dobroszka 11.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A ja tak pomyślałam ,że będzie dzidziul GRATULACJE !!!!! Jakem skorpionica głosuję za skorpionkiem A namiary na studniarza podeślę Ci jutro - studnię zrobiłam głębinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobrosia musisz Rasię na kurs karpatkowy wziąć do siebie bo coś przypaliła dzisiaj siedzi i płacze prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 HURRRAAA !!! SKORPIONEK!!! Dorciu, Gratulki ogromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasiula jak mi oddasz szklaną foremkę to Ci zrobię karpatkę just 4U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobrosia musisz Rasię na kurs karpatkowy wziąć do siebie bo coś przypaliła dzisiaj siedzi i płacze prawie Trochę się psypaliła, ale za to jaaaka pysssna ona jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Rasiula jak mi oddasz szklaną foremkę to Ci zrobię karpatkę just 4U Ja od dzisiaj, to z Twoją szklaną foremką, białą truflową i rydzami będę spała pod poduszką, dobrze... A tak serio, to dzisiaj się prześpię, a jutro Ci oddam, dobrze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Musicie mówić o jedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Taaaaaak , jutro sobie zrobię sałatkę z avocado strasznie jestem głodna ale poczucie przyzwoitości powstrzymuje mnie przed poleceniem do kuchni i sprokurowaniem jej od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mmm a z czym to awokado? Bo mi wlasnie dwa w kuchni przejrzewaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja wiedziałam, ze tak bedzie, czułam to w kościach. Gratulacje Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mmm a z czym to awokado? Bo mi wlasnie dwa w kuchni przejrzewaja... jabłko , awokado ,kukurydza, feta , orzechy włoskie pokropione sokiem z cytryny i trochę jogurtu naturalnego mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dobrosiu, Ty skarbnico pomysłów wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zapomniałam dodaC: jutro bedą poprawione wyceny na reku. Troche zeszli, ale żaden kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 widzieliśmy się z nimi w sobote.usilowali nas urobic na wklad ale sie nie dalismy i trwamy na szańcu z otwartym paleniskiem. Zaraz tam skarbnico - byłam głodna i wrzuciłam do miski co było pod ręką M. żąda tej sałatki raz w tygodniu conajmniej Mycha kładą Ci już szare cudo na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ano kładą. Dobrosiu trzymaj się swego kominka jesli jest taki ważny, a o bezpieczenstwo tego wszystkiego niech oni dbają. o mnie jutro wchodzi elektryk, alarm, gwc, dalej kladą dachówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 widzieliśmy się z nimi w sobote.usilowali nas urobic na wklad ale sie nie dalismy i trwamy na szańcu z otwartym paleniskiem. Zaraz tam skarbnico - byłam głodna i wrzuciłam do miski co było pod ręką M. żąda tej sałatki raz w tygodniu conajmniej Mycha kładą Ci już szare cudo na dachu? jaka sciemniara z tej dobrochny niooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dorcia GRATULACJE ja tam trzymam kciuki za strzelca bo ja też szczelec no i nieobecność Twa została usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 widzieliśmy się z nimi w sobote.usilowali nas urobic na wklad ale sie nie dalismy i trwamy na szańcu z otwartym paleniskiem. Zaraz tam skarbnico - byłam głodna i wrzuciłam do miski co było pod ręką M. żąda tej sałatki raz w tygodniu conajmniej Mycha kładą Ci już szare cudo na dachu? jaka sciemniara z tej dobrochny niooo się nie przezywaj , cooo...??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A jakie bylo zwatpienie w sobote jak na dachu pojawilay sie dwa kolory dachowek jasno i ciemno szara. Mąz powiedzial ze pod tą jasną nie bedzie mieszkał. Szczescie okazało sie ze tą jasną to tylko sobie położyli do obmiaru łat, uffff. Dzisiaj polewali daszek wodą zeby mi udowodnic, ze folia leży na nim szczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 W środę pewnie będę u soebie na działce bo mi prund podepną , to jak będę wracała do dom , to sobie przejadę i polukam chociaż na to szare boskie cuś , czego nie będę mieć na dachu... Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts