anjamen 12.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ale ze mnie gluptas nie popatrzylam na suwaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Termin mam na sobote ale jakos mi sie wydaje ze sie dziewczyna spozni, zreszta w kazdym USG wychodzilo ze jest 4-5 dni pozniej niz wychodziloby z kalendarza A wlasnie sie dowiedzialam ze reszta okien co mialy byc dzis to beda dopiero wlasnie w sobote bo jest kolejny fakap - nie moge juz normalnie! Czuje sie bdb, mialam jakis straszny problem z kregoslupem - przetrenowalam sie chyba w wyniku Syndromu Wicia Gniazda w ktorym w jakis dziwny, psychosomatyczny sposob przoduje moj maz i z tydzien mnie bolal tak, ze ledwo chodzilam jak staruszeczka, jak posiedzialam chwile w jednej pozycji to sie usztywnial i musialam sie kilka minut przymierzac do wstania - no koszmar... A trwalo to na tyle dlugo, ze juz myslalam ze tak bedzie do konca... Ale troche przeszlo, potem doszedl bol nerwu kulszowego po lewej od kosci ogonowej naprzemiennie z bolem w prawej pachwinie, czego efekt byl taki, ze kulalam raz na jedna, raz na druga, a raz na obie nogi A teraz juz nawet ten kulszowy mi przeszedl - odpukac od dwoch dni nic - tylko pachwina sie nasilila A rodze na Karowej o ile mnie nie wyrzuca z braku miejsc Jak nie urodze w sobote, to w niedziele mam isc na KTG. A w poniedzialek do lekarza Mam juz kupione gros prezentow gwiazdkowych, zebym nie musiala sie tulac z malenstwem po galeriach handlowych pelnych zarazkow i swinskiej grypy musze jeszcze kupic folie do okrycia okien jak beda konczyc wokol nich elewacje, dopilnowac jutro zakladania veluxow i montazu parapetow w lukarnach przez naszego dekarza, a w poniedzialek mamy spotkanie z panem od kotla zeby obgadac czy da sie grzac butlami na propan-butan poki nam gazu nie podlacza a po poludniu z pania w sklepie lampkowym co ma nam doradzic w wyborze... Wiec rodzic moge najwszesniej we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 podziwiam i chylę czoła!!! zaraz będziesz kochana rodziła a Ty tyle energi masz ... ja przy Tobie wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To bardziej kwestia braku wyboru niz nadmiaru energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No to zycze Ci, zeby malenstwo posluchalo i zeby wszystko potem szybko poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dorcia - trzymaj się ciepluteńko do Tej soboty, zlej panią z gazowni ( a swoją drogą to umowy na własną rakę a ścislej kompensacyjne straciły swoją ważność z dniem 01 stycznia 2009, dziwi mnie że owa pani o tym nie wiedziała ) ale masz prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dorotko widzę, że Ty podobnie jak ja do końca na wysokich obrotach! W dniu porodu dostałam rano skurczy, ale mieliśmy jeszcze zaplanowany wyjazd pod Pszczynę, żeby zobaczyć okna do domku i co zrobiłam - wrzuciłam torbę do bagażnika i dawaj! A po drodze ćwiczyłam z Mężem wdech-wydech, wdech-wydech..! Życzę Ci, żeby mimo wszystko córcia przyszła w terminie, bo wiem jak to jest jak się czeka i nic się nie dzieje...! Trzymaj się ciepło, pa Ania P.S. Czekam na relację z oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hej Dorcia załatwiaj wszystko jeśli Ci tylko kręgosłup i inne części ciała pozwalają tylko nie przecholuj złociutka Fajnie masz że masz prąd ja ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dziekuje Dziewczynki Marys ale Ty jestes odwazna - a na mnie maz mowi cyborg, bo znosze tak dobrze te ciaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dorcia - trzymaj się ciepluteńko do Tej soboty, zlej panią z gazowni ( a swoją drogą to umowy na własną rakę a ścislej kompensacyjne straciły swoją ważność z dniem 01 stycznia 2009, dziwi mnie że owa pani o tym nie wiedziała ) ale masz prund K.wa powiem tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dorcia do mnie przyjeżdżają jutro butle na propan butan (p-b tańszy od propanu ok 30 zł za butlę tylko na mrozie stać nie może ) a gaz mialam mieć w październiku a prąd miał być w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.11.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dorcia - trzymaj się ciepluteńko do Tej soboty, zlej panią z gazowni ( a swoją drogą to umowy na własną rakę a ścislej kompensacyjne straciły swoją ważność z dniem 01 stycznia 2009, dziwi mnie że owa pani o tym nie wiedziała ) ale masz prund K.wa powiem tyle Ciiiiii....... Pani nie może się denerwować! Dorcia żadna odważna nie byłam - po prostu czułam, że trochę to potrwa...! Zdążyłam jeszcze wrócić do domu, poprasować wszystko co było na suszarce, posprzątać chatkę, poskakać na piłce i nad ranem pojechać do szpitala, żeby w końcu urodzić! Tym razem tylko 1 dzień po terminie, bo na pierwszą córcię czekałam aż 12-ście....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyyta 13.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no proszę, a ja patrząc na swoje rozwiązania, ktore były 10 dni przed terminem byłam pewna, że Ty na takich obrotach to juz po wszystkim jestes Co do domq, to na obecnym etapie wyboru projektu martwi mnie wielkość salonu. Czy nie jest zbyt "klitkowaty". Jak to wygląda w rzeczywistości. Druga sprawa to chciałabym zabudować przestrzeń nad wejsiem, aby zyskac dodatkowy pokój i znowu mam dylemat czy nie bedzie to zbyt mały pokoik, choć planuje jako goscinny. Potem nasuwa sie wiele pytań z Waszej budowy, ale myślę ze na to bedzie jeszcze czas Narazie z mezem jestesmy na etapie negocjacji, ktory projekt. Ja wybrałam Dom na wodą a on z otwartym poddaszem. Spór jest o kuchnie, ktora ma miec okna na furtkę, a niestety dom nad wodą nie ma okna kuchennego na wejscie . Z chęcią obejrzałabym taki domek w realu aby rozwiać swoje watpliwości i męża. No i podstawowe pytanie jak wychodzi obecny stan finansowy. Czy stan surowy zamknięty (z oknami i drzwiami) zamknie się w 300 tys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dorcia trzymam kciuki za Karową a jakby co to Bielański jest bosski!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Spór jest o kuchnie, ktora ma miec okna na furtkę, a niestety dom nad wodą nie ma okna kuchennego na wejscie . Pozdrawiam Też nie mam podglądu z kuchni na drogę ale wymyśliłam, że wartownikiem nie jestem - a docelowo mam pociągnięte kable i zamierzam zainstalować w kuchni videofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dorcia trzymajcie się mocno i wiesz jak bedziesz miała jakis problemik z rodzeniem, to sobie wtedy pomyśl o jakims fachałachu co ci coś zniszczył na budowie-gwarantuje siły Ci wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dorcia trzymajcie się mocno i wiesz jak bedziesz miała jakis problemik z rodzeniem, to sobie wtedy pomyśl o jakims fachałachu co ci coś zniszczył na budowie-gwarantuje siły Ci wrócą Hahahahahahah dobre, tak wlasnie zrobie! Nawet jakbym rodzila 36 godzin to materialu nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Edytka, salon jest klitkowaty. My go poszerzalismy o 0.6m i wydluzalismy o 1m (razem z jadalnia), skutkiem czego ma 39mkw i to jest wielkosc pasujaca do rozmiarow calego domu moim zdaniem. Bylismy u ludzi, ktorzy budowali wg projektu i u nich bylo ciasnawo jak na moj gust My zabudowalismy pustke nad hallem i powstal bardzo ladny pokoik, duzo lepszy niz ten naprzeciwko schodow, ktory jest waska kicha z dachem za nisko (mimo podniesienia scianki kolankowej o 2 pustaki - BTW niezly fakap Szewczyka ). A ja mam z kuchni widok na wjazd, bo u nas domek stoi bokiem Jesli masz czas jutro, to zapraszam, bo beda nam wstawiac reszte okien i bede o ile corunia nie okaze sie megapunktualna bo potem to nie wiem kiedy wroce na budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Dorcia, trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy poród i oby córcia wstrzymała się co najmniej do poniedziałku, abyś mogła załatwić wszystko ci zamierzasz. buźka i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Do wtorku, bo okazuje sie ze jutro przyjada tylko 2 okna, bo trzecie i ostatnie JESZCZE nie jest gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts