Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze dziewczyny jestem wzruszona ze o mnie pamietacie :D

Humorki humorkami, a ja teraz wczesniej wychodze z pracy, wiec nie mam czasu na forumowanie :( zreszta juz sie mnie czepiaja i tak podli szowinisci :evil: wiec wole im nie dokladac argumentow :roll:

A w domciu to juz sily nie mam odpalac kompa :oops:

Teraz akurat mam chwile bo czekam na Duszka na budowie "w przerwie na lunch" ;)

A co do wozkow to dzieki za wskazowki, przyznam ze nadal mnie ten temat przerasta ;)

Gość justyna_m

Hej Mamuśko :D

współczuję pracy i stresów ... ale zazdroszczę spotkania z duszkiem ... całkowicie o mnie zapomniał ... ja mu dam 8)

a wózek to pomogą Tobie wybrać doświadczone mamy na tym forum!!! nie martw się :wink:

Kurcze dziewczyny jestem wzruszona ze o mnie pamietacie :D

Humorki humorkami, a ja teraz wczesniej wychodze z pracy, wiec nie mam czasu na forumowanie :( zreszta juz sie mnie czepiaja i tak podli szowinisci :evil: wiec wole im nie dokladac argumentow :roll:

A w domciu to juz sily nie mam odpalac kompa :oops:

Teraz akurat mam chwile bo czekam na Duszka na budowie "w przerwie na lunch" ;)

A co do wozkow to dzieki za wskazowki, przyznam ze nadal mnie ten temat przerasta ;)

cieszymy sie choc na chwile wpadals i nas uspokiolas :D :D

ale dawaj znac co jakis czas czy wszystko oki i jak sie czuje muratorowa mamusia i jej dzidzius :wink: :wink:

No śliczny :) Ale jakoś tak niestabilnie wygląda...

jak dla mnie trzy kólka to pomylka :roll: :roll: :roll:

Ja tu widzę cztery ;) ale może ja pijana jestem (szczęściem) :lol:

Trzykołowe wózki zawsze mi się strasznie podobały, takie z pompowanymi kółkami - normalnie terenówki, nie ma nic stabilniejszego niż 3 punkty podparcia, ale jakaś mama mnie niedawno uświadomiła że często na schodach są dwie kładeczki pod kółka prawe i lewe i jak masz trzecie na środku to trochę kicha :(

No śliczny :) Ale jakoś tak niestabilnie wygląda...

jak dla mnie trzy kólka to pomylka :roll: :roll: :roll:

Ja tu widzę cztery ;) ale może ja pijana jestem (szczęściem) :lol:

Trzykołowe wózki zawsze mi się strasznie podobały, takie z pompowanymi kółkami - normalnie terenówki, nie ma nic stabilniejszego niż 3 punkty podparcia, ale jakaś mama mnie niedawno uświadomiła że często na schodach są dwie kładeczki pod kółka prawe i lewe i jak masz trzecie na środku to trochę kicha :(

hihihi a ja nic nie pilam poza kawa rano i chyba za duzo kofeiny :lol: :lol: i slepota od kofeiny...no wiem czy to moja idywidualna rekacja organizmu... 8) 8)

Dorcie, ja osobiscie jesli sie duzo korzysta z miejskich podjazdow to faktycznie wybierz z czterema kolkami w standardowym rozstawie, ale z drugiej strony teraz jej coraz wiecej podjazdow bez kolein, rynienek.....

ja mialam dwa wozki - jeden na miasto, drugi na wies.... :wink:

Dostałam przedwczoraj wykład od szwagierki co jest absolutnym THE MUST w wózkach:

- wymienna gondola na spacerówkę

- odpinana gondola z pasami z możliwością przypięcia w samochodzie zamiast nosidełka, które jest niezdrowe i niewygodne

- podnoszony "zagłówek" w gondoli

- gondola podwieszana na pasach

- duże kółka

- przykrywajka dobra i do gondoli i do spacerówki

- cośtam cośtam

Strasznie to skomplikowane. Wolę już sobie wybierać samochód :roll: ;)

ja mam Bebecara Trackera - służy mi już przy drugim dziecku - wózek niezniszczalny - jak dla mnie rewelacja.

Cena nowego mało zachęcająca choć ostatnio sporo staniały- na szczeście nawet po 3 latach użytkowania ceny na allegro zachęcają do sprzedaży ;)

ja mam taki model:

http://www.allegro.pl/item668159868_bebecar_tracker_spacerowka_gondola.html

Polecam zakup właśnie w Godex'ie - to jest bezpośredni importer.