Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też Dachlux - ale ten z Wału Miedzeszyńskiego.Póki co wrażenia pozytywne , ale na dach wejdą dopiero za tydzień , to wtedy się okaże.Ale będzie u mnie ta sama ekipa co u Kruelci , a ona baaaardzo była z nich zadowolona :)

Dobrosia uroczy avatarek :D :D :D :D

Będę miała córunię! :lol:

A oprócz tego to mam łożysko brzeżnie przodujące :-? ale się nie martwię, bo to się przeważnie podnosi do góry po 32tc, a poza tym brzeżnie jest lepsze niż całkowicie albo częściowo zakrywające wejście do szyjki i nie ma 100% wskazania do cesarki :)

A tymczasem mam zwolnienie ale leżeć plackiem nie muszę, więc będę miała więcej czasu na budowę, forum :D i odwiedzanie Waszych domków :p o ile mnie tylko ktoś zaprosi... ;)

ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no.

Gratulacje Dorcia!

Mycha nawet dzieci chcemy miec tak samo :o :lol: :lol: :lol:

Ja mam nadzieję,że jak się zaciązymy po raz drugi to znowu dziewczynka. A chłopca jako trzeciego - ale to musiałaby byc megawpada bo planuję dwójkę :D

Dorcia jest już lista imion? :D

ja chce miec same córki. Pokopało mnie?Nie no moze sie trafic chlopak, ale jako trzeci, no.

Gratulacje Dorcia!

Ja mam nadzieję,że jak się zaciązymy po raz drugi to znowu dziewczynka. A chłopca jako trzeciego - ale to musiałaby byc megawpada bo planuję dwójkę :D

:D

niemożliwe, to jest niemożliwe. jestem niezmiernie ciekawa tego jak duża jest nasza spojność. czas pokaże prawda?

Gratulacje Dorcia!

:D

niemożliwe, to jest niemożliwe. jestem niezmiernie ciekawa tego jak duża jest nasza spojność. czas pokaże prawda?

Albo czas pokaże nam , albo my pokażemy czasowi :wink: Fajnie by było się zaciązyc jednocześnie :lol: :lol: tylko jak swoich M. zsynchronizowac.... :wink:

Podobno jak mieszkają razem dwie kobiety, to im się synchronizują okresy - może zamieszkajcie we czwórkę (co ja mówię: w szóstkę ;) ) to się zsynchronizują też popędy? :lol:

Najbardziej podoba mi się Nina, ale podobają mi się też Jaśmina, Amelia, Aurelia, Inga, Lidia/Ligia, Idalia, Debora, Łucja, Ismena, Larysa, Maja, Raisa, Simona, Serafina, Salomea, Safira, Zefiryna.... jakieś takie udziwnione generalnie :roll:

GRATULUJĘ CÓRUNI DORCIU!!! :D

Łożyskiem się nie przejmuj na razie, jeszcze jest kupa czasu i wszystko może się zmienić. :)

Ale ci fajnie, możesz już ciuszki i mebelki wybierać.

Ja nie wytrzymałam i kupiłam...śpioszki, dwa sweterki, śliniaczki i smoczek. :lol: Wszystko...niebieskie. :lol:

Czy tylko ja chcę chłopcyka..? :oops: :lol:

Dorcia, a te Stare Babice to gdzieś koło nas są, za Jankami?

Znalazłam Dachlux w necie, ale mapka wyświetla mi się do połowy. Rzeczywiście tak tanio mają, czy to tylko chwyt marketingowy?