Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku.

A potem co, moge sie meczyc? :lol:

Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza :)

Ja także polecam Agnieszkę - rodziłam na Karowej dwa razy - obie ciąże wcześniacze prowadzone na patologii na Karowej - porody z Agniechą to sama przyjemność :)

Polecam ją z całego serca !!!

Ja także gratuluję córci - śliczna młoda dama - teraz życie zmieni sens :)

Potem jest juz z górki;)

Tzymam kciuki za spokojne 0,5 roku.

A potem co, moge sie meczyc? :lol:

Asia jak mozesz to sie umow z Agnieszka Mucha, wysle Ci na priva tel jak chcesz, bo ona naprawde jest super, moj lekarz zreszta mowi ze jest najlepsza :)

Ja także polecam Agnieszkę - rodziłam na Karowej dwa razy - obie ciąże wcześniacze prowadzone na patologii na Karowej - porody z Agniechą to sama przyjemność :)

Polecam ją z całego serca !!!

Ja także gratuluję córci - śliczna młoda dama - teraz życie zmieni sens :)

Potem jest juz z górki;)

Córcia króluje i już! :p

Miałam chyba trochę baby bluesa, jakoś tak mi było smutno i przygnębiona byłam parę dni, ale teraz jest lepiej :) Pogadałam sobie z koleżankami, które mają małe dzieci że to normalne że czasem ma się dosyć i nic się nie chce no i ta pogoda ponura i dzień krótki a moja natura południowca się domaga luxów...

Mąż poszedł od wczoraj do pracy i trochę przyjeżdża do mnie mama, więc jest mi raźniej. Idziemy zaraz na spacerek po raz pierwszy same we dwie :)

Ale niestety zaczęłyśmy mieć kolki rano godzinkę-dwie i wieczorem trzy-cztery :cry: Za to w nocy śpimy ładnie i budzimy się co 4 godzinki :)

A na budowie... wczoraj odpaliliśmy piec.... na ekogroszek bo pier.olony gaz będzie nie wiadomo kiedy, a w piwnicy nie wolno zakładać pieca na gaz z butli, bo nie ma jak wentylować, a on jest cięższy od powietrza :roll: No i alarm już działa mimo że nie ma jednego okna :evil: i jest tam szczelnie zabite płytą osb :roll:

Oooooooo no to postępy na obu frontach :D . Zmiany nastroju to podobno zupełnie normalne i niczym nie powinnaś się przejmować.

Jak na grudzień to pogoda na spacerki chyba wyśmienita dzisiaj ładne słoneczko za oknem aż chce się wyjść na taki wypad we dwie :-).

Trzymajcie się we dwie kobitki i oby już kolki nie wróciły :p

Elaborat o oknach pisze od wczoraj, moze do konca tygodnia mi sie uda w wolnych chwilach ;) Tzn. takich wolnych, ze Mala nie spi i tylko smoka wypluwa co jakis czas i trzeba go jej podawac - zero szans na odespanie, najwyzej ksiazka/internet ;)

To ja Ci moge te prace napisac tofee - napisalam trzy prace magisterskie, a moja praca tez polega na pisaniu, chcesz sie zamienic? :p Bol brodawek dorzucam gratis :D

Dorciu... kochana... jakie cudowne Maleństwo!!! 8) :D :D

Gratulki ogromne! :D Moja szwagierka w końcu się zaparła i urodziła 12... zupełnie nie wiem dlaczego nie chciała 13 w piątek? :roll:

A okna masz super /mimo braku jednego/ i szprosy też wyglądają baaardzo dobrze do nich! :D

Buziaki przesyłam dla Mamy Taty i Kruszynki co się ślicznie uśmiecha! 8)

O jak mi dzidzia slicznie spi teraz w lezaczku-bujaczku ktory ma dostac pod choinke... ;)

u nas leżaczek bujaczek jeszcze teraz w użytkowaniu, mimo że Zu już duża :wink: :)

doberek :D

Ja miałam bujawkę 3w1 Fishera co buja malucha - zajefajna rzecz :p

Dorcia okna śłiczne i szprosy bardzo ładnie się prezentują.