efilo 10.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 jestem po lekturze przypowieści okiennych. Dorcia masz humorki jakbyś w ciąży była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No to mój mąż ma empatię na poziomie 100, bo on ma ten sam dylemat, nawet ja jestem bardziej za pozostawieniem białych niż on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Znalazłam dziś bardzo ładne i niedrogie całkiem mebelki dziecinne od VOXa: http://www.baby.vox.pl/public/images_aranzacyjne/duze/176.jpg wiem że nie jest to może superjakość, ale nie ma chyba sensu pakować mnóstwa kaski w coś, czego dziecko nawet nie doceni. Tu zestaw łóżko + komoda kosztuje 2300, a taki zestaw z tej serii (ślicznej zresztą) http://www.wozki-foteliki.pl/photo/1798.jpg widziałam w sklepie po 4700 A teraz właśnie znalazłam w internecie za 3000!!! Kurde, jak można tak zdzierać w sklepie No i teraz już sama nie wiem, bo one naprawdę są śliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia, bardzo ładne te komplety Mnie się bardziej podoba ten VOXa. Bardzo mi się podobają takie meble i planuję podobne u swoich dziewczynek w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 10.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Hej Dorciu, dawno mnie tu nie było, śliczne te mebelki dla maluszka! A jak Ty się czujesz kobietko? Nadrobiłam zaległości dziennikowe, oj tam jakbyś nie powiedziała, że ten antracyt wpada w brąz, to w życiu bym się nie dopatrzyła. Nie widać tego, mówię Ci, a koronkę macie śliczną. Ech, tylko pewnie robocizna sporo droższa niż przy zwykłej dachówce..? Przed nami jeszcze decyzja co do pokrycia dachowego, karpiówka najładniejsza, wiadomo, ale cena, cena..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia mebelki cacy Właśnie przeczytałam twoje rozterki okienne i wierzyć mi się nie chce że z PCV nie zrobią od środka drewnianych a od zewnątrz białych. Dopiero teraz też doczytałam że chcesz okna drewniane białe. Kurcze wiesz nie wiem jak to jest z oknami ale ja pracowałam w drzwiach i białych unikaliśmy jak ognia. Drewno pracuje i predzej czy późniejlakier popęka na łaczeniach a na białym kolorku będzie to widoczne bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.07.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Asia to w takim razie pędzę czytać co u Ciebie, a koronka wcale nie miała wyższej robocizny My też się baliśmy ceny, ale że nam się rzymska nie podobała, a esówka była w tej samej cenie to... Monisia no w sumie nie pytałam u wielu producentów, bo szybko się przerzuciliśmy na drewniane A z tym rozchodzeniem na łączeniach to jest właśnie to co nas martwi Ale nasze Panie Archi mówią że ciemne nie będą pasowały... W sumie nie można się nimi za bardzo przejmować, ale sama nie wiem czy za ciemnymi szprosami się nie będę czuła jak w więzieniu - w białych już mieszkałam i wiem że mi się podoba... Załamać się można z tymi rozterkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.07.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Nadrobiłam zaległości dziennikowe To teraz nadrób swoje, bo ostatni post z 29 maja a myślałam że u siebie uzupełniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dorciu mebelki z Voxa są prześłiczne. Widziałam na żywo u koleżanki w pokoiku jej maluszka ... bardzo mi się podobały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Nie wiem jakie mają ceny, ale mebelki prześliczne: http://www.meblik.pl/ Np. kolekcja Sawanna, nagrodzona w ub. roku Złotym Medalem na Targach Poznańskich http://www.meblik.pl/cms_data/products/cut1_10-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dorciu mebelki super. Faktycznie nie należy wydawać na nie zbyt dużo kasy bo to mebelki na dosłownie dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dorciu mebelki z Voxa są prześłiczne. Widziałam na żywo u koleżanki w pokoiku jej maluszka ... bardzo mi się podobały!!! Oooo to super, bo właśnie się obawiam czy to nie ma drugiego dna, skoro one sa takie tanie Chociaż w sumie taki Klupś robi łóżeczka całkiem całkiem a taniutkie, tyle tylko że nie robi do nich komód drewnianych tylko jakieś obleśne okleinowo-granatowe na przykład A te kolorowe to chyba jednak za kolorowe... Lepiej nadawać kolory zabawkami, nie? Pojadę dziś do sklepu co ma mieć takie voxy i sobie pomacam Efi, albo dwa lata albo i pięć jak będzie drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 też prawda. zapominam o takim scenariuszu bo u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 13.07.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dorcia, kombinujesz jak ja - rok, dwa latka i następne. A z mebelków to w zasadzie łóżeczko służy najkrócej, ale przecież pozostałe - szafki, komody itp.mogą być ok nawet dla 6-latka. Słoneczko fajne wkleiłaś, już byłam na ich stronie. Duża zaleta tych zestawów to możliwość dokupienia np. większego łóżka jak już dziecko wyrośnie z łóżeczka niemowlęcego i nadal wszystkie mebelki do siebie pasują. Wiecie co, widziałam na allegro takie cuś...(co prawda nie mebel... ) http://img118.imageshack.us/img118/5944/k456202.jpg http://img267.imageshack.us/img267/1818/k456201.jpg I strasznie mi się taka mata dla maluszka podoba, co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.07.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Superaśne są takie maty, ale te łóżeczka z voxa to też się nadają na później: http://www.baby.vox.pl/public/images_produkt/1222351764susannah_lozeczko140oba.jpg No ale niby później to ma być następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 13.07.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No ale niby później to ma być następne No właśnie Dorciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.07.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No ale niby później to ma być następne No właśnie Dorciu! Ale za to tu się da zdemontować boczek i większy brzdąc już sobie może sam wychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A wiecie co dostałam od małża (bo mam dziś urodzinki )??? Nowego laptka - macbooka A wiecie dlaczego? Bo go wkurzał touchpad w moim "starym" (półtoraroczny vaio) Ale faaajny jest, tylko się będę musiała przestawić bo ten system jest jednak trochę inny ale wiecie co jest zajefajne? Łatwiej się wkleja zdjęcia na forum!!! PS Ktoś może chciałby kupic półtoraroczną 15-tkę sony vaio z troszeczkę trudno działającym przyciskiem na touchpadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!! I niech ci się żaden kolor nie wyrwie spod kontroli I tesz sobie kiedyś kupimy macbooka i vaio tysz, tyle że 16,4". Bo nam się tabor sypie http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/1000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.07.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A dźwigać taki ciężar macie siłę? Dziękuję za kwiatki i życzenia, a tak apropo to dziś rano na budowie z dala dopadła mnie brązowość w tym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts