Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No przechlapane z tymi podłogami... :roll:

A Ty wiesz że takie ługowane to są bardzo podatne na rysowanie? Dlatego też nie chcę dębu barwionego na czerwono, co by rozwiązało moje problemy (i kolorystyczne i wielkości dechy na podłogówkę), bo się porysuje i zejdzie ten kolor zaraz :cry:

A ja nie mam zamiaru pędzić gości z butami, dzieci z zabawkami i psa z pazurami żeby podłogi nie porysować :-?

Dorcia, czytałam, że katar wrócił :(

Aspiryna jest kategorycznie zakazana w twoim stanie.

Generalnie naturalne metody leczenia - herbatka z sokiem malinowym, możesz również na przeziębienie brać lek homeopatyczny Oscilloccocinum. Najlepiej zapytaj się gina, co możesz, a czego nie.

No przechlapane z tymi podłogami... :roll:

A Ty wiesz że takie ługowane to są bardzo podatne na rysowanie? Dlatego też nie chcę dębu barwionego na czerwono, co by rozwiązało moje problemy (i kolorystyczne i wielkości dechy na podłogówkę), bo się porysuje i zejdzie ten kolor zaraz :cry:

A ja nie mam zamiaru pędzić gości z butami, dzieci z zabawkami i psa z pazurami żeby podłogi nie porysować :-?

a ja się rysami i szarami przejmować nie będę podłoga jest do chodzenia a nie do oglądania :wink:

ale w szpilkach Was nie wpuszczę :lol:

Już ja widzę jak na parapetówę mówię wszystkim babom coby szpilek nie zakladały :roll: ;)

Samopoczucie gorzej po tym jak się dowiedziałam że do naszej karpiówki nie ma ładnych gąsiorów, tylko takie równe bleee i że bateria co mi się podoba do WC to kosztuje 3,400 :x i lepiej po tym jak wybraliśmy ładniutki i pasujący kolor blachy do dachu i rynien i jak znaleźliśmy takie superaśne umywalki do łazienki dziecinnej ze smokiem:

http://www.dodatkilazienkowe.pl/images/czerwonysmok.jpg