DorciaIQ 07.08.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tak szybko to nie wyrosnie, bo to tez jest rosnace lozeczko nawet do 8 lat A potem drugiemu tez takie kupie rosnace i juz A dzis pani dzwonila ze sklepu ze wozek jest do odebrania :P Bede sie bawila z pustym wozkiem jak mala dziewczynka I jeszcze jeden news: FINALLY skonczyli nam robic dach!!! Oczywiscie nie obylo sie bez ostatniej jazdy z Dachluxem ale udalo sie wyjsc na prosta i daszek skonczony Zdjec niestety ni ma, bo bylismy ogladac wczoraj wieczorem, a nasz g.wniany aparacik jak nie ma pelnego slonca to kiepskie zdjecia robi - ale porobimy w sobote, promise! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 mebelki śliczne bardzo mi się podobają, a aparat to kochana musisz sobie jakiś dobry sprawić ... jak będzie maluszek to co chwilę będziesz zdjęcia robiła!!! więc wpisz na listę zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.08.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mam dobra lustrzanke cyfrowa, tylko mi sie jej nie chce na budowe taszczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 07.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mam dobra lustrzanke cyfrowa, tylko mi sie jej nie chce na budowe taszczyc oj nie ładnie, nie ładnie ja mam tylko lustrankę cyfrową i muszę ją taszczyć jak chcę zdjęcia zrobic więc juz przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 nasze bydle jest tak wielkie i ciężkie że mi mdleją ręce po kilku fotkach niestety luby zwichrował obiektyw w głuptaku i jestem na to monstrum zdana Dorcia masz już mebelki? Jak nie to kup koniecznie i gdzieś je zeskładuj bo one prosto z produkcji to nieźle śmierdzą lakierem (nie wiem ale chyba jest jakaś odwrotna zależność z tymi lakierami. im bardziej super hiper ekologiczne nietrujące dla dzieci tym bardziej 'wali'). A najlepiej jakbyś je rozłożyła. Chociaż łóżeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 nasze bydle jest tak wielkie i ciężkie że mi mdleją ręce po kilku fotkach niestety luby zwichrował obiektyw w głuptaku i jestem na to monstrum zdana Dorcia masz już mebelki? Jak nie to kup koniecznie i gdzieś je zeskładuj bo one prosto z produkcji to nieźle śmierdzą lakierem (nie wiem ale chyba jest jakaś odwrotna zależność z tymi lakierami. im bardziej super hiper ekologiczne nietrujące dla dzieci tym bardziej 'wali'). A najlepiej jakbyś je rozłożyła. Chociaż łóżeczko. na artykuły dziecięce to specjalne badania się robi czy nie zawierają szkodliwych substancji przynajmniej w Ikei takie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safa 10.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam DorciaIQ, jesten nowy na tym forum i oczywoście zrobiłem już gafe wysyłając zapytanie na twój Diennik, ups Ale w czym rzecz, jestem na etapie wyboru projektu, długo szukałem czegoś ciekawego i w końcu wpadł mi w ręce dom Szewczyka - "dom nad wodą". Od razu się w nim zakochałem W poszukiwaniu czego kolwiek na temat tego domu trafiłem na twój dziennik, w którym jest bardzo fajnie wszystko opisywane. Mam wielką prośbę do Ciebie o przesłanie na emaila ([email protected]) zwymiarowanych rzutów parteru i poddasza jeśli oczywiście jest taka możliwość. Obecnie próbuję sie kontaktować z Szewczykiem ale on jest trudno dostępny. Z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czeeeeeeeeee Dorcie, wpadłam zobaczyć jak się czuje mama córeczki czy chłopczyka z jejeczkami do kolan ( kurcze pogubiłam się ) buziole zostawiam i zdróffffffffffffffffffffffffffffffffka zyczę i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.08.