Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dzień dobry, dzień dobry

W końcu tesz się u cię zalogujemy... Ech, tak naprawdę to wiem na pewno że żałuję braku jednej rzeczy w naszym domu - właśnie antresoli i otwarcia z góry na salon. Ale jakoś wyszło inaczej... I te jętki - zajebiste...

Się dzieje, pszepaństwo, się dzieje...

http://www.se.pl/media/pics/2008/06/18/czeresnie_460x370.jpg

http://www.czeresnie.karuzela.eu/czeresnie.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg

"Dojrzewają od maja do późnego lipca, w niższych położeniach górskich nawet dopiero w sierpniu...."

dzień doberek :D :D

No dzień dobry, dzień dobry

W końcu tesz się u cię zalogujemy... Ech, tak naprawdę to wiem na pewno że żałuję braku jednej rzeczy w naszym domu - właśnie antresoli i otwarcia z góry na salon. Ale jakoś wyszło inaczej... I te jętki - zajebiste...

Się dzieje, pszepaństwo, się dzieje...

Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego ;)

Dorcia, ale ci fajnie z tymi wizualkami, jak mi takiego czegoś brakuje.

tylko mam wrażenie ze wpuszczasz coraz wiecej koloru do tego "szaro i minimalistycznie" Chyba znowu musisz zmienic tytuł dzienniczka :)

Gdzie Ty widzisz nowe kolory? Ja tylko w suwaczku, a to dlatego że nie mogę wybrać jego koloru dopóki nie znam płci fasolki :p

Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego ;)

No, moja droga, ale za to masz wielkie lochy :D. Nie wiem, czy nie jako jedyna w tym towarzystwie :wink: A to nobilituje :D :D :D

Witamy się z nowym tygodniem :wink:

Dobrze że nie zobowiązuje :lol:

No wiem, wiem - niemodna jestem z tą piwnicą :roll: ;)

No, moja droga, ale za to masz wielkie lochy :D. Nie wiem, czy nie jako jedyna w tym towarzystwie :wink: A to nobilituje :D :D :D

Witamy się z nowym tygodniem :wink:

Dobrze że nie zobowiązuje :lol:

No wiem, wiem - niemodna jestem z tą piwnicą :roll: ;)

Nasz znajomy się pyta: A piwnicę macie? No to my, że nie. A on: no to gdzie się schowacie jak będzie nalot?

Dobre pytanie.

Ale bez żart – masz loszek, bo ci był potrzebny – wszak choćby sala telewizyjna.... I to kluczowa sprawa. Tak jak my mamy Tajemnicze Pomieszczenie nad Garażem. Uznałem, że może się przydać. Najważniejsza jest ta pewność, pomaga dorobić każdą ideologię

:wink: