pasie 07.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.12.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 .... jak mam mamy paluszek to jest mi tak dobrze ... gratukuje raz jeszcze... śliczna jest ta Wasza kruszynka Paluszek jest tatusia akurat A wczoraj nie mieliśmy kolki!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.12.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Duma mnie rozpiera. Chyba założę wątek "Pochwalcie się swoimi dziećmi" I jeszcze ona jest taka dzielna - płacze tylko jak ją naprawdę boli, jak boli mało to nawet nie płacze, tylko się napina i krzywi, nie ma marudzenia dla samego marudzenia Kochana jest strasznie... a ja monotematyczna okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Duma mnie rozpiera. Chyba założę wątek "Pochwalcie się swoimi dziećmi" I jeszcze ona jest taka dzielna - płacze tylko jak ją naprawdę boli, jak boli mało to nawet nie płacze, tylko się napina i krzywi, nie ma marudzenia dla samego marudzenia Kochana jest strasznie... a ja monotematyczna okropnie nooo akurat to jest zupełnie normalne.... kiedyś dawno temu mój Mąż miał 2 dobrych kumpli... spotykaliśmy się więc w 6 (bo razem z żonami)... było świetnie. Czas płyną... myśmy się dorobili 2 dzieci... jeden z tych kumpli też dwójki.... a ten trzeci.... nie. Ostatnie spotkanie było w lipcu. Dzieci szalały u nas na trawie, na placu zabaw, z psem.... wszyscy bawili się dobrze... oprócz bezdzietnego małżeństwa. Po 2 h zauważyliśmy, że zaczyna ich męczyć ciągłe gadanie o dzieciach.... ciągłe zachwyty jakie to urosły i jak się dobrze dogadują... i jak się piesek z nimi bawi.... przed upływem 3h wyszli. .... i wcale sie im nie dziwie... po prostu jeszcze nie wiedzą że rodzice o dzieciach mogą zawsze i z każdym przegadać godziiiiiiiiiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 .... jak mam mamy paluszek to jest mi tak dobrze ... gratukuje raz jeszcze... śliczna jest ta Wasza kruszynka Paluszek jest tatusia akurat A wczoraj nie mieliśmy kolki!!! :D tatusia paluszek widać też dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Niunia jest przesłodka Cieszę się, że córcia dobrze się chowa i jest taka słodka . Ja pamiętam, że się nie mogłam na swoje napatrzeć, szczególnie jak spały i wyglądały jak aniołki Na kolki polecam taki preparat Sab Simplex. Bardzo dobrze działa, u mnie sprawdził się przy obydwu dziewczynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.12.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Rozmawialiśmy z pediatrą i mówi żeby przed upływem miesiąca nic nie podawać. A jak kolki nie będą jakieś straszne, to lepiej nic nie podawać. Zobaczymy czy wytrzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 właśnie się zorientowałam że Twoja córeczka urodziła siętego samego dnia co mój maz buziaczki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 I jak się żyje ze skorpionem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I jak się żyje ze skorpionem? Daje popalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.12.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 no to się nawalczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Na razie walczymy z zasypianiem, bo to jest megatrudne: Mala ma strasznie plytki sen i co chwila sie z niego wybudza, krecka mozna dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.12.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Na razie walczymy z zasypianiem, bo to jest megatrudne: Mala ma strasznie plytki sen i co chwila sie z niego wybudza, krecka mozna dostac Dorcia jeszcze trochę i się wszystko unormuje u nas pierwszy miesiąc był najtrudniejszy, potem było już baaardzo fajnie i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 No czy to nie jest rozbrajający słodziak??? http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/SxumUYU569I/AAAAAAAAAvc/cc17LWiiGJg/s800/IMG_0174.JPG to jest CUDNY słodziak - i ten widok małej śpiącej kruszynki.....najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 I jak się żyje ze skorpionem? ja nie narzekam wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyyta 18.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Dorcia, mała śliczna, naprawdę przecudna. Co do koleczek to kiedy u mojego starszego synka byly, przeszłam na diete matki karmiącej i koleczki odeszly, mial wtedy 3 tyg. Elence od urodzenia przeszłm na dietke i nie było. a jadłam tylko gotowaną piers z drobiu, jako wedliny gotowałam np polędwice lub schab, piłam inkę, zero nabiału, masło roslinne. Z warzyw tylko buraki, ziemniaki i marchewkę. Koperek. Pieczywo mieszane. Kiedy mialam ochote na słodkie to kanapka z dzemem jabłkowym (robionym przez mamę) albo kupiony w sklepie. Sa tez marchewkowe . Piłam tez kompot jabkowy i wode. Moze warto sprobowac. Taką dietke stosowałam do 4 miesiaca. Naprawdę pomogło. Podawałam tez espumisan 3 razy dziennie w kropelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.12.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dorcia wszystkiego dobrego w Święta dla całej waszej rodzinki http://www.polonia.net/kartki/images/bn2/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts