MonikaC 19.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Piękna!!!!! Jeszcze raz gratuluję i Tobie i Małżowi!!!! Niech się drowo chowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzis w nocy mielismy pierwsza akcje: sapke Najpierw nie wiedzielismy co to, potem jak biedulce pomoc, ja oczywiscie rozpacz i lzy, no zreszta same wiecie... Ale juz jest dobrze, mala spi i je i spi i je Ja rodzilam na Karowej, mialam umowiona polozna i to bylo dobre, bo zanim przyszla to bylam przekazywana z rak do rak i nie bardzo wiedzialam co sie dzieje, a potem czulam sie dobrze zaopiekowana. Tez bardzo sie ciesze, ze byl ze mna maz, bo bardzo mi pomogl glownie psychicznie. A po porodzie to jak to w szpitalu: masowka i trzeba walczyc o swoje, zeby ktos Ci pomogl no i te wazenia, badania, klucia o 22giej, jakby tego nie mozna bylo zrobic wczesniej Teraz czuje sie niezle, troszke jeszcze jestem nieswoja miejscami i piersi nieprzyzwyczajone do Sily Smoka ale jest ok. No i te wahania emocjonalne: od lez rozpaczy do lez szczescia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No i te wahania emocjonalne: od lez rozpaczy do lez szczescia... O matko ja to miałam tragiczny babyboom no ale dałam radę - tylko przez jakieś trzy cztery dni ryczałam i na jeden dzień straciłam pokarm ale potem było OK. Dorcia w razie czego na obolałe sutki miej pod ręką bephanten!!! A ogólnie to delektujcie się sobą dowoli!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dorcia, gratuluje. Widac, ze mala ma charakterek po mamusi. I usun sobie suwaczek, bo to dziecko tam juz naprawde chce wyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No i te wahania emocjonalne: od lez rozpaczy do lez szczescia... O matko ja to miałam tragiczny babyboom no ale dałam radę - tylko przez jakieś trzy cztery dni ryczałam i na jeden dzień straciłam pokarm ale potem było OK. Dorcia w razie czego na obolałe sutki miej pod ręką bephanten!!! A ogólnie to delektujcie się sobą dowoli!!!! mój M chciał się ze mną rozwieść taka byłam wściekła lwica a córę masz piękną gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a na piersi ze zbyt dużą ilością mleczka do schlodzenia najlepsze podklady lub podpaski leciutko zwilżone i włożone na 2 godziny do zamrażarki ipod stanik cudowna ulga na obolale i pogryzione brodawki to mi tylko wietrzenie i roztarta kropla mleka ze ślinką dzidziuni pomagala sapka to niestety przypadlość takich maluszków zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzis w nocy mielismy pierwsza akcje: sapke Najpierw nie wiedzielismy co to, potem jak biedulce pomoc, ja oczywiscie rozpacz i lzy, no zreszta same wiecie... Dorcia przede wszystkim zakręćcie kaloryfery i wietrz jak najwięcej pokój małej - najlepiej żeby temperatura miała ok. 18-tu stopni... Jak możesz to kupcie nawilżacz do jej pokoju i będzie dobrze. Przerabiałam to przy Zuzi, więc wiem co przeszłaś... A gdyby Ci mała pociachała brodawki, to smaruj Bepanthenem. Trzymaj się i ciesz się maleństwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 22.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 SERDECZNE GRATULACJE DORCIU!!! Malutka jest śliczna! Jakie ma włoski! I nosek malutki! Ja też wybieram się na Karową, jutro zaczynamy szkołę rodzenia. Podobno mają miłe położne (też chcę opłacić) i ludzkie podejście, byłabym bardzo wdzięczna gdybyś opisała na pw jak to z grubsza w tym szpitalu wygląda. Wypoczywajcie jak najwięcej, dużo zdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No i te wahania emocjonalne: od lez rozpaczy do lez szczescia... Spoczko - daj sobie czas :) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzis w nocy mielismy pierwsza akcje: sapke Najpierw nie wiedzielismy co to, potem jak biedulce pomoc, ja oczywiscie rozpacz i lzy, no zreszta same wiecie... Ale juz jest dobrze, mala spi i je i spi i je Ja rodzilam na Karowej, mialam umowiona polozna i to bylo dobre, bo zanim przyszla to bylam przekazywana z rak do rak i nie bardzo wiedzialam co sie dzieje, a potem czulam sie dobrze zaopiekowana. Tez bardzo sie ciesze, ze byl ze mna maz, bo bardzo mi pomogl glownie psychicznie. A po porodzie to jak to w szpitalu: masowka i trzeba walczyc o swoje, zeby ktos Ci pomogl no i te wazenia, badania, klucia o 22giej, jakby tego nie mozna bylo zrobic wczesniej Teraz czuje sie niezle, troszke jeszcze jestem nieswoja miejscami i piersi nieprzyzwyczajone do Sily Smoka ale jest ok. No i te wahania emocjonalne: od lez rozpaczy do lez szczescia... Wiem o czym mówisz;) Trzba przeżyć, choć na świecie inaczej się to robi.... bardziej ludzko i godnie. Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie bluźnijcie - ja rodziłam 18 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.11.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku. A potem co, moge sie meczyc? Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A to pierwszy uchwycony usmiech http://lh4.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/Swq40T9sDoI/AAAAAAAAAsI/YN81X4OBxmo/s800/IMG_0149.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Piękny słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku. A potem co, moge sie meczyc? Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza Ja także polecam Agnieszkę - rodziłam na Karowej dwa razy - obie ciąże wcześniacze prowadzone na patologii na Karowej - porody z Agniechą to sama przyjemność Polecam ją z całego serca !!! Ja także gratuluję córci - śliczna młoda dama - teraz życie zmieni sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ależ piękny uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ale lalunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 słodziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 serce mięknie na takie widoki i się rozpływam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts