Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się i ja :) ... no właśnie pralnia :) też ostatnio nad nią siedziałam :)

a przy okazji

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

Wesprzyjcie kochani :)

• 2 weeks później...

Witam

Dopiero do ciebie zawitałam

Po pierwsze- GRATULUJĘ FASOLKI

Domek bedziecie mieli piękny

Świetnie dobrałaś kolorystykę - b. mi się podoba.

Kuchnia - marzenie - tez będe meić wysoką zabudowę ( w jakim progamie to zrobiłas??)

Całe wnetrze - 1 klasa - nowocześnie i z charakterem

Widziałm twoje typy kominka - nr 2 jest swietny, no ale ta cena....

Gość justyna_m
justynko wysoko mierzysz. :wink:

ja mam emmaljungę. właściwie to jak się ją kupi to od razu się powinno jeszcze z trójkę dzieciaków machnąć bo szkoda żeby się zmarnowała - jest niezniszczalna

postawiłam mężowi pewne warunki jeśli chce mieć dzidziusia ... jednym z nich jest ten wózek 8)

Gość justyna_m
efilko jeśli chodzi o ciąże i dzieci to mój mąż to skarb ... widział ostatnio jak jego koleżanka się męczyła i podziwia kobiety, że godzą się na ciąże i porody. Powiedział, że jak się boję i nie chcę mieć dzieci to to zrozumie ... a, że ja chcę mieć bobasa to on spełni każde moje życzenie z tym związane :wink:

justynko wysoko mierzysz. :wink:

ja mam emmaljungę. właściwie to jak się ją kupi to od razu się powinno jeszcze z trójkę dzieciaków machnąć bo szkoda żeby się zmarnowała - jest niezniszczalna

Potwierdzam :) ja też miałam emmaljungę i moja siostra :) i obie byłyśmy zachwycone. Śmigaliśmy po wertepach aż miło ;) I sprzedałam za przyzwoite pieniądze, bo to rzeczywiście wózek nie do zdarcia :)

Nastrojami to moimi zarządza Pani Architekt, która co jej spytam czy taka bateria może być, to mówi że to szajs i kupować drogie każe :roll:

A może prowizję z tego ma? ;) :lol: :lol: ... swją drogą ;) za swoje przecież nie kupuje, to chętnie wydaje :)

coś w tym jest bo jak ja pracowałam na bartyckiej to każdy architekt miał od nas kaskę za zlecenie 8)

Gość justyna_m
Nastrojami to moimi zarządza Pani Architekt, która co jej spytam czy taka bateria może być, to mówi że to szajs i kupować drogie każe :roll:

A może prowizję z tego ma? ;) :lol: :lol: ... swją drogą ;) za swoje przecież nie kupuje, to chętnie wydaje :)

coś w tym jest bo jak ja pracowałam na bartyckiej to każdy architekt miał od nas kaskę za zlecenie 8)

u nas w mieście też tak jest i w Koszalinie też ... nawet 15% wartości zlecenia dostają projektanci :roll: