DorciaIQ 09.07.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nowa stronka i od razu od wymagań i żądań rozpoczęta - czuję się przywołana do porządku Mam na aparacie, a aparat uwięziony w małża samochodzie - jak nie zapomni zabrać do domu, to wieczorem wkleję, ale na razie układają od tylca, więc nie bardzo da się złapać, za to co złapałam było w cieniu i wiecie co to oznacza???? Że jest ANTRACYCIKOWATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 I było jęczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca ) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.07.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 oj Dorcia Dorcia. Czekam i czekam na ten dach co by sobie popatrzec w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca ) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? Wiesz, z tym słońcem to teraz różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca ) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? Wiesz, z tym słońcem to teraz różnie bywa Ma być w sierpiu podobno tylko nie sprecyzowali którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca ) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? Wiesz, z tym słońcem to teraz różnie bywa Ma być w sierpiu podobno tylko nie sprecyzowali którego roku Sprytne. To się nazywa podsycanie umiarkowanego optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 przecież jacały czas jestem optymistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ba idę bo się dziecko mojej osoby domaga. Mam nadzieję że szybko polegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ach jak mi się podoba koronka nie przejmuj się tym brązem będzie ślicznie będziecie mieć najładniejszy dach w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No rzeczywiście, w okolicy dachy takie sobie - a skąd wiedziałaś? Kurka małża jeszcze nie ma ergo zdjątek też A ja zaraz padnę spać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 heloł Dorcia bedzie dobrzegratuluje półmetku ciążowego ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A dziękuję Śliczny awatarek, amazonko Uff, melduję że dziennik uzupełniony i fotki dachóweczki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia pięknie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 wzorek boski a co do brązu - nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No rzeczywiście, w okolicy dachy takie sobie - a skąd wiedziałaś? Kurka małża jeszcze nie ma ergo zdjątek też A ja zaraz padnę spać chyba ba kontrwywiad działa a koronkajest najladniejsza i nie za często spotykana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 U nas w okolicy jest kilka domków z koronką, ale to jest stara albo postarzana czerwona karpiówka - trochę miałam wątpliwości jak będzie wyglądała na czarnym dachu, ale widzieliśmy taki jeden szukając inspiracji i jeżdżąc po wsiach podpuszczańskich i strasznie nam się spodobał! Tylko że to był Koramic antracytowy No dobra, już nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Dorcia fajna ta dachówka i wcale na taką brązową nie wygląda A jak trochę poleży na dachu i się przykurzy, to będzie szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Tak też nas pocieszał dekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts