dobroszka 12.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dorcia u nas niestety duża butla będzie wkopana w ziemię , bo gazownia się u nas spóźni kilka lat Jeśli potrzebujesz dużą butlę - naziemną czy wkopaną - to mogę dać Ci namiary. Jeśli gazownia ma tylko takie tyci tyci opóźnienie , to hydraulik może Ci zrobić tymczasówkę i można wypożyczac takie małe butle - jedna starcza na kilka dni. Podobno w Pruszkowie jest taka wypozyczalnia , ale na razie nie sprawdzam tego wariantu i czekam na tę dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.10.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Mmmm w Pruszkowie mowisz? To fajnie, a masz jakis blizszy namiar albo skad go wziac? Bo moja gazownia bedzie miala HOPEFULLY wlasnie male opoznienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Namiaru ni mam , ale jak będe dręczyć hydraulika to podpytam.A Ty tymczasem pogugluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.10.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kuuuurde ale pogda syfna Elewatorzy mi uciekli z placu boju bo i co maja robic? Posprzatali, przygotowali otwory okienne pod montaz, pokrecili sie troche i z glupimi minami przyszli i mowia: to my juz pojdziemy i wrocimy jak sie pogoda poprawi, bo i tak nic nie zrobimy Podobno w przyszlym tygodniu ma byc lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ale masz grzybka muchomorka tylko kolory inne ale wyleweczki no, no, no.....mucha nie siada i nie dlatego że zima nam się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 15.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 jezu co za dziadostwo ja mam na przeciwko babcie która zgłasza nam wszystko ona jest lepsza niz policja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ja mam pierwsze drzwi w domu Wprawdzie tylne ale i tak jestem z nich dumna Ale zdjec nie mam bo mi sie aparat popsul (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.11.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Dorciu! Jak tam samopoczucie na finiszu..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 halo halo jest tu jeszcze gospodyni??? jak się czujemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ojejku dziewczyny juz nie mam sily Kregoslup mnie nawala jak siedze, jak chodze to przechodzi, ale za to sie uruchamia nerw kulszowy czy inne g. z lewej strony kosci ogonowej i dobrze jest jak jeszcze sie odezwie prawa pachwina, to chociaz symetrycznie kuleje Kuuuurde jak tak ma wygladac starosc ze wszystko boli i strzyka przy poruszaniu, to ja poprosze o eutanazje.... I jeszcze mi sie gaz opoznia opoznia opoznia wrrrrrrrrrrrr i moje plany zeby przed zima zrobic podjazd po zrobieniu mediow odeszly w sina dal... Ale za to moze juz w przyszlym tygodniu odbiore PNB na wodociag i kanalize A okna tez sie spozniaja - mialy byc 2 tygodnie temu, a beda w przyszlym (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 zdróweczko zstawiam i Proszę - niestresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dorcia, już niedługo będziesz córcię w ramionach tulić Jak ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyyta 10.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj Dorcia, nie bede zanudzac więc powiem szybko, jestem pod wrażeniem Twojej ogromnej pracy. Dzięki Tobie zdecydowalismy się budować nasz domek. Jestesmy na etapie wyboru projektu . Z zaciekawieniem czytam Wasz dziennik pokładowy. Gratuluję córeczki, widzę że jesteście juz na finiszu. To największe szczęscie. Sama mam dwójeczkę 4 letniego Kubusia i roczną Elenkę. Cudnie mieć dzieciaczki i wychowywać je w wymarzonym domq. Wiem, że jestes teraz zawalona przygotowaniami i oczekiwaniem, więc gdy znajdziesz chwilkę czasu miałabym kilka pytań. Gorąco pozdrawiam i życzę szybkiego i lekkiego porodu. Edyta z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 własnie Dorcia jesteście już w trójeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 trzymam kciuki Dorciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyyta 12.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hmmmm...moim zdaniem to juz chyba są w TRÓJECZKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nieeeee no jak bedziemy w trojeczke, do dam znac Teraz mam strrrrasznie malo czasu bo ostatnie przygotowania przed Wielkim Wydarzeniem - jeszcze cos dokupic, zalatwic jakis papierek, poza tym nie chce meza zostawiac z waznymi decyzjami samego (jak ja bede miala mala uwieszona przy piersi 24/24 ) i chce jak najwiecej zalatwic wczesniej. Uffffff.... Wlasnie nam okna montuja, zaraz postaram sie wkleic jakies zdjatka i opisac fakapy... Edytka, pytaj smialo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Albo nie - opisze zaleglosci, a o oknach dzis wieczorem, bo jeszcze nie skonczylismy negocjacji w kwestii fakapow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dorcia a na kiedy masz termin? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cześć Dorciu!!! O matko ty za trzy dni masz godzinę zero!!!!!! Jak się czujesz - czujecie? Gdzie będziesz rodziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts