MonikaC 01.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dorcia wiesz u mnie mimo barwienia w masie widać cięcia no ale nie są czerwone więc nie rzucają się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.07.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No właśnie się zastanawiam, czy brązowych cięć nie będzie widać Ale to już pikuś pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale kurka jak się buli 100 tysi za dach to już się chce mieć superpięknie, a nie nie zauważać Pierd.lony Creaton nawet nie potrafi sobie dachówki pokryć porządnie angobą Dorcia te 100 to dobiero początek dach. Dojdzie Ci wełna okna jakies pierdolety, kartony od dołu i juz będzie 200. Ja mój dach mam duuużo taniej. Zgadzam się z Efi, ze tego brązu to nie bediesz widziała po dwóch dniach. Zobaczysz ze masz dach, odfajkujesz i pójdziesz dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 cięcia dachówki zabezpiecza się farbką taką. To nie jest brązowa dachówka. Ona jest szara przełamana lekko umbrą, czy jak jej tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 No farba jest. My chyba będziemy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.07.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Brązową to ona ma masę, tylko pokrycie tą angobą, czyli na cięciu będzie brąz ale mam nadzieję że tego nie będzie widać No jasne że się maluje farbką, ale ona odłazi bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.07.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale kurka jak się buli 100 tysi za dach to już się chce mieć superpięknie, a nie nie zauważać Pierd.lony Creaton nawet nie potrafi sobie dachówki pokryć porządnie angobą Dorcia te 100 to dobiero początek dach. Dojdzie Ci wełna okna jakies pierdolety, kartony od dołu i juz będzie 200. Ja mój dach mam duuużo taniej. Zgadzam się z Efi, ze tego brązu to nie bediesz widziała po dwóch dniach. Zobaczysz ze masz dach, odfajkujesz i pójdziesz dalej. Okna już wliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Cześć Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.07.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Moniś ten Twój podpis to jakiś cytat z House'a czy efekt niedawnych traumatycznych przeżyć osobistych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 both za mało siedzisz na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 both za mało siedzisz na FM Otóż to Hej Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.07.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Żeby tylko czas był z gumy, a mi się nie zachciewało spać jak tylko wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Żeby tylko czas był z gumy, a mi się nie zachciewało spać jak tylko wrócę do domu Kurde ja całą ciąże byłam strasznie ospała. Wracałam z pracy i do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.07.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Postanowiłam zatem walczyć z sennością i zrobić coś dla siebie po powrocie z pracy: - ufarbiłam włosy (bo już miałam takie odrosty że wstyd ) - zrobiłam sobie peeling całego cielska grubego - posmarowałam się samoopalaczem, a co (przecież opalać się nie będę ) - nałożyłam se maseczkie na pryszczatą gębuchę - a teraz zajadam sorbet cytrynowy i podczytuję dzienniki Na uzupełnianie mojego, co to się z niego zrobił tygodnik już nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Dorcia. No kosmetyczka i fryzjer w domu w jednym Smaruj brzuszek kremami przeciwrozstępom!!!! Dobry jest Gerber i Fissan to z tych tańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.07.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Gerber? Nie wiedziałam że kremy robi A Fissanem to się smaruję 2x dziennie od drugiego miesiąca Rytułał normalnie mam jakiś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 kup sobie jeszcze mustele. śmierdzi i jest tłusta ale działa cuda. i nie zapomnij o... yy... wyższych partiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Hejka Dorcia ta Twoja dachowka zawsze w slońcu trąci ...........brązem (podobno kobiety to lubią ) ale za to w cieniu wygląda super i takjak mówią dziewczyny za jakiś czas zapomnisz o tym brązie i będziesz zadowolona że dach jestnie cieknie i pięknie wygląda a jak układasz dachówkę normalnie czy w koronkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Fissan jest wystarczająco tłusty jak dla mnie i smaruję się wszędzie tam gdzie ryzyko zwiększone Och kurde nawet w takim słabym słońcu jak wczoraj też była brązowa W cieniu jest pięknie, ale trudno 400m dachu schować w cieniu W koronkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć Dorciu Smaruj się smaruj.Dawaj fotki dachu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts