Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze ja tez taka bylam - lalki to mnie zainteresowaly dopiero w podstawowce, bo kolezanki sie nimi jaraly, to co mialam robic? A wczesniej sie tylko z chlopakami bawilam i mialam najfajniejsza na podworku kolekcje matchboxow 8)

Alez jestem ciekawa czy moja corka bedzie tez taka twardzielka i chlopczyca jak ja jak bylam mala... :p Czy po matce chrzestnej (szwagierka) bedzie wlasnie stara-malenka :lol:

A ja pamiętam, że najpierw były lalki barbie i wożenie miśków w wózeczku, za to potem nastała era klocków lego 8) i do lalek już nigdy nie wróciłam. :lol: A najfajniejsza na podwórku gra to "Państwa-Miasta", gdzie w narysowaną na ziemi patykiem kulę ziemską rzucało się finką i tam gdzie się wbiła, kroiło się swój kawał ziemi. :lol:

Dorcia, a jak Ty sobie radzisz z pracą teraz, jak się czujesz?

Ja musiałam zrezygnować. :oops:

Ja nie umiem obsługiwać syna, nie wiem co się z nim robi, jak on działa i w ogóle

kurde mam takie samo odczucie jak patrzę gdy moja koleżanka "obsługuje" swoją córkę :roll: :lol:

Moni, z córkami wszystko jest bardzo proste... Przede wszystkim z większością nie trzeba grać w piłkę...

no tak ale ja zawsze chłopczycą byłam :)

ja myslalam że nie umiem obslugiwac dziewczynki bo mam starszego chlopca, ale wszystko kwestia wprawy. co do kopania pilki z dziewczynkami to nie wiem bo moja za mała :)

DOrcia, jak samopoczucie?