Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Dorcia u nas niestety duża butla będzie wkopana w ziemię , bo gazownia się u nas spóźni kilka lat :-? Jeśli potrzebujesz dużą butlę - naziemną czy wkopaną - to mogę dać Ci namiary.

Jeśli gazownia ma tylko takie tyci tyci opóźnienie , to hydraulik może Ci zrobić tymczasówkę i można wypożyczac takie małe butle - jedna starcza na kilka dni.

Podobno w Pruszkowie jest taka wypozyczalnia , ale na razie nie sprawdzam tego wariantu i czekam na tę dużą :)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuuuurde ale pogda syfna :-?

Elewatorzy mi uciekli z placu boju bo i co maja robic? Posprzatali, przygotowali otwory okienne pod montaz, pokrecili sie troche i z glupimi minami przyszli i mowia: to my juz pojdziemy i wrocimy jak sie pogoda poprawi, bo i tak nic nie zrobimy :(

Podobno w przyszlym tygodniu ma byc lepiej... :roll:

• 2 weeks później...

Ojejku dziewczyny juz nie mam sily :oops:

Kregoslup mnie nawala jak siedze, jak chodze to przechodzi, ale za to sie uruchamia nerw kulszowy czy inne g. z lewej strony kosci ogonowej i dobrze jest jak jeszcze sie odezwie prawa pachwina, to chociaz symetrycznie kuleje :lol:

Kuuuurde jak tak ma wygladac starosc ze wszystko boli i strzyka przy poruszaniu, to ja poprosze o eutanazje....

I jeszcze mi sie gaz opoznia opoznia opoznia wrrrrrrrrrrrr :evil: i moje plany zeby przed zima zrobic podjazd po zrobieniu mediow odeszly w sina dal... Ale za to moze juz w przyszlym tygodniu odbiore PNB na wodociag i kanalize :p

A okna tez sie spozniaja - mialy byc 2 tygodnie temu, a beda w przyszlym (chyba) :roll:

Witaj Dorcia,

nie bede zanudzac więc powiem szybko, jestem pod wrażeniem Twojej ogromnej pracy. Dzięki Tobie zdecydowalismy się budować nasz domek. Jestesmy na etapie wyboru projektu :). Z zaciekawieniem czytam Wasz dziennik pokładowy.

Gratuluję córeczki, widzę że jesteście juz na finiszu. To największe szczęscie. Sama mam dwójeczkę 4 letniego Kubusia i roczną Elenkę. Cudnie mieć dzieciaczki i wychowywać je w wymarzonym domq.

Wiem, że jestes teraz zawalona przygotowaniami i oczekiwaniem, więc gdy znajdziesz chwilkę czasu miałabym kilka pytań.

Gorąco pozdrawiam i życzę szybkiego i lekkiego porodu.

Edyta z Warszawy

Nieeeee no jak bedziemy w trojeczke, do dam znac 8)

Teraz mam strrrrasznie malo czasu bo ostatnie przygotowania przed Wielkim Wydarzeniem - jeszcze cos dokupic, zalatwic jakis papierek, poza tym nie chce meza zostawiac z waznymi decyzjami samego (jak ja bede miala mala uwieszona przy piersi 24/24 :lol: ) i chce jak najwiecej zalatwic wczesniej. Uffffff....

Wlasnie nam okna montuja, zaraz postaram sie wkleic jakies zdjatka :p i opisac fakapy... :roll:

Edytka, pytaj smialo!