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No juz bym chciala zamawiac mebelki, ale musze malza przygwalcic zeby w koncu obejrzal i wybral te co mi sie podobaja a on jak juz kupil wozek, to jest taki dumny z siebie, ze do nastepnych rzeczy sie nie pali Witam DorciaIQ, jesten nowy na tym forum i oczywoście zrobiłem już gafe wysyłając zapytanie na twój Diennik, ups Ale w czym rzecz, jestem na etapie wyboru projektu, długo szukałem czegoś ciekawego i w końcu wpadł mi w ręce dom Szewczyka - "dom nad wodą". Od razu się w nim zakochałem W poszukiwaniu czego kolwiek na temat tego domu trafiłem na twój dziennik, w którym jest bardzo fajnie wszystko opisywane. Mam wielką prośbę do Ciebie o przesłanie na emaila ([email protected]) zwymiarowanych rzutów parteru i poddasza jeśli oczywiście jest taka możliwość. Obecnie próbuję sie kontaktować z Szewczykiem ale on jest trudno dostępny. Z góry dziękuję [email protected] Nie ma sprawy, zaraz wysylam. Od razu na wstepie: jeden z gornych pokoi to jest jakas pomylka, nawet po podniesieniu calego dachu o dwa pustaki Za nisko jest po prostu, a nie wiem czy podnoszenie wyzej nie zaburzy bryly... A moglbys skasowac swojego posta z mojego dziennika? Po prawej na gorze tego posta masz przycisk: skasuj, ale to tylko Ty mozesz to zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safa 13.08.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzięki za rysunki, co prawda dostałem faks od szewczyka rzutu parteru ale są tak zamazane że ledwo coś widać a twoje rewelacja, dobrze czytelne.A propo tego pokoju na górze o którym piszesz, czy miałabyś jakis pomysł co z nim zrobić żeby go usprawnić i który to jest pokój według numeracji z twoich rzutów. Jeszcze raz wielkie dzięki za rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.08.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 To jest pokoj 1. Nie mam za bardzo pomyslu, bo tak naprawde to trzeba byloby jeszcze podniesc dach, a to juz moze zaburzyc bryle domu... Moze jakis madry konstruktor sie podejmie podwyzszenia tylko czesci dachu, ale to jest bardzo trudne, a nikt nie chce sprzatac po kims innym A Szewczyk to skoro ma problem zeby rzut wyslac (paranoja ) to tym bardziej nie bedzie mu sie chcialo poprawiac wlasnych baboli... W ogole sporo bledow bylo, glownie w wentylacji (nieprzewidziana w ogole w wielu miejscach), zastanawiam sie czy na niego nie doniesc do jakiejs izby architektow czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Cześć piękna brzuchatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Hej Dorcia mój kompaktowy Bosch ten Arctic White ma pyrolizę i jest też czarna jego wersja HBC 86P763 ale piekarnik parowy Boscha nie jest niestety czarny tylko inox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.08.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No wlasnie do boscha nie ma parowego Ale ze boschowski kompakt ma pyro, a siemensowski nie (w Polsce) to jest tez dziwne... A moze w Niemczech jest do boscha czarny/bialy parownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No wlasnie do boscha nie ma parowego Ale ze boschowski kompakt ma pyro, a siemensowski nie (w Polsce) to jest tez dziwne... A moze w Niemczech jest do boscha czarny/bialy parownik? trzeba sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dorcia jest w Niemczech czarny parowy Boscha z czerwonymi światełkami!!!!! HBC36D763 http://www.bosch-home.com/de/produkte/kochen/dampfgargeräte/HBC36D763.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Dorcia jest w Niemczech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dorcia jest w Niemczech czarny parowy Boscha z czerwonymi światełkami!!!!! HBC36D763 http://www.bosch-home.com/de/produkte/kochen/dampfgargeräte/HBC36D763.html Woooooooow jestes wielka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dorcia jest w Niemczech? Witaj Sloneczko - czy moge miec prosbe zebys wytrzymala walke z Deszczem tak do pazdziernika chociaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dorcia jest w Niemczech czarny parowy Boscha z czerwonymi światełkami!!!!! HBC36D763 http://www.bosch-home.com/de/produkte/kochen/dampfgargeräte/HBC36D763.html Woooooooow jestes wielka! może niedługo w Polsce się pojawią ale najważniejsze, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts