Gość justyna_m 22.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.06.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej troszku wcześniej miało być ale plany się popierdzieliły no i myślę, że jak już jesienią się wprowadzimy to zaczniemy powiększać rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wcześniej czy później - ważne że w końcu się zdecydowałaś! :P Hłe hłe wtedy to ja będę ta doświadczona, co Ci będzie wykłady robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.06.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Wcześniej czy później - ważne że w końcu się zdecydowałaś! :P Hłe hłe wtedy to ja będę ta doświadczona, co Ci będzie wykłady robić a kiedy płeć poznacie??? chyba niebawem miałaś iść ... tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej troszku wcześniej miało być ale plany się popierdzieliły no i myślę, że jak już jesienią się wprowadzimy to zaczniemy powiększać rodzinkę w nowym domku - idealny moment a Dorcie ma rację - bedzie ci sluzyc radami z praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej troszku wcześniej miało być ale plany się popierdzieliły no i myślę, że jak już jesienią się wprowadzimy to zaczniemy powiększać rodzinkę w nowym domku - idealny moment a Dorcie ma rację - bedzie ci sluzyc radami z praktyki zawsze najlepiej uczyć się od doświadczonych mamusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej troszku wcześniej miało być ale plany się popierdzieliły no i myślę, że jak już jesienią się wprowadzimy to zaczniemy powiększać rodzinkę w nowym domku - idealny moment a Dorcie ma rację - bedzie ci sluzyc radami z praktyki zawsze najlepiej uczyć się od doświadczonych mamusiek jasne ze tak, ja to juz stara matka jestem - zapomnialam jak to fajnie jest ( tzn jak jest fajnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale tutaj fajne temty muszę się szkolić ... za rok mam nadzieję mieć taką fasolkę w brzuszku to my trzymamy kciuki i czekamy na posta z tą radosną nowiną ale aż tyle czekać a może by tak troszku wcześniej troszku wcześniej miało być ale plany się popierdzieliły no i myślę, że jak już jesienią się wprowadzimy to zaczniemy powiększać rodzinkę w nowym domku - idealny moment a Dorcie ma rację - bedzie ci sluzyc radami z praktyki No właśnie idealny, bo my tośmy się troszku pospieszyli Ale kto mógł wiedzieć że zaskoczymy za pierwszym razem? Za 3 tygodnie idziemy się ultrasonografować juppi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 czesc Dorcia, czesc Lolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mysia lecę do Ciebie bo nie byłam strasznie dawno i musiałam się z Duchem spotkać żeby się dowiedzieć co u Ciebie I jak to się stało, że Ty jeszcze nie na olimpie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mówiłam że to skomplikowane z tymi wózkami Czy ja potrzebuję kół zdejmowanych? Czym się różnią koła skrętne od obrotowych? Dlaczego jedne modele są droższe a inne tańsze a ja nie widzę różnicy? I jaki kolor wybrać jak chciałabym jednym wózkiem obskoczyć dwoje dzieci? ALE: w tym Bebecar jest promocja na taki model: http://www.godex.com.pl/images/org/bebecar_img_673336_81.jpg 1800 ze śpiworem i torbą zamiast 2300 goły! A ja najbliższy sklep mam zaraz niedaleko w Smyku! I wiecie dokąd zaraz pójdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mówiłam że to skomplikowane z tymi wózkami Czy ja potrzebuję kół zdejmowanych? Czym się różnią koła skrętne od obrotowych? Dlaczego jedne modele są droższe a inne tańsze a ja nie widzę różnicy? I jaki kolor wybrać jak chciałabym jednym wózkiem obskoczyć dwoje dzieci? ALE: w tym Bebecar jest promocja na taki model: http://www.godex.com.pl/images/org/bebecar_img_673336_81.jpg 1800 ze śpiworem i torbą zamiast 2300 goły! A ja najbliższy sklep mam zaraz niedaleko w Smyku! I wiecie dokąd zaraz pójdę? super cena bo ja za swoj dalam 5 lat temu 3400 kola skretne a obrotowe nie doradze bo moj mial chyba obrotowe bo robiły pełny obrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dorcia ja mam karte stałego klienta w Swiat Dziecka a tam jest najwiekszy wybor wozkow w calej Warszawie wiec jak tam sobie cos upatrzysz to daj znac a ja dam ci karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ihaaaa super A gdzie ten Świat Dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 I jeszcze mi się mebelki tam spodobały. Takie: http://www.godex.com.pl/images/org/bebecar_img_544534_32.jpg 1200 za łóżeczko/1600 za komodę to są normalne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ihaaaa super A gdzie ten Świat Dziecka? ul.Towarowa koło Jupiter Centrum a raczej w ich budynku http://swiatdziecka.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.06.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 I jeszcze mi się mebelki tam spodobały. Takie: http://www.godex.com.pl/images/org/bebecar_img_544534_32.jpg 1200 za łóżeczko/1600 za komodę to są normalne ceny? chyba tak, ja kupowalam mebelko Pali, wejdz na ich strone bo maja ich bardzo duzo http://www.pali.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 O, dzięki - pooglądam sobie. Nawet są imiona do wyboru Dlaczego zawsze w takich miejscach proponują tylko kilkanaście - małe kilkadziesiąt imion i wśród nich zawsze znajduje się Adolf i Alfons? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.06.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Zuza a masz komodę z wbudowaną wanienką? Zastanawiam się czy to faktycznie jest wygodne tak kąpać w komodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts