiedziała że nada Ci tytuł NIEWINIĄTKO jak tylko sobie ponabijasz jeszcze parę punktów za udawanie takiegoż? To Ila wymysliła to całe i teraz mi dokuczacie "ZAWINIĄTKO" hahaaaaa Wrrrr Oj podpadasz chłopie - to JA wymyśliłam! A to zwracam honor szanownej koleżance:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.08.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze Rozumiem - redakcja powiedziała że nada Ci tytuł NIEWINIĄTKO jak tylko sobie ponabijasz jeszcze parę punktów za udawanie takiegoż? To Ila wymysliła to całe i teraz mi dokuczacie "ZAWINIĄTKO" hahaaaaa Wrrrr Oj podpadasz chłopie - to JA wymyśliłam! A to zwracam honor szanownej koleżance:D Jezusicku to Ty mi zabrałeś honor???? A tyle się go naszukałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 A to zwracam honor szanownej koleżance:D Jezusicku to Ty mi zabrałeś honor???? A tyle się go naszukałam.... A Stuczek tak niewinnie wygląda ... wydawałoby się Nocne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.08.2008 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze chyba mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie daj się aniu my tam wiemy co to za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie daj się aniu my tam wiemy co to za komentarze dzięki efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 27.08.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Super!! Szybko ten strop. Uwinęli się chłopcy:)Gratuluje dobrego wyboru ekipy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No Dorcia to jakieś robociki z Duracella zatrudniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.08.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze chyba mi smutno Stuki normalnie przoduje w hurtowym grabieniu sobie u tych pięknych kobiet które najpierw zapraszał do mojego dziennika Witam nowe Panie w moim dzienniczku - NIEWINIĄTKO też się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.08.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No Dorcia to jakieś robociki z Duracella zatrudniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A bo stresujesz chłopaka I jeszcze od cnotek-niewydymek wymyślasz Ja bym się z nim zamienił, żeby mieć taką ekstara inwestorke Stukuś! Tęskniłam za Tobą już Myslałam że porzuciłeś mnie dla modrzewiowych komentarzy Jakie modrzewiowe komentarze? Pierwsze słysze chyba mi smutno Stuki normalnie przoduje w hurtowym grabieniu sobie u tych pięknych kobiet które najpierw zapraszał do mojego dziennika Witam nowe Panie w moim dzienniczku - NIEWINIĄTKO też się ucieszy zaraz tam sobie grabie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.08.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 http://img411.imageshack.us/img411/7852/hpim2294fa9.jpg hmmm czy Wam też się wydaje że jest krzywo??? Jakie krzywe?! Dziewczyno sądząc po łydkach zakrytych grubą warstwą gumy stwierdzam ,że nóżki masz proste i bardzo zgrabne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.08.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jakie widziałam Otóż, skierowana na trzecie piętro wchodzę do windy (i nie że leniuch, ale przyszłam tam z pracki spacerkiem jakieś półtora kilosa i tyle miałam zamiar wracać, a miałam na sobie szpilki ), wciskam trójkę i... wysiadam na półpiętrze Karteczka przylepiona żeby zejść pół piętra w dół No to schodzę, po szumnej nazwie "Inspektorat" spodziewając się czegoś Miałaś na sobie tylko szpilki? A ja w domu siedziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.08.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jakie krzywe?! Dziewczyno sądząc po łydkach zakrytych grubą warstwą gumy stwierdzam ,że nóżki masz proste i bardzo zgrabne Powiem mężusiowi że się Tobie podobają jego nóżki - na pewno będzie wniebowzięty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jakie krzywe?! Dziewczyno sądząc po łydkach zakrytych grubą warstwą gumy stwierdzam ,że nóżki masz proste i bardzo zgrabne Powiem mężusiowi że się Tobie podobają jego nóżki - na pewno będzie wniebowzięty! Ups.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts