efilo 19.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dorcia a Ty masz serce jeszcze o budowie myśleć czy już jesteś myślami przy innym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doberek i jak zdrówko, katar bardzo męczy kurcze ja pamiętam, że też cały początek ciąży przechorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.05.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Katar już się kończy, ale z pracy ciągle chcą coś ode mnie, mam już tej budy serdecznie dość A serca do budowy... cóż, to chyba widać po mojej aktywności dziennikowo-komentarzowej, że teraz co innego pochłania moją uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 aj, dopiero teraz sie doczytałam. ogromne gratulacje dzidziusia na nowy domek wizualki śliczne i bardzo nowoczesne, też gratuluje odwagi w wyborze koloru. pozdrawiam ciepło edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Hej Dorcia widzę jedzie z budową do przodu a co do podlóg też się zdecydować nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No przechlapane z tymi podłogami... A Ty wiesz że takie ługowane to są bardzo podatne na rysowanie? Dlatego też nie chcę dębu barwionego na czerwono, co by rozwiązało moje problemy (i kolorystyczne i wielkości dechy na podłogówkę), bo się porysuje i zejdzie ten kolor zaraz A ja nie mam zamiaru pędzić gości z butami, dzieci z zabawkami i psa z pazurami żeby podłogi nie porysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dzieńdobrek! Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dorcia, czytałam, że katar wrócił Aspiryna jest kategorycznie zakazana w twoim stanie. Generalnie naturalne metody leczenia - herbatka z sokiem malinowym, możesz również na przeziębienie brać lek homeopatyczny Oscilloccocinum. Najlepiej zapytaj się gina, co możesz, a czego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Pytałam się gina przecież taka gupia nie jestem żeby truć fasolkę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.05.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dorcia masz idealny timing z tym dzidziusiem. Ja żałuję że Kruszka straciła te dwa pierwsze lata. Najbardziej to żałuję że nie mogliśmy się przeprowadzić w ta wiosnę. Lato spędzi w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No przechlapane z tymi podłogami... A Ty wiesz że takie ługowane to są bardzo podatne na rysowanie? Dlatego też nie chcę dębu barwionego na czerwono, co by rozwiązało moje problemy (i kolorystyczne i wielkości dechy na podłogówkę), bo się porysuje i zejdzie ten kolor zaraz A ja nie mam zamiaru pędzić gości z butami, dzieci z zabawkami i psa z pazurami żeby podłogi nie porysować a ja się rysami i szarami przejmować nie będę podłoga jest do chodzenia a nie do oglądania ale w szpilkach Was nie wpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 różnie to bywa z tym ściąganiem butów gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czesc Dorcia Jak tam zdrówko i samopoczucie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 witam szanowna dorotkhem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.05.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Już ja widzę jak na parapetówę mówię wszystkim babom coby szpilek nie zakladały Samopoczucie gorzej po tym jak się dowiedziałam że do naszej karpiówki nie ma ładnych gąsiorów, tylko takie równe bleee i że bateria co mi się podoba do WC to kosztuje 3,400 i lepiej po tym jak wybraliśmy ładniutki i pasujący kolor blachy do dachu i rynien i jak znaleźliśmy takie superaśne umywalki do łazienki dziecinnej ze smokiem: http://www.dodatkilazienkowe.pl/images/czerwonysmok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hej Dorcia wpadłam, żeby potem nie było, że nie pamiętam Piękna umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 31.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dorcia jeżeli nadal lubujesz się w czerwieni sprzętów kuchennych to mam dla Ciebie http://www.smakprostoty.pl/szczegoly/1925/bugatti__luksusowy_zestaw_czterech_urzadzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.06.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No coś Ty, taką taniochę mi tu proponować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts