Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na pewno zauważe bo słowa Lider niecierpię!!

A poza tym ta ambrozja..... :lol:

Jeszcze zupełnie niedawno dopiero Ci stukało (nie mylić ze Stukiem :wink: ) 2800, a masz już prawie 4000 - ani się obejrzysz (nie mylić z żadną Anią :wink: :wink: ) i będzie 5000 :D

Pamiętaj że moje komentarze zawsze stoją dla Ciebie otworem do nabijania sobie postów! 8) :lol:

Dorcia domek bardzo ładny a piwnica super!!!! U nas niestety piwnicy nie może być bo mokry teren...

No właśnie: jak to jest że macie podmokły teren, a wody gruntowe dopiero na 48 metrach? :o My mamy też głęboko (30m) ale wody podskórne też gdzieśtam poza zasięgiem piwnicy...

BArdzo pięknie. Salon nie za mały :)

Tralalala już se zmobilizowałam wyobraźnię żeby "poczuć" tę przestrzeń, bo jak wszystko w cegłówkach i pierdzielnik wokoło, to się mniejsze wydaje...

Ależ się cieszę żę powiększyliśmy salon: miał mieć niecałe 30m, a ma niecałe 40 :lol:

Ale z drugiej strony to nadal jak sobie porównam do naszego mieszkanka które w całości ma 50mkw, to mi się wydaje coś nie tak... :oops: :wink:

Tralalala już se zmobilizowałam wyobraźnię żeby "poczuć" tę przestrzeń, bo jak wszystko w cegłówkach i pierdzielnik wokoło, to się mniejsze wydaje...

Ależ się cieszę żę powiększyliśmy salon: miał mieć niecałe 30m, a ma niecałe 40 :lol:

Ale z drugiej strony to nadal jak sobie porównam do naszego mieszkanka które w całości ma 50mkw, to mi się wydaje coś nie tak... :oops: :wink:

Ja do tej pory uważam, że mój salon mógłby byc większy :roll: Ale to podobno uszkodzenie mózgu :) Szczególnie, że jest prawie taki jak całe moje obecne mieszkanie :) W d.upach się poprzewracało - ot co :)

Ja do tej pory uważam, że mój salon mógłby byc większy :roll: Ale to podobno uszkodzenie mózgu :) Szczególnie, że jest prawie taki jak całe moje obecne mieszkanie :) W d.upach się poprzewracało - ot co :)

Tak to jest chyba: nigdy nie jest tak, żeby zarówno salon jak i garderoba była za duża, nie? :roll: :D

witam p miesięcznej przerwie. Wlasnie nadrabialam zaleglosci czytelnicze. Duzo sie dzieje Dorcia u Ciebie. Mury do gory, no i mowilam ze jak wroce to bedziesz dachowke wybierac. Mi tez podoba sie szara/antracytowa. Ale okna chcialabym biale drweniane. No i te drzwi K&K. Marzenie. ale cena wielka. A widzialam tez fajne drzwi u Chobota, np te:

http://www.chobot.pl/images/stories/chobot.pl/drzwi/drzwiexpo_duze/angielskie%20wnetrze%202%20400.jpg

a tu link do strony:

http://www.chobot.pl/component/option,com_frontpage/Itemid,28/lang,pl/

Tylko, ze oni tez chyba mają nie niskie ceny. MUsze sie kiedys przejechac i naocznie stwierdzic jakosc tego towaru.

Tymczasem pozdrawiam juz z Pruszkowa

Magda

ależ ja uwielbiam do Ciebie zaglądać i bez stukania... postów :lol:

jakbym chciała stukać to bym łaziła gdzie indziej np. na skojarzenia 8) (tak a propos skojarzeń)

Efilciu kochanie Ty moje! :p

Co to są skojarzenia? :oops:

Hihi

A ja myślałam że Ty już wszędzie na FM byłaś :lol:

To taki wątek na Grupach (taką dokładnie ma nazwę) w którym wpisujesz skojarzenie do słowa podanego przez poprzednika. Nigdy się nie bawiłaś w skojarzenia w pociągu podczas długiej podróży? :wink:

witam p miesięcznej przerwie. Wlasnie nadrabialam zaleglosci czytelnicze. Duzo sie dzieje Dorcia u Ciebie. Mury do gory, no i mowilam ze jak wroce to bedziesz dachowke wybierac. Mi tez podoba sie szara/antracytowa. Ale okna chcialabym biale drweniane. No i te drzwi K&K. Marzenie. ale cena wielka. A widzialam tez fajne drzwi u Chobota, np te:

http://www.chobot.pl/images/stories/chobot.pl/drzwi/drzwiexpo_duze/angielskie%20wnetrze%202%20400.jpg

a tu link do strony:

http://www.chobot.pl/component/option,com_frontpage/Itemid,28/lang,pl/

Tylko, ze oni tez chyba mają nie niskie ceny. MUsze sie kiedys przejechac i naocznie stwierdzic jakosc tego towaru.

Tymczasem pozdrawiam juz z Pruszkowa

Magda

Madzia welcome back!!! :lol: :lol: :lol:

Fajne całkiem faktycznie, ale wybór nie za duży, w przeciwieństwie do ceny... :cry:

Na teraz podobają się nam najbardziej stąd: http://www.drims.com.pl - mają dobre ceny i są baaaardzo dobrej jakości: prasowany mdf pokryty pięknie zrobionym lakierem. Może nie tak piękne wzornictwo jak KiK, ale jak dla mnie wyglądają super :p

Efilciu no jednak nie wszędzie :oops: Z wątków rozrywkowych utknęłam na RW :wink: