Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale kurka jak się buli 100 tysi za dach to już się chce mieć superpięknie, a nie nie zauważać :evil: :evil: :evil:

Pierd.lony Creaton nawet nie potrafi sobie dachówki pokryć porządnie angobą :evil:

Dorcia te 100 to dobiero początek dach. Dojdzie Ci wełna okna jakies pierdolety, kartony od dołu i juz będzie 200.

Ja mój dach mam duuużo taniej. Zgadzam się z Efi, ze tego brązu to nie bediesz widziała po dwóch dniach. Zobaczysz ze masz dach, odfajkujesz i pójdziesz dalej.

Ale kurka jak się buli 100 tysi za dach to już się chce mieć superpięknie, a nie nie zauważać :evil: :evil: :evil:

Pierd.lony Creaton nawet nie potrafi sobie dachówki pokryć porządnie angobą :evil:

Dorcia te 100 to dobiero początek dach. Dojdzie Ci wełna okna jakies pierdolety, kartony od dołu i juz będzie 200.

Ja mój dach mam duuużo taniej. Zgadzam się z Efi, ze tego brązu to nie bediesz widziała po dwóch dniach. Zobaczysz ze masz dach, odfajkujesz i pójdziesz dalej.

Okna już wliczone 8)

Postanowiłam zatem walczyć z sennością i zrobić coś dla siebie po powrocie z pracy:

- ufarbiłam włosy (bo już miałam takie odrosty że wstyd :roll: )

- zrobiłam sobie peeling całego cielska grubego ;)

- posmarowałam się samoopalaczem, a co (przecież opalać się nie będę :-? )

- nałożyłam se maseczkie na pryszczatą gębuchę

- a teraz zajadam sorbet cytrynowy i podczytuję dzienniki :p

Na uzupełnianie mojego, co to się z niego zrobił tygodnik już nie mam siły :(

Hejka Dorcia :D

ta Twoja dachowka zawsze w slońcu trąci ...........brązem

(podobno kobiety to lubią :roll: )

ale za to w cieniu wygląda super

i takjak mówią dziewczyny za jakiś czas zapomnisz o tym brązie i będziesz zadowolona że dach jestnie cieknie i pięknie wygląda

a jak układasz dachówkę normalnie czy w koronkę ?