Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Dorcia, do tego, że Wszyscy wychwalają Twoją córkę zdążyłaś się już przyzwyczaic. I słusznie :)

Dlatego nie będzie Ci przykro, kiedy pochwalę się moją 18 - nastką ;) piękną, mądrą i dobrą :)

... tego Ci właśnie życzę :) aby Twoja córka była piekna, madra i dobra :)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O, widze ze mi komp postanowil zrobic psikusa w piatek ;)

No jeszcze jest za malutka zeby to stwierdzic, ale postaram sie ja na dobra wychowac, tyle moge obiecac :)

A na razie fotka z grzechotnikiem-kurczakiem:

http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LLdJr6vWI/AAAAAAAABGE/NQiSbVGHhek/s400/IMG_0751.JPG

Ten kurczak jest przytwierdzony po prawej stronie i sie kreci i grzechocze - stwierdzilam ze ten lezaczek kreuje praworecznych i sie martwilam ze lewa raczka bedzie sie wolniej rozwijac. No wiec przytwierdzilam inna grzechotke po lewej stronie. No i teraz kiedy nia grzechocze, to Ninka patrzy na nia i z wysilkiem... wali kurczaka prawa raczka :roll: Skojarzyla ze trzeba wyciagnac raczke, ale umie wyciagac prawa, a lewa jeszcze nie - naumiala sie przez 3 dni i juz ma "przyzwyczajenie" praworecznosci... ;)

Za to udalo mi sie uchwycic serie usmiechow - do tej pory nie bylo takiej mozliwosci, bo jak tylko moja twarz przeslanial aparat (lustrzanka), to Misia sie przestawala usmiechac i obserwowala z namaszczeniem obiektyw. No wiec w koncu wpadlam na jakze odkrywczy pomysl, zeby ja zdjac mala cyfrowka, ktora mozna trzymac z boku ;)

http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LLaDPHFuI/AAAAAAAABF8/ZyHbfn3EBwU/s400/HPIM4531.JPG

http://lh4.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LMkRR4IwI/AAAAAAAABGk/_vPgoaThb98/s400/HPIM4539.JPG

Po Mamusi nie tylko mądra, ale i śliczna!!! :D

Ale po kim tak dziobek szeroko otwiera, to ja nie wiem...? 8) :lol:

I jaka już kumata, kurczaka wali i do Mamusi się cudnie śmieje! :D

Rany, nie mogę się doczekać kiedy mój ptaszeczek też będzie już taki kontaktowy!

A smoki to widzę już nawet dwa, do wyboru do koloru, a to smoczyca mała! :lol:

Cudna jest!

Hahaha, spryciula jedna, skojarzyła że trzeba łapką machnąć żeby zabaweczkę ruszyć, a którą łapką to już mniej ważne! :lol:

Dorcia, a jaki leżaczek macie?Bujany czy stojący?

Dziobek sie drze i po mamusi i po tatusiu - oboje mamy zywiolowe temperamenta, to i cieplych kluch sie spodziewac nie nalezalo :)

Smoki sa dwa, bo ciagle je pyrga na podloge, a zanim sie wyplucze to jest jazgot - jak cos Krolewna chce, to musi byc natychmiast! :lol:

Ani sie obejrzysz a Twoj Maluszek tez bedzie coraz bardziej kontaktowy, a nie ma chyba nic bardziej satysfakcjonujacego niz obserwowanie rozwoju swojego dziecka - nawet budowa sie nie umywa ;)

Lezaczek mamy bujany i jest super - Mysza sie w nim sama buja, bo tyle ma energii ze ciagle macha lapkami i noziami :D W ogole to swietny wynalazek jest, polecam.

No wlasnie o to chodzi ze malej zamrazarki z kostkarka ni ma, a na duza nie mam miejsca :(

Ale jakos sie pogodzilam z brakiem kostkarki - w koncu az tak czesto nie drinkujemy, zeby nie mozna bylo korzystac z woreczkow do lodu :p

Wlasnie ucze Mala Awanturniczke zasypiania w dzien w lozeczku, bo do tej pory spala jak chciala w lezaczku, a jak gdzies pojdziemy gdzie nie ma lezaczka to nie moze zasnac i robi awanture dzika :roll: a moja tesciowa ma strrrrasznie slabe nerwy i panikuje jak tylko Mysza kweknie i twierdzi ze "na pewno ja cos boli", czyt. co zlego zjadlas???

Ja w poprzednim mieszkanku miałam obudowaną przez stolarza zwykłą lodówko-zamrażarkę simensa i było super! Tylko odrobinę głębiej... :D :lol:

Ale jak sobie poradzil z frontem?

Ta wielka lodowa Liebherra juz na dzien dobry jest glebsza, a juz glebiej nie da rady - specjalnie byla sciana przesuwana pod te lodowke :roll:

Lezaczek mamy bujany i jest super - Mysza sie w nim sama buja, bo tyle ma energii ze ciagle macha lapkami i noziami :D W ogole to swietny wynalazek jest, polecam.

Oj chyba się muszę zaopatrzyć, bo to moje słoneczko jak nie śpi to ciągle chce być na rączkach noszony albo bujany, więc pewnie taki bujaczek mu się spodoba.

Trzymam kciuki za naukę spania! :D

A teraz juz moja mala Pszczolka chce siadac i sie niesamowicie podciaga na raczkach do siadania - powinna to umiec za miesiac 8)

A fotke na dowod wlepie jak Tatus wroci do domu, bo mi jeszcze trzecia reka o dziwo nie wyrosla ;) a Tatus siedzi w pracy od wczoraj rana :( Przynajmniej tak mowi :roll: