Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Nowa stronka i od razu od wymagań i żądań rozpoczęta - czuję się przywołana do porządku 8)

Mam na aparacie, a aparat uwięziony w małża samochodzie - jak nie zapomni zabrać do domu, to wieczorem wkleję, ale na razie układają od tylca, więc nie bardzo da się złapać, za to co złapałam było w cieniu i wiecie co to oznacza???? Że jest ANTRACYCIKOWATE :p

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca :p) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? :-?

Wiesz, z tym słońcem to teraz różnie bywa :D

Ma być w sierpiu podobno tylko nie sprecyzowali którego roku :lol:

Oooo jeszcze pojęczę (nie tylko za 4.5 miesiąca :p) bo w słońcu są brrrr(ązowe) a większość jest w słońcu - co, będę za dom chodziła ponapawać się ładnym odcieniem antracytu? :-?

Wiesz, z tym słońcem to teraz różnie bywa :D

Ma być w sierpiu podobno tylko nie sprecyzowali którego roku :lol:

Sprytne. To się nazywa podsycanie umiarkowanego optymizmu :wink:

U nas w okolicy jest kilka domków z koronką, ale to jest stara albo postarzana czerwona karpiówka - trochę miałam wątpliwości jak będzie wyglądała na czarnym dachu, ale widzieliśmy taki jeden szukając inspiracji i jeżdżąc po wsiach podpuszczańskich i strasznie nam się spodobał!

Tylko że to był Koramic antracytowy :roll:

No dobra, już nie marudzę ;)