DorciaIQ 24.11.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Musimy sie pochwalic, ze juz druga noc z rzedu ladnie przespalysmy i nawet karmienia byly rzadziej W zwiazku z czym moze mi sie uda napisac Wam cos o oknach bo... nadal niezamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku. A potem co, moge sie meczyc? Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza Ja także polecam Agnieszkę - rodziłam na Karowej dwa razy - obie ciąże wcześniacze prowadzone na patologii na Karowej - porody z Agniechą to sama przyjemność Polecam ją z całego serca !!! Ja także gratuluję córci - śliczna młoda dama - teraz życie zmieni sens Potem jest juz z górki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku. A potem co, moge sie meczyc? Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza Ja także polecam Agnieszkę - rodziłam na Karowej dwa razy - obie ciąże wcześniacze prowadzone na patologii na Karowej - porody z Agniechą to sama przyjemność Polecam ją z całego serca !!! Ja także gratuluję córci - śliczna młoda dama - teraz życie zmieni sens Potem jest juz z górki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dorcia ... Twoja córa zapowiada sie na super babkę .. wiem co mówię ... wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 przyłączam sie do gratulacji!!!! ja mam dwie córki, więc wiem co to za radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dorcia robicie coś w domku czy córa totalnie opanowała sytuację na ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 30.11.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja coś czuję, że córcia teraz króluje i budowa zeszła na dalszy plan...i to jest bardzo dobry objaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Córcia króluje i już! Miałam chyba trochę baby bluesa, jakoś tak mi było smutno i przygnębiona byłam parę dni, ale teraz jest lepiej Pogadałam sobie z koleżankami, które mają małe dzieci że to normalne że czasem ma się dosyć i nic się nie chce no i ta pogoda ponura i dzień krótki a moja natura południowca się domaga luxów... Mąż poszedł od wczoraj do pracy i trochę przyjeżdża do mnie mama, więc jest mi raźniej. Idziemy zaraz na spacerek po raz pierwszy same we dwie Ale niestety zaczęłyśmy mieć kolki rano godzinkę-dwie i wieczorem trzy-cztery Za to w nocy śpimy ładnie i budzimy się co 4 godzinki A na budowie... wczoraj odpaliliśmy piec.... na ekogroszek bo pier.olony gaz będzie nie wiadomo kiedy, a w piwnicy nie wolno zakładać pieca na gaz z butli, bo nie ma jak wentylować, a on jest cięższy od powietrza No i alarm już działa mimo że nie ma jednego okna i jest tam szczelnie zabite płytą osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 O jak mi dzidzia slicznie spi teraz w lezaczku-bujaczku ktory ma dostac pod choinke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oooooooo no to postępy na obu frontach . Zmiany nastroju to podobno zupełnie normalne i niczym nie powinnaś się przejmować. Jak na grudzień to pogoda na spacerki chyba wyśmienita dzisiaj ładne słoneczko za oknem aż chce się wyjść na taki wypad we dwie . Trzymajcie się we dwie kobitki i oby już kolki nie wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiscie slonce zniklo jak tylko postanowysmy wyjsc i teraz kropi deszcz Kurde nudno tak samemu spacerowac, dobrze ze Ksiezniczka nie marudzi jak usiade na lawce - jutro wezme ksiazke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Faktycznie pogoda się zmieniła Ale nie narzekaj, ja np siedzę nad pracą na studia podyplomowe i idzie mi to jak krew z nosa .100 x bardziej wolałabym się powłóczyć z wózeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 01.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dorciu, ja tu i bez baby bluesa miałam chandrę, jesień, za mało światła... A Tobie jeszcze hormonki wariują, więc naturalne są te smutki (proszę, przypomnij mi o tym jak sama urodzę i będę zalewać się łzami przed monitorem ). Czyli okna zamontowali oprócz...jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Elaborat o oknach pisze od wczoraj, moze do konca tygodnia mi sie uda w wolnych chwilach Tzn. takich wolnych, ze Mala nie spi i tylko smoka wypluwa co jakis czas i trzeba go jej podawac - zero szans na odespanie, najwyzej ksiazka/internet To ja Ci moge te prace napisac tofee - napisalam trzy prace magisterskie, a moja praca tez polega na pisaniu, chcesz sie zamienic? Bol brodawek dorzucam gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dorciu... kochana... jakie cudowne Maleństwo!!! Gratulki ogromne! Moja szwagierka w końcu się zaparła i urodziła 12... zupełnie nie wiem dlaczego nie chciała 13 w piątek? A okna masz super /mimo braku jednego/ i szprosy też wyglądają baaardzo dobrze do nich! Buziaki przesyłam dla Mamy Taty i Kruszynki co się ślicznie uśmiecha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O jak mi dzidzia slicznie spi teraz w lezaczku-bujaczku ktory ma dostac pod choinke... u nas leżaczek bujaczek jeszcze teraz w użytkowaniu, mimo że Zu już duża doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.12.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O jak mi dzidzia slicznie spi teraz w lezaczku-bujaczku ktory ma dostac pod choinke... u nas leżaczek bujaczek jeszcze teraz w użytkowaniu, mimo że Zu już duża doberek Ja miałam bujawkę 3w1 Fishera co buja malucha - zajefajna rzecz Dorcia okna śłiczne i szprosy bardzo ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.12.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja tez mam Fishera i mimo ze sama nie buja, to moja Dzidzia jest tak ruchliwa, ze sie rozhustuje samoistnie Pasiu a Zu jaka jest juz duza? Moj lezaczek to teoretycznie od niemowlakado przedszkolaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 przyszedłem powiedzić, że jest naprawdę ładna a mnie się zazwyczaj niemowlęta nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts