Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Dorotko!

Właśnie zobaczyłam suwaczek u Efilki i aż pysiak mi się zaśmiał z radości! :D

Bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku!!! :wink:

Śliczny jest i jakie ma długie nóżki - może jakiś siatkarz, albo siatkarka..?! :o :o :o

I trzymam kciuki za skorpionka, bo sama urodziłam pierwszą córcię na dwa dni przed moimi listopadowymi urodzinami!

A na kiedy dokładnie masz termin?

Ależ się cieszę z Twojego małego szczęścia...! :D :D :D

Lecę teraz poczytać zaległości...

Mi się jak zwykle straszniście podobają Twoje wizulki, chociaż te wczorajsze są najzajefajne! 8) :D :D

Mam tylko jedno pytanko, z rodzaju tych głupich: czy te veluxy są nad jętkami i jaki będzie do nich dostęp?

Witaj Dorotko!

Bardzo serdecznie gratuluję i życzę szczęśliwych miesięcy z dzidziusiem w brzuszku!!! :wink:

Śliczny jest i jakie ma długie nóżki - może jakiś siatkarz, albo siatkarka..?! :o :o :o

I trzymam kciuki za skorpionka, bo sama urodziłam pierwszą córcię na dwa dni przed moimi listopadowymi urodzinami!

Po rodzicach to na pewno będzie długaśny/-a ;)

Teoretycznie 14 listopada, ale mam długi okres i na USG pan powiedział że wygląda na tydzień młodsze... :)

A my z mężem poznaliśmy się 11 listopada DOKŁADNIE 10 lat temu to śmiesznie też będzie jak się nam w rocznicę wetnie :p

Mi się jak zwykle straszniście podobają Twoje wizulki, chociaż te wczorajsze są najzajefajne! 8) :D :D

Mam tylko jedno pytanko, z rodzaju tych głupich: czy te veluxy są nad jętkami i jaki będzie do nich dostęp?

Nad - po drabinie? :lol:

Nie będę tych okien przeż myć co miesiąc :roll:

Witaj Dorotko!

Po rodzicach to na pewno będzie długaśny/-a ;)

Teoretycznie 14 listopada, ale mam długi okres i na USG pan powiedział że wygląda na tydzień młodsze... :)

A my z mężem poznaliśmy się 11 listopada DOKŁADNIE 10 lat temu to śmiesznie też będzie jak się nam w rocznicę wetnie :p

jedna z moich córek urodzila się 14 XI a mąż 15 XI

fajnie będziecie swiętować tą okrągłą rocznicę :D

To raz jeszcze serdeczności , niech świeża mama rośnie jak balonik :lol:

Dorcia właśnie wyczytałam o ekipie Pana Roberta co wszystko takie naj robią, chętnie bym się uśmiechnęła o namiar, to może jakby wyszli od Was to u mnie by podziałali - my dopiero za jakiś miesiąc ,dwa pod kątem glazury, terakoty itp

Do tynków już mamy gościa

I powtórzę się jeszcze - Twoje wizualki mnie powalają, wczoraj znowu nad nimi siedziałam , bo rozpatruję właśnie czy zrobić u siebie zlewozmywak ( podwieszany :wink: 0 pod oknem a na wyspie kuchenkę czy kuchenkę w tej samej płaszczyznie co zlew :roll:

Dorciowe Maleństwo będzie miało piękną chatę !

To raz jeszcze serdeczności , niech świeża mama rośnie jak balonik :lol:

Dorcia właśnie wyczytałam o ekipie Pana Roberta co wszystko takie naj robią, chętnie bym się uśmiechnęła o namiar, to może jakby wyszli od Was to u mnie by podziałali - my dopiero za jakiś miesiąc ,dwa pod kątem glazury, terakoty itp

Do tynków już mamy gościa

I powtórzę się jeszcze - Twoje wizualki mnie powalają, wczoraj znowu nad nimi siedziałam , bo rozpatruję właśnie czy zrobić u siebie zlewozmywak ( podwieszany :wink: 0 pod oknem a na wyspie kuchenkę czy kuchenkę w tej samej płaszczyznie co zlew :roll:

Dorciowe Maleństwo będzie miało piękną chatę !

Płytki za miesiąc?!!!?!? Matko, jak Wy to robicie, skoro jeszcze podobno hydraulik nie wybrany, hę?

Spoko, mogę dać namiar, bo my to płytki może w listopadzie będziemy kładli ;) ale po pierwsze primo głupio mi polecać, bo jeszcze ich na swojej skórze nie odczułam, a po drugie primo, to nie sądzę żeby oni przed nami jeszcze mieli czas kogoś wcisnąć :(