DorciaIQ 29.07.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A jaka Ty bierzesz dachowkie? A biere co dadzą w dobrej cenie! Mężuś upiera się na Meyer Holsen, ale to maaajątek, wolę se fajną wannę kupić. Pozostaje jeszcze Creaton i Rupp Ceramica, pozostałych się boję. A ja miałam się pobyczyć i przyszła burzaaaa. Meyer drogi, ale zalezy do czego porownujesz z Creatonem - zrob wycene i wtedy zdecydujecie Tez tylko te trzy firmy bralam pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 29.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Mojito na letnie upały...mmm. Pomarzyć se można... Dorcia, a Ty co masz w końcu, Creatona? Czytałam na forum złe opinie, że przywożą krzywo pokryte angobą dachówki i jest problem z reklamacją. A my nie mamy czasu na reklamacje, to co przywiozą położymy. Może lepiej RuppCeramika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 29.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dopiero co zajrzałam do dziennika, nie wiedziałam że wkleiłaś zdjęcia z ostatniego USG! Ale super! Jak obrazy surrealistycznych artystów. Jeśli też będę miała takie zdjęcia, to choć jedno powieszę w powiększeniu na ścianie w sypialni! Śliczną ma buźkę malutka. No ale Dorcia, żeby tak pokazywać wszystkim to pierwsze zdjęcie... Lepiej, żeby córcia tego dziennika nie widziała jak będzie nastolatką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dopiero co zajrzałam do dziennika, nie wiedziałam że wkleiłaś zdjęcia z ostatniego USG! Ale super! Jak obrazy surrealistycznych artystów. Jeśli też będę miała takie zdjęcia, to choć jedno powieszę w powiększeniu na ścianie w sypialni! Śliczną ma buźkę malutka. No ale Dorcia, żeby tak pokazywać wszystkim to pierwsze zdjęcie... Lepiej, żeby córcia tego dziennika nie widziała jak będzie nastolatką! Tez sobie o tym pomyslalam, ze sie pewnie obrazi jak sie dowie My mamy wlasnie Creatona i wlasnie z angoba tu jest ku.....wa problem, bo oni ja byle jak klada. Ale nie chcielismy Ruppa bo w karpiowce nie robia barwionej w masie, a jak Ci wylazi to czerwone spod czarnego w koszach i na obrzezach (jak sie przyjzec to wiele dachowek jest obtluczonych na rogach i krawedziach, co nie przeszkadza jak sa barwione w masie). Mozna pokryc farbka, ale ona bardzo szybko schodzi A jaki Wy chcecie kolor i ksztalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nikt sie nie chce ze mna bawic... Chyba to znak ze czas uzupelnic dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.08.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Mmmmmm wlasnie sie obudzilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 My też...... Hej Dorcia! Z tym uzupełnieniem, to przedni pomysł! A z tą dziewczynką to całkiem pewne? Co? Bo ja na ostatnim zdjęciu widzę jajeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 My też...... Hej Dorcia! Z tym uzupełnieniem, to przedni pomysł! A z tą dziewczynką to całkiem pewne? Co? Bo ja na ostatnim zdjęciu widzę jajeczka... Ty to Raśka spostrzegawcza jesteś a ja dzisiaj od 6.00 nie śpię bo dzieciom musiałam pomachać przed wyjazdem 2/4 dzieci wyekspediowanych z dziadkami nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 My też...... Hej Dorcia! Z tym uzupełnieniem, to przedni pomysł! A z tą dziewczynką to całkiem pewne? Co? Bo ja na ostatnim zdjęciu widzę jajeczka... Nigdy nie jest pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... No co się dziwisz? Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... No co się dziwisz? Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... No co się dziwisz? Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. coś w tym jest Rasia ale potem się to normuje jak poziom hormonów się wyrówna u noworodka a to co widziś to pewnie kawałek pępowiny ale nigdy nie byłam dobra w odczytywaniu zdjęć USG a te strzałki to dowód Dorciu nic nie czaję zaczekam jak nie będzie już inside Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jak dla mnie widać jak na dłoni. a co do wielkości to wszystko jest obrzęknięte po porodzie więc trudno się dziwić że takie wrażliwe miejsca też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.08.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pupcia dzidzi noworodki tez chyba jest nadwymiarowa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts