nitubaga 04.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ... ja również przyszłam pogratulować Okruszka i życzyć mu "słodkiego, miłego życia" http://www.kartki.giet.pl/kartki/23/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 piękna Kruszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.12.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dorciu, ale Ty masz przeboje z tymi oknami.... Współczuję... I nie wiem dlaczego, ale zatrzymałam się na etapie białych drewnianych... Nie mówiąc już o tym, że spodziewałam się poziomych szprosów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dorcia aż mi skoczyło cisnienie jak przeczytałam o oknach trzymam kciuki i buziaczki dla malego smieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja tez mam Fishera i mimo ze sama nie buja, to moja Dzidzia jest tak ruchliwa, ze sie rozhustuje samoistnie Pasiu a Zu jaka jest juz duza? Moj lezaczek to teoretycznie od niemowlakado przedszkolaka Zuzlina na 1,5 roku 11 kilo a leżaczek to Fisher do 18kg więc jeszcze trochę wutrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dorciu! Serdecznie gratuluję przesłodkiej POCIECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pierwszy uwieczniony na fotografii uśmiech tak mnie rozradował, że wiem, że dzisiejszy dzień będzie piękny. Nie może być inaczej Dzięki! Całuski w maleńkie stópki, rączki, czółko itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.12.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Muszę jej zachować te wszystkie Wasze ochy i achy, coby nie myślała że to tylko rodzicom się wydawała taka piękna, a rodzice jak wiadomo zakochani-zaślepieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.12.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja tez mam Fishera i mimo ze sama nie buja, to moja Dzidzia jest tak ruchliwa, ze sie rozhustuje samoistnie Pasiu a Zu jaka jest juz duza? Moj lezaczek to teoretycznie od niemowlakado przedszkolaka Zuzlina na 1,5 roku 11 kilo a leżaczek to Fisher do 18kg więc jeszcze trochę wutrzyma Matko jak ten czas leci Tzn. leciał - teraz to się wlecze jak guma... Nie mogę się doczekać końca kolek, a tu się każdy dzień taaaak ciąąąągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dni sie teraz ciągną bo są do siebie podobne ale jak się cieplej zrobi to będzie milej a zaraz święta i wtedy milutko mieć taką kruszynkę A malutkiej zachowaj jeszcze achy i ochy z okazji posiadania super Mamy i Taty a super mama to wcale nie ta usmiechnięta z gazety ale Ty która z wielką troską zajmuje się Kruszynką mimo że czasem chce się wyjść i trzasnąć drzwiami a ręce opadają na dźwięk placzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.12.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Wyjsc i trzasnac drzwiami to mi sie chce jak przyjezdzaja tesciowie i na kazdy placz mowia ze "ona na pewno jest glodna" i patrza na mnie jak na wyrodna matke. I w ogole to ja na pewno cos zlego jem i dlatego dziecko ma kolki... Mam ich dosc serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 nie martwiaj sie tylko ich nie zapraszaj. w koncu teraz swinska grypa i nie wiadomo co czlowiek moze przywlec... a z oknami to normalnie szok. czyta sie jak scenariusz filmu sensacyjnego. czekam na happy end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Wyjsc i trzasnac drzwiami to mi sie chce jak przyjezdzaja tesciowie i na kazdy placz mowia ze "ona na pewno jest glodna" i patrza na mnie jak na wyrodna matke. I w ogole to ja na pewno cos zlego jem i dlatego dziecko ma kolki... Mam ich dosc serdecznie przerabiałam to 4 razy więc uszy do góry a tym wszystkim madrym ciociom i babciom to najłatwiej powiedzieć "ona jest glodna" bo wtedy to oni przecież nic nie mogą zrobić biedaczki bo to Ty jesteś karmicielka i to Ty odpowiadasz za płacz moja Laura płakała codziennie przez dwa miesiące dokładnie o tej samej porze a moi rodzice ciągle chcieli jej jakiś rumianek podawać i ogólnie zrobić "coś" żeby przestała ale ona miała to w nosie i ryczała na całego pewnie już wszystko na temat kolek wyczytałaś więc wypróbuj jak najwięcej różnych metod radzenia sobie z kolkami a nóż widelec coś zadziala ................ albo i nie a za kilka tygodni będziesz kolkową ekspertką i będziesz radzić innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja tez mam Fishera i mimo ze sama nie buja, to moja Dzidzia jest tak ruchliwa, ze sie rozhustuje samoistnie Pasiu a Zu jaka jest juz duza? Moj lezaczek to teoretycznie od niemowlakado przedszkolaka Zuzlina na 1,5 roku 11 kilo a leżaczek to Fisher do 18kg więc jeszcze trochę wutrzyma Matko jak ten czas leci Tzn. leciał - teraz to się wlecze jak guma... Nie mogę się doczekać końca kolek, a tu się każdy dzień taaaak ciąąąągnie... Doruś wspołczuję kolek, mnie kolki ominęły przy obojgu ale moja przyjaciółka niedawno to przechodziła serce mi się krajało jak słuchałam płaczu małej u nich pomagało nagrzewanie brzuszka suszarką i noszenie w pozycji samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 U mnie narazie pomaga smoczek+masowanie albo trzymanie naramieniu jak do odbicia. A tesciowa na szczescie pracuje za granica i wraca dopiero na Swieta! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ja kupowałam moim maluchom w sklepie z akcesoriami medycznymi specjalne rureczki, które w razie kolki wkręca się delikatnie do odbytu (niemowlę leży na wznak), aż do tzw. pierścionka. Pomagały natychmiast, bo powietrze powodujące kolkę uchodziło przez tę rureczkę. Ale było to bardzo dawno temu Dzisiaj można taką rurkę kupić na Allegro: http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=medi+globe+rurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No offence, ale brzmi to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No czy to nie jest rozbrajający słodziak??? http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/SxumUYU569I/AAAAAAAAAvc/cc17LWiiGJg/s800/IMG_0174.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cuuuuuudoooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.12.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Matko ale takie dzieciątko jest niewinne i uzależnione od starszych. Piękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 .... jak mam mamy paluszek to jest mi tak dobrze ... gratukuje raz jeszcze... śliczna jest ta Wasza kruszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts