dobroszka 17.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ja też Dachlux - ale ten z Wału Miedzeszyńskiego.Póki co wrażenia pozytywne , ale na dach wejdą dopiero za tydzień , to wtedy się okaże.Ale będzie u mnie ta sama ekipa co u Kruelci , a ona baaaardzo była z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.07.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Dachlux na Wale jest najlepszy - tak mówił nasz dekarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ja też Dachlux - ale ten z Wału Miedzeszyńskiego.Póki co wrażenia pozytywne , ale na dach wejdą dopiero za tydzień , to wtedy się okaże.Ale będzie u mnie ta sama ekipa co u Kruelci , a ona baaaardzo była z nich zadowolona Dobrosia uroczy avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ania dzięki Dorcia za tydzień będę mogła potwierdzić albo zaprzeczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 tyż dachlux. dzieki Kruelci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.07.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Będę miała córunię! A oprócz tego to mam łożysko brzeżnie przodujące ale się nie martwię, bo to się przeważnie podnosi do góry po 32tc, a poza tym brzeżnie jest lepsze niż całkowicie albo częściowo zakrywające wejście do szyjki i nie ma 100% wskazania do cesarki A tymczasem mam zwolnienie ale leżeć plackiem nie muszę, więc będę miała więcej czasu na budowę, forum i odwiedzanie Waszych domków o ile mnie tylko ktoś zaprosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A nie mówiłam!!!! Wielkie gratulacje!!! No to teraz możesz spokojnie wrócić do kontemplowania naszych zamysłów pokoikowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 http://www.blackdog.net/postcards/images/occasion/storkgirl.jpg GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.07.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ha! Pora sobie zmienić suwaczek na bardziej odpowiedni Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Super super super Dorciu !!! Córeczki są przefajne Moja własnie urządza kąpiel połowie zabawek w umywalce.A to oznacza całą łazienkę do sprzątnięcia Ale radość w oczach i chichoty dobiegające z łazienki - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dorcia dziewczyny są super ... wiem, co mówię bo moja ma 17 lat i jest booska ... a faceci też, ale inaczej ... też wiem co mówię, bo mój 6 letni jest super strzelającym cały dzień facetem ... wielkie gratulacje ... a propozycje imion macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no. Gratulacje Dorcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.07.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dorcia gratuluje córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no. Gratulacje Dorcia! Mycha nawet dzieci chcemy miec tak samo Ja mam nadzieję,że jak się zaciązymy po raz drugi to znowu dziewczynka. A chłopca jako trzeciego - ale to musiałaby byc megawpada bo planuję dwójkę Dorcia jest już lista imion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no. Gratulacje Dorcia! Mycha nawet dzieci chcemy miec tak samo Ja mam nadzieję,że jak się zaciązymy po raz drugi to znowu dziewczynka. A chłopca jako trzeciego - ale to musiałaby byc megawpada bo planuję dwójkę niemożliwe, to jest niemożliwe. jestem niezmiernie ciekawa tego jak duża jest nasza spojność. czas pokaże prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no. Gratulacje Dorcia! Mycha nawet dzieci chcemy miec tak samo Ja mam nadzieję,że jak się zaciązymy po raz drugi to znowu dziewczynka. A chłopca jako trzeciego - ale to musiałaby byc megawpada bo planuję dwójkę niemożliwe, to jest niemożliwe. jestem niezmiernie ciekawa tego jak duża jest nasza spojność. czas pokaże prawda? Albo czas pokaże nam , albo my pokażemy czasowi Fajnie by było się zaciązyc jednocześnie tylko jak swoich M. zsynchronizowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.07.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Podobno jak mieszkają razem dwie kobiety, to im się synchronizują okresy - może zamieszkajcie we czwórkę (co ja mówię: w szóstkę ) to się zsynchronizują też popędy? Najbardziej podoba mi się Nina, ale podobają mi się też Jaśmina, Amelia, Aurelia, Inga, Lidia/Ligia, Idalia, Debora, Łucja, Ismena, Larysa, Maja, Raisa, Simona, Serafina, Salomea, Safira, Zefiryna.... jakieś takie udziwnione generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dorcia, moje ogromne GRATULACJE !!!! Córeczki są kochane, wiem co mówię, bo mam dwie I jestem mega zadowolona Mój M chce jeszcze chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.07.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 GRATULUJĘ CÓRUNI DORCIU!!! Łożyskiem się nie przejmuj na razie, jeszcze jest kupa czasu i wszystko może się zmienić. Ale ci fajnie, możesz już ciuszki i mebelki wybierać. Ja nie wytrzymałam i kupiłam...śpioszki, dwa sweterki, śliniaczki i smoczek. Wszystko...niebieskie. Czy tylko ja chcę chłopcyka..? Dorcia, a te Stare Babice to gdzieś koło nas są, za Jankami? Znalazłam Dachlux w necie, ale mapka wyświetla mi się do połowy. Rzeczywiście tak tanio mają, czy to tylko chwyt marketingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aśka zrób sobie wycenę u pana Michała Dąbrowicza - Dachlux na Wale Miedzeszyńskim. Dostaliśmy od niego najlepszą cenę - niezłe rabaty , ekipę będe miała tę samą co Kruela - ona była zadowolona bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts