Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znalazłam dziś bardzo ładne i niedrogie całkiem mebelki dziecinne od VOXa:

http://www.baby.vox.pl/public/images_aranzacyjne/duze/176.jpg

wiem że nie jest to może superjakość, ale nie ma chyba sensu pakować mnóstwa kaski w coś, czego dziecko nawet nie doceni. Tu zestaw łóżko + komoda kosztuje 2300, a taki zestaw z tej serii (ślicznej zresztą)

http://www.wozki-foteliki.pl/photo/1798.jpg

widziałam w sklepie po 4700 :o

A teraz właśnie znalazłam w internecie za 3000!!! Kurde, jak można tak zdzierać w sklepie :-?

No i teraz już sama nie wiem, bo one naprawdę są śliczne...

Hej Dorciu, :D

dawno mnie tu nie było, śliczne te mebelki dla maluszka!

A jak Ty się czujesz kobietko?

Nadrobiłam zaległości dziennikowe, oj tam jakbyś nie powiedziała, że ten antracyt wpada w brąz, to w życiu bym się nie dopatrzyła. Nie widać tego, mówię Ci, a koronkę macie śliczną. :D Ech, tylko pewnie robocizna sporo droższa niż przy zwykłej dachówce..? Przed nami jeszcze decyzja co do pokrycia dachowego, karpiówka najładniejsza, wiadomo, ale cena, cena..!

Dorcia mebelki cacy

Właśnie przeczytałam twoje rozterki okienne i wierzyć mi się nie chce że z PCV nie zrobią od środka drewnianych a od zewnątrz białych.

Dopiero teraz też doczytałam że chcesz okna drewniane białe. Kurcze wiesz nie wiem jak to jest z oknami ale ja pracowałam w drzwiach i białych unikaliśmy jak ognia. Drewno pracuje i predzej czy późniejlakier popęka na łaczeniach a na białym kolorku będzie to widoczne bardziej. :roll:

Asia to w takim razie pędzę czytać co u Ciebie, a koronka wcale nie miała wyższej robocizny 8) My też się baliśmy ceny, ale że nam się rzymska nie podobała, a esówka była w tej samej cenie to... ;)

Monisia no w sumie nie pytałam u wielu producentów, bo szybko się przerzuciliśmy na drewniane ;) A z tym rozchodzeniem na łączeniach to jest właśnie to co nas martwi :( Ale nasze Panie Archi mówią że ciemne nie będą pasowały... W sumie nie można się nimi za bardzo przejmować, ale sama nie wiem czy za ciemnymi szprosami się nie będę czuła jak w więzieniu - w białych już mieszkałam i wiem że mi się podoba... Załamać się można z tymi rozterkami :roll:

Dorciu mebelki z Voxa są prześłiczne. Widziałam na żywo u koleżanki w pokoiku jej maluszka ... bardzo mi się podobały!!!

Oooo to super, bo właśnie się obawiam czy to nie ma drugiego dna, skoro one sa takie tanie :) Chociaż w sumie taki Klupś robi łóżeczka całkiem całkiem a taniutkie, tyle tylko że nie robi do nich komód drewnianych tylko jakieś obleśne okleinowo-granatowe na przykład :-?

A te kolorowe to chyba jednak za kolorowe... Lepiej nadawać kolory zabawkami, nie?

Pojadę dziś do sklepu co ma mieć takie voxy i sobie pomacam :p

Efi, albo dwa lata albo i pięć jak będzie drugie :wink:

Dorcia, kombinujesz jak ja - rok, dwa latka i następne. :D

A z mebelków to w zasadzie łóżeczko służy najkrócej, ale przecież pozostałe - szafki, komody itp.mogą być ok nawet dla 6-latka.

Słoneczko fajne wkleiłaś, już byłam na ich stronie. :D Duża zaleta tych zestawów to możliwość dokupienia np. większego łóżka jak już dziecko wyrośnie z łóżeczka niemowlęcego i nadal wszystkie mebelki do siebie pasują.

Wiecie co, widziałam na allegro takie cuś...(co prawda nie mebel... :lol: )

http://img118.imageshack.us/img118/5944/k456202.jpg

http://img267.imageshack.us/img267/1818/k456201.jpg

I strasznie mi się taka mata dla maluszka podoba, co o tym myślicie?

A wiecie co dostałam od małża (bo mam dziś urodzinki :oops:)???

Nowego laptka - macbooka 8)

A wiecie dlaczego?

Bo go wkurzał touchpad w moim "starym" (półtoraroczny vaio) :roll: :roll: :roll: :wink:

Ale faaajny jest, tylko się będę musiała przestawić bo ten system jest jednak trochę inny ale wiecie co jest zajefajne? Łatwiej się wkleja zdjęcia na forum!!! :D :D :D

PS Ktoś może chciałby kupic półtoraroczną 15-tkę sony vaio z troszeczkę ;) trudno działającym przyciskiem na touchpadzie? :oops: :roll: :p :wink: