DorciaIQ 03.09.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A no widzisz - to gites. A jak się prezentuje? Jesteś zadowolona? Ja bym chciała kolor szary ale nie mam co o nim marzyć więc chyba biały wezmę. Nie cierpię białej okleiny z fakturą drewna. Brrr... Czemu nie może być szary??? Większość drzwi ma kolory z palety RAL czy jakiejśtam, szary jest do wyboru do koloru chyba we wszystkich? A białej okleinie z fakturą drewna mówimy STANOWCZE nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 większośc może tak ale gerda nie - podejrzewam że to dlatego że one nie są malowane tylko to okleina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.09.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 większośc może tak ale gerda nie - podejrzewam że to dlatego że one nie są malowane tylko to okleina Factico: przeciwpożarowe są tylko w okleinie... Tym samym mówimy: pa pa drzwiom Gerdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 fajne jesteście dziewczyny z tą swoją stanowczością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ja tam się nie zarzekam z tą stanowczością bo jak sie okaże że nikt inny nie robi to co wtedy? Dorcia - liczę że wyszukasz coś sensownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Cofam co powiedziałam Znalazłam TUTAJKolorek pasuje idealnie - malowane proszkowo - miodzio Ram tam tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A no widzisz - to gites. A jak się prezentuje? Jesteś zadowolona? Ja bym chciała kolor szary ale nie mam co o nim marzyć więc chyba biały wezmę. Nie cierpię białej okleiny z fakturą drewna. Brrr... Musze zrobić fotkę. Dobrałam do bramy - mahoń. Są bardzo solidnie wykonane, konkretne, bolce gdzi trzeba, czujesz ciężar jak je otwierasz. Takie chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no widzisz Neferciu masz drzewianną bramę to Ci drzewianne drzwi pasują. a do tego mojego szarego to ni w pięść ni w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.09.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no widzisz Neferciu masz drzewianną bramę to Ci drzewianne drzwi pasują. a do tego mojego szarego to ni w pięść ni w oko Myślę, że w RALu możesz mieć dowolne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 myślisz że malują? nic o tym ni ma na ich stronie.popytam na razie ten hormann wygląda zachęcająco choć co gerda to gerda. ciekawe jak z ceną a ile to Twoje cudo kosztowało? pamiętasz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a gdzie Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a gdzie Dorcia Hihi tęskniłyście za mną dziewczyny? :lol: Efilcia a malowane proszkowo to ładnie jest? Nie błyszczy się to to zanadto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a gdzie Dorcia Hihi tęskniłyście za mną dziewczyny? :lol: no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Hłe hłe i załapałam się właśnie do ELITARNEGO grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No wielkie gratki forumowa gadułko proszkowo znaczy że jest gładko i bez pisów (bez skojarzeń proszę ) wcale nie znaczy że się błyszczy - to raczej taki delikatny półmat wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 No wielkie gratki forumowa gadułko proszkowo znaczy że jest gładko i bez pisów (bez skojarzeń proszę ) wcale nie znaczy że się błyszczy - to raczej taki delikatny półmat wychodzi No dzięęeki liderko moja Gupie to w sumie niepomiernie, a się człowiek cieszy jak osiągnie kolejny "stopień wtajemniczenia" I doczekać się nie może jak dochodzi... (bez skojarzeń proszę ) Acha, półmat to mi się podoba tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 a gdzie Dorcia Hihi tęskniłyście za mną dziewczyny? :lol: Efilcia a malowane proszkowo to ładnie jest? Nie błyszczy się to to zanadto? Ja też tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Co? Nie wieżysz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts