Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale Ci tą ściankę wymurował Kaziczek :evil:

idę malce pokazać chyba

pocieszę dziewczynę

wyglada jakby specjalnie tak ugrzdulił głąb jeden :-?

a czy te anemostety nie powinny trochę bardziej z sufitu wystawać :roll:

Dach sliczny w każdym nastroju jak i jego właścicielka :D

nie marudź :wink:

Ja jeszcze Dachlux w Wolicy mogę polecić

A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? :wink: Ja widziałam u Młodego po porodzie... :oops: :lol: :lol:

:o

No co się dziwisz? :wink: Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. :lol:

:lol: Tiaaa...czyli od małego wiadomo, które części ciała będą rządzić życiem faceta...i może dlatego czasem im się myli, która część jest ważniejsza? 8)

Fajny wózeczek Dorcia, cholibka drogie te fury dla maluszków jak diabli, ale chyba warto kupić raz coś dobrego i mieć na 3 lata, niż potem dokupować a to psacerówkę, a to fotelik, a to kółko bo odleci...przynajmniej na tych moich drogach może odlecieć. :roll: :lol:

A dachówkę kcemy czerwoną, tzn.kolor naturalny albo jakaś delikatna naturalna czerwień, niestety nie karpiówka choć jest śliczna ale za drogo wychodzi. Kształt to jakaś esówka, no taka najzwyklejsza...

Byliśmy w Dachluxie w Wolicy, sympatyczny facet polecił nam im.in.Creatona ale rzeczywiście mówił, że niedawno zmienili na antracytowych dachówkach angobę i może wydawać się brązowawa. Ale lepsze to niż nie barwiona w masie, ja bym wybrała tak jak Ty Dorcia, tego brązu prawie nie widać, a taka obtłuczona dachówka z czerwoną dziurą rzuca się w oczy.

Idę popatrzeć co tam w dzienniku.

Zrobilam wlasnie awanture w pracy ze mi pensji nie wyplacili a juz jest piaty! po czym sie zorientowalam ze sprawdzalam zle konto, a na dobre owszem i wyplacili, tylko mi cala maz gwizdnal zeby zaplacic hydraulikowi :-?

Mogl skubany mi o tym napomknac w wolnej chwili... :x

no mężu Dorci IQ szykuj sobie posłanie na sofie :evil: :lol:

Ogladalam mebelki niemowlakowe Voxa bardzo podobne do tych co mi sie podobaja i byly calkiem-calkiem, musze powiedziec jesli chodzi o jakosc 8)

Znalazlam jeszcze tansze mebelki Bellamy bardzo podobne, aczkolwiek bardziej jednoznacznie dziewczynkowe ;)

http://www.bellamy.pl/images/Nela.jpg

Co Wy na to? :)