efilo 19.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć ciążasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hej, hej, tam na horyzoncie! Co słychać tam gdzie ucho przykładam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.08.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Doberek powróciłam na forum i zaglądam zapytać jak się czuje nasz dwupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja tak kraze i kraze i w koncu postanowilam noge w drzwi wlozyc. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dorcia chcesz Panią od ogrodu, czy czekasz na wyniki u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.08.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A ja tak kraze i kraze i w koncu postanowilam noge w drzwi wlozyc. Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz? Pffff no prosze Cie Zagladaj i wkladaj co chcesz i gdzie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.08.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dorcia chcesz Panią od ogrodu, czy czekasz na wyniki u mnie? A fajna jest? Bo wydaje mi sie ze mi sie podoba taka jedna co z nia gadalam i ladne ma realizacje... No chyba ze Twoja tez jakas fajna, to jeszcze bym sie z nia umowila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dorcia chcesz Panią od ogrodu, czy czekasz na wyniki u mnie? A fajna jest? Bo wydaje mi sie ze mi sie podoba taka jedna co z nia gadalam i ladne ma realizacje... No chyba ze Twoja tez jakas fajna, to jeszcze bym sie z nia umowila... no fajna, ale ona rysuje wszystko odręcznie i nie robi wizualizacji, co dla mnie akurat jest plusem. Lubie takie kororowe rysuneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 28.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Sorki,ze sie wtracam,ale jesli chodzi o ogrody to mnie ujął pan od http://www.inspiracje.com.pl , ma niestandardowe podejscie i specjalizuje sie w nowoczesnych ogrodach z prawdziwego zdarzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dzieki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.08.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wyglada drogo Efi a wybierasz sie do Wawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.08.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Chyba jednak moja fascynacja nowoczesnoscia nie rozciaga sie na ogrod... Ja jednak wole dzikie kepy i wpadajace na siebie plamy kolorystyczne, niz wszystko pod linijke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Dorcia ja też nie ubię takich ogrodów ... u mnie będzie wiejsko/sielsko jak już kasy na roślinki nazbieram. chociaż i tak pewnie będę szukała rośłin małowymagających ... rosnących samym sobie. Za działką budowlaną na częśći rolnej już z mężem las zasadziliśmy brzozy, sosny, dęby ... to co ze skółki leśnej dostaliśmy .... może kiedy,ś własnych grzybów się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 jesli chodzi o ogrody to mnie ujął pan od ... , ma niestandardowe podejscie i specjalizuje sie w nowoczesnych ogrodach z prawdziwego zdarzenia;) Mnie odwrotnie. Nie zamówiłabym u tego pana projektu. Są zimne, odpychające i jednostajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oksymoron 29.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 no co kto lubi , jak widac. Mysle,ze duzo zalezy od rozmiaru ogrodu. W duzym wszystko zagra, sam trawnik robi efekt,a małym trzeba zagrac formą malej architektury, pomyslem. A ze ja mam maly dom i maly ogrodek , to potrzebuje czegos z pomyslem, bo pojscie na żywioł w przypadku 400m ogrodka to beznadzieja jednak. A,ze zielen potrafi byc zimna i odpychajaca to sie zaskoczylam,ale coz grunt to podejscie bez uprzedzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 A mnie sie bardzo te projekty podobaja. Lubie ogrody "na zywiol" ale nie w zestawieniu z nowoczesna architektura. Poza tym na pewno zostaly wziete pod uwage potrzeby klienta i jak ten ogrod ma wygladac przez caly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dorcia Nie wybieram się ale chętnie podpatrzę. Lubię takie uporządkowane minimalistyczne ogrody. Zwłaszcza jak dysponuje się małą przestrzenią. Podobają mi sie romantyczne ogrody pełne kęp kwiatów i kolorowyh różanych klombów z ciekawymi zakątkami. U mnie jednak taki odpada. Po pierwsze nie w moim stylu, po drugie nie na moją maleńką działkę, a po trzecie wymaga dużo czasu którego ja nie mam. Natomiast ogrody typu dzicz mnie odstraszają. Mamy jeden taki na osiedlu z posianą trawą typu polska łąka i wygląda jak ugór. Jak widać gusta i w tym przypadku bywają różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.08.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jak sampoczucie Pani withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.09.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ja lubie sobie popatrzec na romantyczne i dzikie, ale miec taki to juz niekoniecznie Nowoczesne nawet gdyby mi sie podobaly, to do domu nie pasuja (a w kazdym razie z zewnatrz, ale minimalizm w srodku nie ma nic wspolnego z ogrodem ). Bedzie uporzadkowany, ale nie pod linijke, raczej gorska laka niz hortensje i tak to sobie wyobrazam. A co wyjdzie - zobaczymy Na razie mam pania co mi sie podoba i jej realizacje i chyba ja wezme... A za to mam teraz z tynkami zgryz, bo to ze panowie puszek nie zauwazaja i potem trzeba ich szukac (Bogu dzieki za naszych elektrykow ze sa fajni i ze sa jeszcze na budowie) to pikus w porownaniu z tym, ze nie kumaja najwyrazniej, ze jak za pozno sie polozy wierzchnia warstwe na ta glowna, to peka bo sie nie ma do czego przyklejac... W jednym miejscu juz dwa razy poprawiali i najwyrazniej maja zamiar poprawiac ta sama bezskuteczna metoda wiec bedzie pekalo po raz trzeci I co z tego ze na to ma pojsc gladz, skoro nie po to place normalna cene za cem-wap, zeby to bylo zrobione tak, ze tylko gladz to wyprowadzi I jeszcze majster sie zachowuje jak krolewna jak mu sie zwroci uwage, chyba trzeba mu uswiadomic ze komuna sie skonczyla Zastanawiamy sie nad zmiana ekipy od wykonczeniowki, bo jak kolejne ekipy beda takie jak te od tynkow to ja urodze na budowie, daje slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts