Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

A jaka Ty bierzesz dachowkie? ;)

A biere co dadzą w dobrej cenie! :lol:

Mężuś upiera się na Meyer Holsen, ale to maaajątek, wolę se fajną wannę kupić. Pozostaje jeszcze Creaton i Rupp Ceramica, pozostałych się boję. :lol:

A ja miałam się pobyczyć i przyszła burzaaaa. :(

Meyer drogi, ale zalezy do czego porownujesz z Creatonem - zrob wycene i wtedy zdecydujecie :) Tez tylko te trzy firmy bralam pod uwage 8)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mojito na letnie upały...mmm. Pomarzyć se można... :roll:

Dorcia, a Ty co masz w końcu, Creatona?

Czytałam na forum złe opinie, że przywożą krzywo pokryte angobą dachówki i jest problem z reklamacją. A my nie mamy czasu na reklamacje, to co przywiozą położymy. Może lepiej RuppCeramika?

Dopiero co zajrzałam do dziennika, nie wiedziałam że wkleiłaś zdjęcia z ostatniego USG! Ale super! Jak obrazy surrealistycznych artystów. Jeśli też będę miała takie zdjęcia, to choć jedno powieszę w powiększeniu na ścianie w sypialni!

Śliczną ma buźkę malutka.

No ale Dorcia, żeby tak pokazywać wszystkim to pierwsze zdjęcie... :lol: Lepiej, żeby córcia tego dziennika nie widziała jak będzie nastolatką! :lol:

Dopiero co zajrzałam do dziennika, nie wiedziałam że wkleiłaś zdjęcia z ostatniego USG! Ale super! Jak obrazy surrealistycznych artystów. Jeśli też będę miała takie zdjęcia, to choć jedno powieszę w powiększeniu na ścianie w sypialni!

Śliczną ma buźkę malutka.

No ale Dorcia, żeby tak pokazywać wszystkim to pierwsze zdjęcie... :lol: Lepiej, żeby córcia tego dziennika nie widziała jak będzie nastolatką! :lol:

Tez sobie o tym pomyslalam, ze sie pewnie obrazi jak sie dowie :lol:

My mamy wlasnie Creatona i wlasnie z angoba tu jest ku.....wa problem, bo oni ja byle jak klada. Ale nie chcielismy Ruppa bo w karpiowce nie robia barwionej w masie, a jak Ci wylazi to czerwone spod czarnego w koszach i na obrzezach (jak sie przyjzec to wiele dachowek jest obtluczonych na rogach i krawedziach, co nie przeszkadza jak sa barwione w masie). Mozna pokryc farbka, ale ona bardzo szybko schodzi :(

A jaki Wy chcecie kolor i ksztalt?

My też...... 8)

Hej Dorcia!

Z tym uzupełnieniem, to przedni pomysł! 8) :lol: :lol:

A z tą dziewczynką to całkiem pewne? Co? Bo ja na ostatnim zdjęciu widzę jajeczka... :roll: :wink: :lol: :lol:

Ty to Raśka spostrzegawcza jesteś :o

a ja dzisiaj od 6.00 nie śpię bo dzieciom musiałam pomachać przed wyjazdem :D

2/4 dzieci wyekspediowanych z dziadkami nad morze :D

Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! :o :lol:

A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? :wink: Ja widziałam u Młodego po porodzie... :oops: :lol: :lol:

:o

No co się dziwisz? :wink: Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. :lol:

Kurcze, jakby to byly jajeczka to by chlopak byl jakims monsterem, bo one sa do kolan! :o :lol:

A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? :wink: Ja widziałam u Młodego po porodzie... :oops: :lol: :lol:

:o

No co się dziwisz? :wink: Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. :lol:

:o :o

:lol: :lol: :lol:

coś w tym jest Rasia

ale potem się to normuje jak poziom hormonów się wyrówna u noworodka :lol:

a to co widziś to pewnie kawałek pępowiny

ale nigdy nie byłam dobra w odczytywaniu zdjęć USG :roll:

a te strzałki to dowód Dorciu :o nic nie czaję zaczekam jak nie będzie już inside