78mysz 25.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 kolejka piko czy piłka to także zabawy dla małych i dużych kobietek. Umiemy tez budować maszyny małego majsterkowicza i inne takie.No bo kto powiedzial ze jak dziewczynki to tylko lalki i misie?Ja bym nazwała druga córkę Lenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Lenka wołamy na naszą Helenkę , która będąc rasową kobietą , żąda , by jej malować pazury na czerwono , a potem szaleje z samochodami , klockami , kolejką i piłką.Temat lalek dopiero ostatnio podejmuje bo do tej pory miała je w głębokim poważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Kurcze ja tez taka bylam - lalki to mnie zainteresowaly dopiero w podstawowce, bo kolezanki sie nimi jaraly, to co mialam robic? A wczesniej sie tylko z chlopakami bawilam i mialam najfajniejsza na podworku kolekcje matchboxow Alez jestem ciekawa czy moja corka bedzie tez taka twardzielka i chlopczyca jak ja jak bylam mala... Czy po matce chrzestnej (szwagierka) bedzie wlasnie stara-malenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dorcia wpadasz do mnie jutro? Znaczy dzisiaj, czyli w poniedziałek...? Od 11.30 jestem na budowie i lustra mi montują. A nitka z Lidszu i Monią mają dojechać po 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 27.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja pamiętam, że najpierw były lalki barbie i wożenie miśków w wózeczku, za to potem nastała era klocków lego i do lalek już nigdy nie wróciłam. A najfajniejsza na podwórku gra to "Państwa-Miasta", gdzie w narysowaną na ziemi patykiem kulę ziemską rzucało się finką i tam gdzie się wbiła, kroiło się swój kawał ziemi. Dorcia, a jak Ty sobie radzisz z pracą teraz, jak się czujesz? Ja musiałam zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.07.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Pamietam te gre z nozem - fajna byla! Teraz sobie radze fantastycznie - na zwolnieniu jestem, pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 27.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Aaaa, no fakt, sorki, zapomniałam! Byłam dziś w Dachluxie, czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.07.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A jaka Ty bierzesz dachowkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dorcia, cieszę się, że udało nam się dzisiaj spotkać u Rasi Pięknie wyglądasz i widać, że ciąża ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dorcia to się niespodziewanie pojawia w różnych miejscach, tylko nie tam, gdzie my som I dlatemu nie wiemy jak wyglomda nawet ani nic. Ech, fajnie wam tam pewnie dzisiaj było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Buuu akurat musiał nam się samochód rozkraczyć No ale już na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej Dorcia! Dzielne byłyście, że dotarłyście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ach dziekuje dziewczyny naprawde nie wiecie (wiecie, pamietacie przeciez ) jakie to jest mile jak sie takie rzeczy slyszy w ciazy... Lidszu jestem pod wrazeniem Twojej malej Rasia jak psiula??? Barranki to kiedy? Monika to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja nie umiem obsługiwać syna, nie wiem co się z nim robi, jak on działa i w ogóle kurde mam takie samo odczucie jak patrzę gdy moja koleżanka "obsługuje" swoją córkę Moni, z córkami wszystko jest bardzo proste... Przede wszystkim z większością nie trzeba grać w piłkę... no tak ale ja zawsze chłopczycą byłam ja myslalam że nie umiem obslugiwac dziewczynki bo mam starszego chlopca, ale wszystko kwestia wprawy. co do kopania pilki z dziewczynkami to nie wiem bo moja za mała DOrcia, jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Lidszu jestem pod wrazeniem Twojej malej dziękuję, chociaż była trochę zestresowana pieskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Malutka witam Cie u siebie Samopoczucie super, wlasnie sie bycze w cieniu drzew na lezaczku w ogrodzie mamy i marze o swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.07.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dobrze, że masz mozliwosc sie tak pobyczyc. odpoczywaj bo potem będzie co robic u ciebie ogrodek duzo blizej niz u mnie ja na razie tylko miętę zasadzilam u siebie nie umiem bez niej żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 28.07.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A jaka Ty bierzesz dachowkie? A biere co dadzą w dobrej cenie! Mężuś upiera się na Meyer Holsen, ale to maaajątek, wolę se fajną wannę kupić. Pozostaje jeszcze Creaton i Rupp Ceramica, pozostałych się boję. A ja miałam się pobyczyć i przyszła burzaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dobrze, że masz mozliwosc sie tak pobyczyc. odpoczywaj bo potem będzie co robic u ciebie ogrodek duzo blizej niz u mnie ja na razie tylko miętę zasadzilam u siebie nie umiem bez niej żyć Swieza mieta dobra jest do mojito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts