amazonka22 12.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ja tez zgratulowałam i pytanie zadałam i zostałam olana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ojejku przepraszam, przeoczyłam Twój post, bo się zsynchronizował z moim Pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.05.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witaj Dorotko! Właśnie zobaczyłam suwaczek u Efilki i aż pysiak mi się zaśmiał z radości! Bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku!!! Śliczny jest i jakie ma długie nóżki - może jakiś siatkarz, albo siatkarka..?! I trzymam kciuki za skorpionka, bo sama urodziłam pierwszą córcię na dwa dni przed moimi listopadowymi urodzinami! A na kiedy dokładnie masz termin? Ależ się cieszę z Twojego małego szczęścia...! Lecę teraz poczytać zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mi się jak zwykle straszniście podobają Twoje wizulki, chociaż te wczorajsze są najzajefajne! Mam tylko jedno pytanko, z rodzaju tych głupich: czy te veluxy są nad jętkami i jaki będzie do nich dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ojejku przepraszam, przeoczyłam Twój post, bo się zsynchronizował z moim Pierwsze wybaczone . to skoro pierwsze to tym bardziej gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 13.05.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dorotko serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 GRATULKI http://zdrowaszkola.blox.pl/resource/truskawki.jpg dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.05.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witaj Dorotko! Właśnie zobaczyłam suwaczek u Efilki i aż pysiak mi się zaśmiał z radości! Bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku!!! Śliczny jest i jakie ma długie nóżki - może jakiś siatkarz, albo siatkarka..?! I trzymam kciuki za skorpionka, bo sama urodziłam pierwszą córcię na dwa dni przed moimi listopadowymi urodzinami! A na kiedy dokładnie masz termin? Ależ się cieszę z Twojego małego szczęścia...! Lecę teraz poczytać zaległości... Po rodzicach to na pewno będzie długaśny/-a Teoretycznie 14 listopada, ale mam długi okres i na USG pan powiedział że wygląda na tydzień młodsze... A my z mężem poznaliśmy się 11 listopada DOKŁADNIE 10 lat temu to śmiesznie też będzie jak się nam w rocznicę wetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.05.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Mi się jak zwykle straszniście podobają Twoje wizulki, chociaż te wczorajsze są najzajefajne! Mam tylko jedno pytanko, z rodzaju tych głupich: czy te veluxy są nad jętkami i jaki będzie do nich dostęp? Nad - po drabinie? Nie będę tych okien przeż myć co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.05.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 GRATULKI http://zdrowaszkola.blox.pl/resource/truskawki.jpg dzień doberek A dziękuję, bardzo chętnie - chociaż za mną chodzą ostatnio czereśnie - ktoś pamięta kiedy toto się zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witaj Dorotko! Właśnie zobaczyłam suwaczek u Efilki i aż pysiak mi się zaśmiał z radości! Bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku!!! Śliczny jest i jakie ma długie nóżki - może jakiś siatkarz, albo siatkarka..?! I trzymam kciuki za skorpionka, bo sama urodziłam pierwszą córcię na dwa dni przed moimi listopadowymi urodzinami! A na kiedy dokładnie masz termin? Ależ się cieszę z Twojego małego szczęścia...! Lecę teraz poczytać zaległości... Po rodzicach to na pewno będzie długaśny/-a Teoretycznie 14 listopada, ale mam długi okres i na USG pan powiedział że wygląda na tydzień młodsze... A my z mężem poznaliśmy się 11 listopada DOKŁADNIE 10 lat temu to śmiesznie też będzie jak się nam w rocznicę wetnie jedna z moich córek urodzila się 14 XI a mąż 15 XI fajnie będziecie swiętować tą okrągłą rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.05.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Teraz już mamy fajnie: połowa rodziny to lipcowe raki, a jeszcze rocznica ślubu 2 lipca Najgorzej że nigdzie nie da się pójść, bo 2-go ma teściowa urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 DORCIA GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY CI ŻYCZĘ!!!! http://www.e-kwiaty.pl/images/bo109-xl.jpg http://www.susansbabystore.com/images/BabyCakes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no i ja przylazlam zlozyc serdeczne gratulacje. i przyjemnej spokojnej ciazy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Fajnie u ciebie z tymi jętkami Dorcia. Szkoda,ze u mnie znikną w dociepleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Teraz już mamy fajnie: połowa rodziny to lipcowe raki, a jeszcze rocznica ślubu 2 lipca Najgorzej że nigdzie nie da się pójść, bo 2-go ma teściowa urodziny Nie mogła sobie teściową innej daty wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Doricia - gratuluję małej fasolki lub fasolka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 15.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 To raz jeszcze serdeczności , niech świeża mama rośnie jak balonik Dorcia właśnie wyczytałam o ekipie Pana Roberta co wszystko takie naj robią, chętnie bym się uśmiechnęła o namiar, to może jakby wyszli od Was to u mnie by podziałali - my dopiero za jakiś miesiąc ,dwa pod kątem glazury, terakoty itp Do tynków już mamy gościa I powtórzę się jeszcze - Twoje wizualki mnie powalają, wczoraj znowu nad nimi siedziałam , bo rozpatruję właśnie czy zrobić u siebie zlewozmywak ( podwieszany 0 pod oknem a na wyspie kuchenkę czy kuchenkę w tej samej płaszczyznie co zlew Dorciowe Maleństwo będzie miało piękną chatę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 oglądam te twoje wizualki i oglądam i nie moge przestać. . myslalam ze masz juz dzieciaki bo opis górnej łazienki tkak sugerował. mi sie ta umywalka podoba: http://img35.imageshack.us/img35/738/bandinilucemodernvanity.jpg ale nie wiem gdzie na nia wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.05.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 To raz jeszcze serdeczności , niech świeża mama rośnie jak balonik Dorcia właśnie wyczytałam o ekipie Pana Roberta co wszystko takie naj robią, chętnie bym się uśmiechnęła o namiar, to może jakby wyszli od Was to u mnie by podziałali - my dopiero za jakiś miesiąc ,dwa pod kątem glazury, terakoty itp Do tynków już mamy gościa I powtórzę się jeszcze - Twoje wizualki mnie powalają, wczoraj znowu nad nimi siedziałam , bo rozpatruję właśnie czy zrobić u siebie zlewozmywak ( podwieszany 0 pod oknem a na wyspie kuchenkę czy kuchenkę w tej samej płaszczyznie co zlew Dorciowe Maleństwo będzie miało piękną chatę ! Płytki za miesiąc?!!!?!? Matko, jak Wy to robicie, skoro jeszcze podobno hydraulik nie wybrany, hę? Spoko, mogę dać namiar, bo my to płytki może w listopadzie będziemy kładli ale po pierwsze primo głupio mi polecać, bo jeszcze ich na swojej skórze nie odczułam, a po drugie primo, to nie sądzę żeby oni przed nami jeszcze mieli czas kogoś wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts