DorciaIQ 15.05.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Na razie zamiast spokojnie rosnąć, to mi nos spuchł i mam taki katar, że aż mi oko łzawi - idę do lekarza, nie będę się tu przecież męczyć w tej robocie, nie? A zwolnienie płatne 100% mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.05.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Fajnie u ciebie z tymi jętkami Dorcia. Szkoda,ze u mnie znikną w dociepleniu. Zawsze możesz sobie zrobić atrapę jętek podespodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No dzień dobry, dzień dobryW końcu tesz się u cię zalogujemy... Ech, tak naprawdę to wiem na pewno że żałuję braku jednej rzeczy w naszym domu - właśnie antresoli i otwarcia z góry na salon. Ale jakoś wyszło inaczej... I te jętki - zajebiste...Się dzieje, pszepaństwo, się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 http://www.se.pl/media/pics/2008/06/18/czeresnie_460x370.jpg http://www.czeresnie.karuzela.eu/czeresnie.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg "Dojrzewają od maja do późnego lipca, w niższych położeniach górskich nawet dopiero w sierpniu...." dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Doberek no i do Zuzy nie dotarłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zjem zaraz monitor z tymi czereśniami No nie dotarłam ale na pocieszenie dodam, że do szwagierki też nie dotarłam, bo leżę w łóżku z wrednym przeziębieniem, a Małż Kochany mi tylko donosi herbatki z miodem i cytryną, smakołyki i chusteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No dzień dobry, dzień dobry W końcu tesz się u cię zalogujemy... Ech, tak naprawdę to wiem na pewno że żałuję braku jednej rzeczy w naszym domu - właśnie antresoli i otwarcia z góry na salon. Ale jakoś wyszło inaczej... I te jętki - zajebiste... Się dzieje, pszepaństwo, się dzieje... Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wresszcie mam troszke timu to siem psyfitham sdruffka zycąc..mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dorcia, ale ci fajnie z tymi wizualkami, jak mi takiego czegoś brakuje. tylko mam wrażenie ze wpuszczasz coraz wiecej koloru do tego "szaro i minimalistycznie" Chyba znowu musisz zmienic tytuł dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dorcia, MOJE NAJGORĘTSZE GRATULACJE KOCHANA !!!!! Kuruj się słońce, bo pogoda teraz bardzo zdradliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego No, moja droga, ale za to masz wielkie lochy . Nie wiem, czy nie jako jedyna w tym towarzystwie A to nobilituje Witamy się z nowym tygodniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.05.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dorcia, ale ci fajnie z tymi wizualkami, jak mi takiego czegoś brakuje. tylko mam wrażenie ze wpuszczasz coraz wiecej koloru do tego "szaro i minimalistycznie" Chyba znowu musisz zmienic tytuł dzienniczka Gdzie Ty widzisz nowe kolory? Ja tylko w suwaczku, a to dlatego że nie mogę wybrać jego koloru dopóki nie znam płci fasolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.05.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego No, moja droga, ale za to masz wielkie lochy . Nie wiem, czy nie jako jedyna w tym towarzystwie A to nobilituje Witamy się z nowym tygodniem Dobrze że nie zobowiązuje No wiem, wiem - niemodna jestem z tą piwnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.05.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wresszcie mam troszke timu to siem psyfitham sdruffka zycąc..mocno A dziękuję Duszku ta decha taka o dziwnej nazwie co mi dałeś to co to było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Helloł i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ojej, a mi brakuje spiżarni i wejścia z garażu blisko kuchni... Nie można mieć wszystkiego No, moja droga, ale za to masz wielkie lochy . Nie wiem, czy nie jako jedyna w tym towarzystwie A to nobilituje Witamy się z nowym tygodniem Dobrze że nie zobowiązuje No wiem, wiem - niemodna jestem z tą piwnicą Nasz znajomy się pyta: A piwnicę macie? No to my, że nie. A on: no to gdzie się schowacie jak będzie nalot? Dobre pytanie. Ale bez żart – masz loszek, bo ci był potrzebny – wszak choćby sala telewizyjna.... I to kluczowa sprawa. Tak jak my mamy Tajemnicze Pomieszczenie nad Garażem. Uznałem, że może się przydać. Najważniejsza jest ta pewność, pomaga dorobić każdą ideologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Dorcia Jak dzisiaj samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 massaranduba dorotko massaranduba withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts