DorciaIQ 05.09.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Co? Nie wieżysz mi? Jejciu no prezentuję uśmiech naokoło głowy a Ty podejrzewasz że nie wierzę... Weź tu dogódź facetowi To Cię powinno rozweselić: http://www.kupbuty.com/allegro/foto/BUTY/KOZAKI%202007/koaki%20panterki/DSC08347.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Co? Nie wieżysz mi? Jejciu no prezentuję uśmiech naokoło głowy a Ty podejrzewasz że nie wierzę... Weź tu dogódź facetowi To Cię powinno rozweselić: http://www.kupbuty.com/allegro/foto/BUTY/KOZAKI%202007/koaki%20panterki/DSC08347.jpg I rozweseliło takie jak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja przed sobą mam olimp. Ale to taaak wysoookooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja przed sobą mam olimp. Ale to taaak wysoookooo Nic się nie bój! Nawet nie zauważysz różnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Na pewno zauważe bo słowa Lider niecierpię!! A poza tym ta ambrozja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Na pewno zauważe bo słowa Lider niecierpię!! A poza tym ta ambrozja..... Jeszcze zupełnie niedawno dopiero Ci stukało (nie mylić ze Stukiem ) 2800, a masz już prawie 4000 - ani się obejrzysz (nie mylić z żadną Anią ) i będzie 5000 Pamiętaj że moje komentarze zawsze stoją dla Ciebie otworem do nabijania sobie postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.09.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ależ ja uwielbiam do Ciebie zaglądać i bez stukania... postów jakbym chciała stukać to bym łaziła gdzie indziej np. na skojarzenia (tak a propos skojarzeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dorcia domek bardzo ładny a piwnica super!!!! U nas niestety piwnicy nie może być bo mokry teren... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dorcia domek bardzo ładny a piwnica super!!!! U nas niestety piwnicy nie może być bo mokry teren... No właśnie: jak to jest że macie podmokły teren, a wody gruntowe dopiero na 48 metrach? My mamy też głęboko (30m) ale wody podskórne też gdzieśtam poza zasięgiem piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ależ ja uwielbiam do Ciebie zaglądać i bez stukania... postów jakbym chciała stukać to bym łaziła gdzie indziej np. na skojarzenia (tak a propos skojarzeń) Efilciu kochanie Ty moje! Co to są skojarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 BArdzo pięknie. Salon nie za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 BArdzo pięknie. Salon nie za mały Tralalala już se zmobilizowałam wyobraźnię żeby "poczuć" tę przestrzeń, bo jak wszystko w cegłówkach i pierdzielnik wokoło, to się mniejsze wydaje... Ależ się cieszę żę powiększyliśmy salon: miał mieć niecałe 30m, a ma niecałe 40 Ale z drugiej strony to nadal jak sobie porównam do naszego mieszkanka które w całości ma 50mkw, to mi się wydaje coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 BArdzo pięknie. Salon nie za mały Tralalala już se zmobilizowałam wyobraźnię żeby "poczuć" tę przestrzeń, bo jak wszystko w cegłówkach i pierdzielnik wokoło, to się mniejsze wydaje... Ależ się cieszę żę powiększyliśmy salon: miał mieć niecałe 30m, a ma niecałe 40 Ale z drugiej strony to nadal jak sobie porównam do naszego mieszkanka które w całości ma 50mkw, to mi się wydaje coś nie tak... Ja do tej pory uważam, że mój salon mógłby byc większy Ale to podobno uszkodzenie mózgu Szczególnie, że jest prawie taki jak całe moje obecne mieszkanie W d.upach się poprzewracało - ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 BArdzo pięknie. Salon nie za mały Tralalala już se zmobilizowałam wyobraźnię żeby "poczuć" tę przestrzeń, bo jak wszystko w cegłówkach i pierdzielnik wokoło, to się mniejsze wydaje... Ależ się cieszę żę powiększyliśmy salon: miał mieć niecałe 30m, a ma niecałe 40 Ale z drugiej strony to nadal jak sobie porównam do naszego mieszkanka które w całości ma 50mkw, to mi się wydaje coś nie tak... Ja do tej pory uważam, że mój salon mógłby byc większy Ale to podobno uszkodzenie mózgu Szczególnie, że jest prawie taki jak całe moje obecne mieszkanie W d.upach się poprzewracało - ot co Tak to jest chyba: nigdy nie jest tak, żeby zarówno salon jak i garderoba była za duża, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Tak to jest chyba: nigdy nie jest tak, żeby zarówno salon jak i garderoba była za duża, nie? Samochód za szybki i słodycze za słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.09.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dorcia ot to ipytanie i mnie dręczyło dziwne nie. No ale widocznie tak ma być. A salonik tyż mi się podoba Nefer - hi hi o poprzewracało się oj tak mój mąż twierdzi że garaż ma za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 witam p miesięcznej przerwie. Wlasnie nadrabialam zaleglosci czytelnicze. Duzo sie dzieje Dorcia u Ciebie. Mury do gory, no i mowilam ze jak wroce to bedziesz dachowke wybierac. Mi tez podoba sie szara/antracytowa. Ale okna chcialabym biale drweniane. No i te drzwi K&K. Marzenie. ale cena wielka. A widzialam tez fajne drzwi u Chobota, np te: http://www.chobot.pl/images/stories/chobot.pl/drzwi/drzwiexpo_duze/angielskie%20wnetrze%202%20400.jpg a tu link do strony:http://www.chobot.pl/component/option,com_frontpage/Itemid,28/lang,pl/Tylko, ze oni tez chyba mają nie niskie ceny. MUsze sie kiedys przejechac i naocznie stwierdzic jakosc tego towaru.Tymczasem pozdrawiam juz z PruszkowaMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 ależ ja uwielbiam do Ciebie zaglądać i bez stukania... postów jakbym chciała stukać to bym łaziła gdzie indziej np. na skojarzenia (tak a propos skojarzeń) Efilciu kochanie Ty moje! Co to są skojarzenia? Hihi A ja myślałam że Ty już wszędzie na FM byłaś To taki wątek na Grupach (taką dokładnie ma nazwę) w którym wpisujesz skojarzenie do słowa podanego przez poprzednika. Nigdy się nie bawiłaś w skojarzenia w pociągu podczas długiej podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.09.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 witam p miesięcznej przerwie. Wlasnie nadrabialam zaleglosci czytelnicze. Duzo sie dzieje Dorcia u Ciebie. Mury do gory, no i mowilam ze jak wroce to bedziesz dachowke wybierac. Mi tez podoba sie szara/antracytowa. Ale okna chcialabym biale drweniane. No i te drzwi K&K. Marzenie. ale cena wielka. A widzialam tez fajne drzwi u Chobota, np te: http://www.chobot.pl/images/stories/chobot.pl/drzwi/drzwiexpo_duze/angielskie%20wnetrze%202%20400.jpg a tu link do strony: http://www.chobot.pl/component/option,com_frontpage/Itemid,28/lang,pl/ Tylko, ze oni tez chyba mają nie niskie ceny. MUsze sie kiedys przejechac i naocznie stwierdzic jakosc tego towaru. Tymczasem pozdrawiam juz z Pruszkowa Magda Madzia welcome back!!! Fajne całkiem faktycznie, ale wybór nie za duży, w przeciwieństwie do ceny... Na teraz podobają się nam najbardziej stąd: http://www.drims.com.pl - mają dobre ceny i są baaaardzo dobrej jakości: prasowany mdf pokryty pięknie zrobionym lakierem. Może nie tak piękne wzornictwo jak KiK, ale jak dla mnie wyglądają super Efilciu no jednak nie wszędzie Z wątków rozrywkowych utknęłam na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a znowuż ja tam rzadko z wątków rozrywkowych to wolę komentarze Jak tam Dorciu przygotowania do aranżacji wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts