efilo 28.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jakie krzywe?! Dziewczyno sądząc po łydkach zakrytych grubą warstwą gumy stwierdzam ,że nóżki masz proste i bardzo zgrabne Powiem mężusiowi że się Tobie podobają jego nóżki - na pewno będzie wniebowzięty! Łehuehuehuehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dorcia mam wrażenie że do tego samego inspektoratu chodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dorcia mam wrażenie że do tego samego inspektoratu chodzimy Rili? To czemu należysz do grupy szczecińskiej, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Jakie krzywe?! Dziewczyno sądząc po łydkach zakrytych grubą warstwą gumy stwierdzam ,że nóżki masz proste i bardzo zgrabne Powiem mężusiowi że się Tobie podobają jego nóżki - na pewno będzie wniebowzięty! Łehuehuehuehuehuehue Ale żem sobie samobója walnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dorcia mam wrażenie że do tego samego inspektoratu chodzimy Rili? To czemu należysz do grupy szczecińskiej, hę? ja do grupy szczecińskiej gdzie tak napisali nic nie wiem ja powiat pruszkowski jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.08.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dorcia mam wrażenie że do tego samego inspektoratu chodzimy Rili? To czemu należysz do grupy szczecińskiej, hę? ja do grupy szczecińskiej gdzie tak napisali nic nie wiem ja powiat pruszkowski jezdem Oj bo nie masz napisane skąd klikasz i tak się zastanawiałam, więc chciałam zobaczyć w której grupie budującej (oprócz RW ) wyskoczysz, więc sobie pozwoliłam Cię wyszukać I tam właśnie się znalazłaś.... Klon jakiś czy cuś? PS Do Pruszkowa to ja mam rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dorcia, moje drzwi są antywłamaniowe i metalowe ( ale w środku ) na zewnątrz mahoń. Myślę,że białe to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.08.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dorcia, fajnie się Ciebie czyta Co do drzwi, Nefer ma rację. Też mamy takie (ze Stobrawy) http://www.stobrawa.superzakupy.biz/, http://www.art-tom.pl/katalog.html. Mężowi powiedz, że metalowe drzwi lubią szronić w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Soneczko prawdę gada Mróz przełazi na wylot. Ja mam z Dorna na zamówienie . Ale widziałam u nich białe płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.08.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzięki dziewczyny za wsparcie Te ze Stobrawy są po prostu przepiękne: http://www.2ec.pl/upload/gs/449c6501ca0ad.jpg ale nie ma białych Nefer w tym Dornie to jest w środku: http://www.dorn.pl/pic/szkielet.JPG a na to idzie płyta MDF albo drewniana z fornirem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dorcia mam wrażenie że do tego samego inspektoratu chodzimy Rili? To czemu należysz do grupy szczecińskiej, hę? ja do grupy szczecińskiej gdzie tak napisali nic nie wiem ja powiat pruszkowski jezdem Oj bo nie masz napisane skąd klikasz i tak się zastanawiałam, więc chciałam zobaczyć w której grupie budującej (oprócz RW ) wyskoczysz, więc sobie pozwoliłam Cię wyszukać I tam właśnie się znalazłaś.... Klon jakiś czy cuś? PS Do Pruszkowa to ja mam rzut beretem no w grupie szczecińskiej to ja na stawory się zaczajałam bo ona taki sam projekt buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dorcia - Dr. Watson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Szpieg z Krainy Deszczowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Aleście mnie zepiteciły Kuuuuuuuuurde była imprezka na stropie, duży stół pożyczony, 10 osób, na kupkach z pustaków były różne pyszne jedzonka, grillik (boczuś, kiełbaska, karkóweczka, udka, papryka i cukinia), słodkości na deser, oczywiście pyfko i winko, miałam aparat i w ogóle była piękna pogoda (nadspodziewanie jedyny piękny dzień w ciągu ostatnich 10 - gupi to ma fart ) i co? ZAPOMNIAŁAM ZROBIĆ ZDJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Nefer w tym Dornie to jest w środku: http://www.dorn.pl/pic/szkielet.JPG a na to idzie płyta MDF albo drewniana z fornirem, tak?Tak - zobacz moje drzwi w dzienniku. Ja wybrałam maksymalnie proste, ale przetłoczenia i doświetla masz dowolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 albo Ci dam tu : http://images26.fotosik.pl/263/90128c9454d298d2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Widziałam Tylko z takiej odległości nie widać co tam jest na wierzchu... Od środka też jest drewno? I pytanie za 100 pkt - ile dałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Zrobię CI zdjątko z bliska jutro. POszło na priv - pamiętaj, że te były na zamówienie, więc niestandardowa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 śliczne te białe drzwi też mi się strasznie podobają ale cena dużo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 mam ten sam problem z drzwiami zewn nie dokońca chciałabym białe ale chyba nie mam wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts