zuznka 16.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a gdzie Dorcia jak ja mam chwilkę żeby nadrobić zaległości to jej nie ma a może leży pod kocykiem i pije herbatkę z cytrynką i malinką kto wie co się dzieje z naszą przyszłą mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Doooooooooooorcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://student.wszia.edu.pl/~mm1/zdjecia/herbata.jpg http://www.smakimprezy.pl/images/truskawki_w_czekolodzie1.jpg na zdrówko dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 17.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dorcia gdzie jesteś??? martwimy się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dorcia gdzie jesteś??? martwimy się!!! z każdą minutą coraz bardziej - daj znak że wszystko ok - PROSIMY - BŁAGAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kurcze dziewczyny jestem wzruszona ze o mnie pamietacie Humorki humorkami, a ja teraz wczesniej wychodze z pracy, wiec nie mam czasu na forumowanie zreszta juz sie mnie czepiaja i tak podli szowinisci wiec wole im nie dokladac argumentow A w domciu to juz sily nie mam odpalac kompa Teraz akurat mam chwile bo czekam na Duszka na budowie "w przerwie na lunch" A co do wozkow to dzieki za wskazowki, przyznam ze nadal mnie ten temat przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hej Mamuśko współczuję pracy i stresów ... ale zazdroszczę spotkania z duszkiem ... całkowicie o mnie zapomniał ... ja mu dam a wózek to pomogą Tobie wybrać doświadczone mamy na tym forum!!! nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kurcze dziewczyny jestem wzruszona ze o mnie pamietacie Humorki humorkami, a ja teraz wczesniej wychodze z pracy, wiec nie mam czasu na forumowanie zreszta juz sie mnie czepiaja i tak podli szowinisci wiec wole im nie dokladac argumentow A w domciu to juz sily nie mam odpalac kompa Teraz akurat mam chwile bo czekam na Duszka na budowie "w przerwie na lunch" A co do wozkow to dzieki za wskazowki, przyznam ze nadal mnie ten temat przerasta cieszymy sie choc na chwile wpadals i nas uspokiolas ale dawaj znac co jakis czas czy wszystko oki i jak sie czuje muratorowa mamusia i jej dzidzius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.06.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bo Duszka to trzeba nekac systematycznie... Chyba sie sklaniam ku pompowanym kolkom - jak ja inaczej Wasze budowy bede zwiedzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bo Duszka to trzeba nekac systematycznie... Chyba sie sklaniam ku pompowanym kolkom - jak ja inaczej Wasze budowy bede zwiedzac? zdecydowanie TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bo Duszka to trzeba nekac systematycznie... Chyba sie sklaniam ku pompowanym kolkom - jak ja inaczej Wasze budowy bede zwiedzac? zdecydowanie TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ja popieram ten pomysł a to hit zeszłego roku kasowych mamusiek http://mamaija.pl/product_images/3199_14449.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.06.2009 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No śliczny Ale jakoś tak niestabilnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No śliczny Ale jakoś tak niestabilnie wygląda... jak dla mnie trzy kólka to pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.06.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No śliczny Ale jakoś tak niestabilnie wygląda... jak dla mnie trzy kólka to pomylka Ja tu widzę cztery ale może ja pijana jestem (szczęściem) Trzykołowe wózki zawsze mi się strasznie podobały, takie z pompowanymi kółkami - normalnie terenówki, nie ma nic stabilniejszego niż 3 punkty podparcia, ale jakaś mama mnie niedawno uświadomiła że często na schodach są dwie kładeczki pod kółka prawe i lewe i jak masz trzecie na środku to trochę kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No śliczny Ale jakoś tak niestabilnie wygląda... jak dla mnie trzy kólka to pomylka Ja tu widzę cztery ale może ja pijana jestem (szczęściem) Trzykołowe wózki zawsze mi się strasznie podobały, takie z pompowanymi kółkami - normalnie terenówki, nie ma nic stabilniejszego niż 3 punkty podparcia, ale jakaś mama mnie niedawno uświadomiła że często na schodach są dwie kładeczki pod kółka prawe i lewe i jak masz trzecie na środku to trochę kicha hihihi a ja nic nie pilam poza kawa rano i chyba za duzo kofeiny i slepota od kofeiny...no wiem czy to moja idywidualna rekacja organizmu... Dorcie, ja osobiscie jesli sie duzo korzysta z miejskich podjazdow to faktycznie wybierz z czterema kolkami w standardowym rozstawie, ale z drugiej strony teraz jej coraz wiecej podjazdow bez kolein, rynienek..... ja mialam dwa wozki - jeden na miasto, drugi na wies.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dostałam przedwczoraj wykład od szwagierki co jest absolutnym THE MUST w wózkach: - wymienna gondola na spacerówkę - odpinana gondola z pasami z możliwością przypięcia w samochodzie zamiast nosidełka, które jest niezdrowe i niewygodne - podnoszony "zagłówek" w gondoli - gondola podwieszana na pasach - duże kółka - przykrywajka dobra i do gondoli i do spacerówki - cośtam cośtam Strasznie to skomplikowane. Wolę już sobie wybierać samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dsien dybry dorciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dorcia to może rzuć okiem na bebecar http://www.godex.com.pl/bebecar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ja mam Bebecara Trackera - służy mi już przy drugim dziecku - wózek niezniszczalny - jak dla mnie rewelacja. Cena nowego mało zachęcająca choć ostatnio sporo staniały- na szczeście nawet po 3 latach użytkowania ceny na allegro zachęcają do sprzedaży ja mam taki model: http://www.allegro.pl/item668159868_bebecar_tracker_spacerowka_gondola.html Polecam zakup właśnie w Godex'ie - to jest bezpośredni importer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Łoo już wiem co będę dziś w pracy robić żeby nie zasnąć Śliczny jest ten dla bliźniaków, normalnie prawie (!) żałuję że fasolka jest pojedyncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts