DorciaIQ 21.01.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja tam nie narzekam - to jest strasznie fajne kupowanie tych ciuszkow Chociaz fakt, ze im wieksze, tym mniej slodziutkie... i drozsze Tylko tak sobie mysle ze cos ze mna jest nie tak chyba - ostatnio mialam chwile coby sie wyrwac "na miasto" bo zostawilam Mala z babcia i co zrobilam? Poszlam do Arkadii - gdzie? Do LM i do Smyka... Nawet mi do glowy nie przyszlo pojsc po jakis ciuch dla siebie - czy ja jestem nienormalna? nie nie jesteś Ale śliczny ten Twój Aniołeczek Ciekawe kiedy mój będzie siedział? A propos: znacie to? Najpierw czekamy kiedy zaczną chodzić i mówić, a potem to tylko się modlimy żeby się wreszcie zamknęły i usiadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja tam nie narzekam - to jest strasznie fajne kupowanie tych ciuszkow Chociaz fakt, ze im wieksze, tym mniej slodziutkie... i drozsze Tylko tak sobie mysle ze cos ze mna jest nie tak chyba - ostatnio mialam chwile coby sie wyrwac "na miasto" bo zostawilam Mala z babcia i co zrobilam? Poszlam do Arkadii - gdzie? Do LM i do Smyka... Nawet mi do glowy nie przyszlo pojsc po jakis ciuch dla siebie - czy ja jestem nienormalna? nie nie jesteś Ale śliczny ten Twój Aniołeczek Ciekawe kiedy mój będzie siedział? A propos: znacie to? Najpierw czekamy kiedy zaczną chodzić i mówić, a potem to tylko się modlimy żeby się wreszcie zamknęły i usiadły Dziękuję w imieniu Aniołka dzieci tak szybko rosną, a takie maluchy to z tygodnia na tydzień robią mega postępy chociaz moja Zu to ruchowo raczej później a intelektualnie wcześniej wszystko robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja tam nie narzekam - to jest strasznie fajne kupowanie tych ciuszkow Chociaz fakt, ze im wieksze, tym mniej slodziutkie... i drozsze Tylko tak sobie mysle ze cos ze mna jest nie tak chyba - ostatnio mialam chwile coby sie wyrwac "na miasto" bo zostawilam Mala z babcia i co zrobilam? Poszlam do Arkadii - gdzie? Do LM i do Smyka... Nawet mi do glowy nie przyszlo pojsc po jakis ciuch dla siebie - czy ja jestem nienormalna? nie nie jesteś Ale śliczny ten Twój Aniołeczek Ciekawe kiedy mój będzie siedział? A propos: znacie to? Najpierw czekamy kiedy zaczną chodzić i mówić, a potem to tylko się modlimy żeby się wreszcie zamknęły i usiadły Dziękuję w imieniu Aniołka dzieci tak szybko rosną, a takie maluchy to z tygodnia na tydzień robią mega postępy chociaz moja Zu to ruchowo raczej później a intelektualnie wcześniej wszystko robiła Tak podobno jest z dziewczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 22.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bardzo ładne wnętrza, troszkę pomysłów pościągałam do mojego tajemnego pliku "Przyszły dom - inspiracje" Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dziekuje Jeszcze pochwal urode mojej corci, a w ogole bedziemy best friends :lol: A co za momencik? Budujesz sie czy wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 24.01.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Córcia cudowna, zupełnie jak moja Jeżeli chodzi o budowanie... już zaczęłam z poprzednim, ale niespodziewany się pojawił i byłam bezsilna Znowu na etapie realnych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 cudna Ninka Dorciu, możesz być dumną mamą, śliczna dziewczynka Imię też, u nas tez było brane pod uwagę do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja tam nie narzekam - to jest strasznie fajne kupowanie tych ciuszkow Chociaz fakt, ze im wieksze, tym mniej slodziutkie... i drozsze Tylko tak sobie mysle ze cos ze mna jest nie tak chyba - ostatnio mialam chwile coby sie wyrwac "na miasto" bo zostawilam Mala z babcia i co zrobilam? Poszlam do Arkadii - gdzie? Do LM i do Smyka... Nawet mi do glowy nie przyszlo pojsc po jakis ciuch dla siebie - czy ja jestem nienormalna? nie nie jesteś zdecydowanie nie jesteś.... ja do dzisiaj tak mam muszę sie do pionu sprowadzać żeby przejść w Zarze na dział damski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 cudna Ninka Dorciu, możesz być dumną mamą, śliczna dziewczynka Imię też, u nas tez było brane pod uwagę do samego końca Hmmm a my rozważaliśmy też Nadię i pewnie to imię damy, jak druga będzie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 o rety Ty juz myslisz o kolejnym dziecku Widziałam propozycje lamp w dzienniku. Tylko ciagle mi tak ten żyrandol nad stołem nie teges.Widziałas moją jatobe?Jak w końcu u ciebie będzie z podłogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.01.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O kurde Mysza Ty tez masz jatobe? Wstyd jak dawno nie bylam u Ciebie Ja chyba tez jatobe, ale jeszcze nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 O kurde Mysza Ty tez masz jatobe? Wstyd jak dawno nie bylam u Ciebie Ja chyba tez jatobe, ale jeszcze nie wiem... Będzie Ci pasowała do szarości, jest piękna, dynamiczna i kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.01.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wlasnie nie wiem czy nie za bardzo kolorowa - wolalabym cos bardziej jednolitego... Wstyd sie przyznac, ale czasem korca mnie panele, bo one maja rowny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.01.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I mozna wieksza deske polozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.01.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ja tam nie narzekam - to jest strasznie fajne kupowanie tych ciuszkow Chociaz fakt, ze im wieksze, tym mniej slodziutkie... i drozsze Tylko tak sobie mysle ze cos ze mna jest nie tak chyba - ostatnio mialam chwile coby sie wyrwac "na miasto" bo zostawilam Mala z babcia i co zrobilam? Poszlam do Arkadii - gdzie? Do LM i do Smyka... Nawet mi do glowy nie przyszlo pojsc po jakis ciuch dla siebie - czy ja jestem nienormalna? nie nie jesteś zdecydowanie nie jesteś.... ja do dzisiaj tak mam muszę sie do pionu sprowadzać żeby przejść w Zarze na dział damski kurde ja też tak mam z tą Zarą w zeszłym tygodniu korzystając z trwających wyprzedaży znowu tam pojechałam i znowu wydałam na nich dużo za dużo a sobie nic kompletnie nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ojejku bo Zara damska to chlam, a dziecinna jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ojejku bo Zara damska to chlam, a dziecinna jest fajna masz zupełną rację Cze Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 No powiedzcie, czy to sprawiedliwe, żeby taka piękność: http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S2G17YZPPFI/AAAAAAAABCo/r9ycicr9AnM/s800/IMG_0605.JPG miała katarek? :( Zaraziła się bidulka od niedobrej mamusi Ale znosi bardzo dzielnie, nawet śpi w nocy dobrze, tylko przy jedzeniu marudzi słodziak, bo nie może ssać i oddychać Strasznie nam jej szkoda, a przy tym jesteśmy dumni że jest taka dzielna - nie przestaje się uśmiechać jak do niej gadamy, nawet jak smarujemy pod noskiem maścią majerankową Tylko jak się zakrapla do noska to płacze, ale od kiedy tatuś odkrył że trzeba sól fizjologiczną troszkę podgrzewać, żeby zimnej nie wpuszczać, to dużo mniej. No w każdym razie to pikuś w porównaniu z jazgotem przy zakładaniu czapy po kąpieli albo na werandowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dorcia, dzieciaki mają od małego przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 To nie jest sprawiedliwe. Na pocieszenie powiem, że raczej się od Ciebie nie zaraziła. Z własnego doświadczenia : nigdy moje dzieci sie nie zarażały ode mnie - zawsze to one zarażały mnie. Zresztą jak masz znajomego na oddziale jakiegoś szpitala dziecięcego to zapytaj :) Księżniczka jest PIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts