DorciaIQ 03.08.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Melduje ze uzupelnilam dziennik i to czterema wpisami! A teraz lece zaplacic zaliczke za wozeczek O taki: http://www.bobowozki.pl/images/fyn4dsfreeline_01.jpg i taki fotelik: http://www.bobowozki.pl/images/cabriofix_trail_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mogę Ci pomóc przy Kaziu. Stanęło na wentylatorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mogę Ci pomóc przy Kaziu. I ja - normalnie mistrzem jest Dach piękny Dorcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.08.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mogę Ci pomóc przy Kaziu. Stanęło na wentylatorku? Tiaaa... Nie musze chyba dodawac ze prostokatna rura tez jest drozsza od okraglej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pupcia dzidzi noworodki tez chyba jest nadwymiarowa, nie? no nie wiem raczej określiłaby ją słowem niezarośnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 pan Kaziu jest boski http://img27.imageshack.us/img27/6886/x060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ale Ci tą ściankę wymurował Kaziczek idę malce pokazać chyba pocieszę dziewczynę wyglada jakby specjalnie tak ugrzdulił głąb jeden a czy te anemostety nie powinny trochę bardziej z sufitu wystawać Dach sliczny w każdym nastroju jak i jego właścicielka nie marudź Ja jeszcze Dachlux w Wolicy mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 A widziałaś proporcje jajeczek do kości udowej u noworodka? Ja widziałam u Młodego po porodzie... No co się dziwisz? Proporcje są takie jak głowy do reszty tułowia. Tiaaa...czyli od małego wiadomo, które części ciała będą rządzić życiem faceta...i może dlatego czasem im się myli, która część jest ważniejsza? Fajny wózeczek Dorcia, cholibka drogie te fury dla maluszków jak diabli, ale chyba warto kupić raz coś dobrego i mieć na 3 lata, niż potem dokupować a to psacerówkę, a to fotelik, a to kółko bo odleci...przynajmniej na tych moich drogach może odlecieć. A dachówkę kcemy czerwoną, tzn.kolor naturalny albo jakaś delikatna naturalna czerwień, niestety nie karpiówka choć jest śliczna ale za drogo wychodzi. Kształt to jakaś esówka, no taka najzwyklejsza... Byliśmy w Dachluxie w Wolicy, sympatyczny facet polecił nam im.in.Creatona ale rzeczywiście mówił, że niedawno zmienili na antracytowych dachówkach angobę i może wydawać się brązowawa. Ale lepsze to niż nie barwiona w masie, ja bym wybrała tak jak Ty Dorcia, tego brązu prawie nie widać, a taka obtłuczona dachówka z czerwoną dziurą rzuca się w oczy. Idę popatrzeć co tam w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 04.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ułaa , widzę że z kominami to wesoło jak u mnie. A ze ścianką to się Kazio popisał, niech go diabli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 debeściak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dorcia ja bym zburzyła komin. I tak jest yy taki troszkę nierówny. Poza tym pomyśl.... mogłabyć wymurować czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 W d.pie mam ten komin. Jeden z drugim. Ich nie widac z miejsc w ktorych sie bedzie przebywac w ogrodzie... Burzyc komin jak juz jest obrobka? Dziekuje, postoje A jak czarny znowu nie bedzie czarny tylko jakistam to ja sie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 05.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dobrze Dorcia mówisz Zrobione, odhaczone i do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zrobilam wlasnie awanture w pracy ze mi pensji nie wyplacili a juz jest piaty! po czym sie zorientowalam ze sprawdzalam zle konto, a na dobre owszem i wyplacili, tylko mi cala maz gwizdnal zeby zaplacic hydraulikowi Mogl skubany mi o tym napomknac w wolnej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zrobilam wlasnie awanture w pracy ze mi pensji nie wyplacili a juz jest piaty! po czym sie zorientowalam ze sprawdzalam zle konto, a na dobre owszem i wyplacili, tylko mi cala maz gwizdnal zeby zaplacic hydraulikowi Mogl skubany mi o tym napomknac w wolnej chwili... no mężu Dorci IQ szykuj sobie posłanie na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 E no ale dlaczego mam siebie karac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 E no ale dlaczego mam siebie karac??? eee ja tam czasem lubię mieć łóżko tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ogladalam mebelki niemowlakowe Voxa bardzo podobne do tych co mi sie podobaja i byly calkiem-calkiem, musze powiedziec jesli chodzi o jakosc Znalazlam jeszcze tansze mebelki Bellamy bardzo podobne, aczkolwiek bardziej jednoznacznie dziewczynkowe http://www.bellamy.pl/images/Nela.jpg Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 śliczne i jak dziewczynka wyrośnieto się może przydadzą dla chłopca chyba że nie zdąrzy .....wyrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 oooo mebelki niemal jak zosine. Kruszka ma z drewexu Laure transparentną - bardzo ładnie widać słoje drewna. http://gucio.waw.pl/allegro/52B08938-289C-4B96-BBAC-CC30A2C7FECC.JPEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts