Kruela 19.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dorcia, do tego, że Wszyscy wychwalają Twoją córkę zdążyłaś się już przyzwyczaic. I słusznie Dlatego nie będzie Ci przykro, kiedy pochwalę się moją 18 - nastką piękną, mądrą i dobrą ... tego Ci właśnie życzę aby Twoja córka była piekna, madra i dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 O, widze ze mi komp postanowil zrobic psikusa w piatek No jeszcze jest za malutka zeby to stwierdzic, ale postaram sie ja na dobra wychowac, tyle moge obiecac A na razie fotka z grzechotnikiem-kurczakiem: http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LLdJr6vWI/AAAAAAAABGE/NQiSbVGHhek/s400/IMG_0751.JPG Ten kurczak jest przytwierdzony po prawej stronie i sie kreci i grzechocze - stwierdzilam ze ten lezaczek kreuje praworecznych i sie martwilam ze lewa raczka bedzie sie wolniej rozwijac. No wiec przytwierdzilam inna grzechotke po lewej stronie. No i teraz kiedy nia grzechocze, to Ninka patrzy na nia i z wysilkiem... wali kurczaka prawa raczka Skojarzyla ze trzeba wyciagnac raczke, ale umie wyciagac prawa, a lewa jeszcze nie - naumiala sie przez 3 dni i juz ma "przyzwyczajenie" praworecznosci... Za to udalo mi sie uchwycic serie usmiechow - do tej pory nie bylo takiej mozliwosci, bo jak tylko moja twarz przeslanial aparat (lustrzanka), to Misia sie przestawala usmiechac i obserwowala z namaszczeniem obiektyw. No wiec w koncu wpadlam na jakze odkrywczy pomysl, zeby ja zdjac mala cyfrowka, ktora mozna trzymac z boku http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LLaDPHFuI/AAAAAAAABF8/ZyHbfn3EBwU/s400/HPIM4531.JPG http://lh4.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4LMkRR4IwI/AAAAAAAABGk/_vPgoaThb98/s400/HPIM4539.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Cudny Słodziaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Boska i przesłodka. I strasznie szybko sie rozwija. Od razu widać że taka mądra po mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 23.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Po Mamusi nie tylko mądra, ale i śliczna!!! Ale po kim tak dziobek szeroko otwiera, to ja nie wiem...? I jaka już kumata, kurczaka wali i do Mamusi się cudnie śmieje! Rany, nie mogę się doczekać kiedy mój ptaszeczek też będzie już taki kontaktowy! A smoki to widzę już nawet dwa, do wyboru do koloru, a to smoczyca mała! Cudna jest! Hahaha, spryciula jedna, skojarzyła że trzeba łapką machnąć żeby zabaweczkę ruszyć, a którą łapką to już mniej ważne! Dorcia, a jaki leżaczek macie?Bujany czy stojący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.02.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dziobek sie drze i po mamusi i po tatusiu - oboje mamy zywiolowe temperamenta, to i cieplych kluch sie spodziewac nie nalezalo Smoki sa dwa, bo ciagle je pyrga na podloge, a zanim sie wyplucze to jest jazgot - jak cos Krolewna chce, to musi byc natychmiast! Ani sie obejrzysz a Twoj Maluszek tez bedzie coraz bardziej kontaktowy, a nie ma chyba nic bardziej satysfakcjonujacego niz obserwowanie rozwoju swojego dziecka - nawet budowa sie nie umywa Lezaczek mamy bujany i jest super - Mysza sie w nim sama buja, bo tyle ma energii ze ciagle macha lapkami i noziami W ogole to swietny wynalazek jest, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Aż mi się gęba chacha gdy na taki słodki buziak patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dorcia ale pięną masz córeczkę!!!!! No i pędzicie z tą wykończeniówką jak szaleni -brawo. Bardzo mi się spodobała elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja w poprzednim mieszkanku miałam obudowaną przez stolarza zwykłą lodówko-zamrażarkę simensa i było super! Tylko odrobinę głębiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dorcia my też to odkryliśmy z Liebherem, już się prawie pożegnaliśmy z kostkarką i będzie tak jak u Ciebie, oddzielna lodówka i oddzielna mała zamrażarka ale małż cały czas kombinuje z tą kostkarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a dlaczego nie chcesz zamrazarki z kostkarka np liebherra? corcia przesłodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 a jest jakaś mała zamrażarka z kostkarka, bo ja na dużą nie mam miejsca, mogę ją jedynie pod piekarnik wbudować doberek sobotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 chyba nie ma, ja mam normalnej wielkosci jak lodówke, bo uwazam tj Dorcia ze sbs sa bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.03.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No wlasnie o to chodzi ze malej zamrazarki z kostkarka ni ma, a na duza nie mam miejsca Ale jakos sie pogodzilam z brakiem kostkarki - w koncu az tak czesto nie drinkujemy, zeby nie mozna bylo korzystac z woreczkow do lodu Wlasnie ucze Mala Awanturniczke zasypiania w dzien w lozeczku, bo do tej pory spala jak chciala w lezaczku, a jak gdzies pojdziemy gdzie nie ma lezaczka to nie moze zasnac i robi awanture dzika a moja tesciowa ma strrrrasznie slabe nerwy i panikuje jak tylko Mysza kweknie i twierdzi ze "na pewno ja cos boli", czyt. co zlego zjadlas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.03.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ja w poprzednim mieszkanku miałam obudowaną przez stolarza zwykłą lodówko-zamrażarkę simensa i było super! Tylko odrobinę głębiej... Ale jak sobie poradzil z frontem? Ta wielka lodowa Liebherra juz na dzien dobry jest glebsza, a juz glebiej nie da rady - specjalnie byla sciana przesuwana pod te lodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 popodziwiałam malutką ślicznotkę i zmykam dalej....na więcej czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 02.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Lezaczek mamy bujany i jest super - Mysza sie w nim sama buja, bo tyle ma energii ze ciagle macha lapkami i noziami W ogole to swietny wynalazek jest, polecam. Oj chyba się muszę zaopatrzyć, bo to moje słoneczko jak nie śpi to ciągle chce być na rączkach noszony albo bujany, więc pewnie taki bujaczek mu się spodoba. Trzymam kciuki za naukę spania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dorcia, córcia rośnie jak na drożdżach !!! Jest prześliczna i taka roześmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.03.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A teraz juz moja mala Pszczolka chce siadac i sie niesamowicie podciaga na raczkach do siadania - powinna to umiec za miesiac A fotke na dowod wlepie jak Tatus wroci do domu, bo mi jeszcze trzecia reka o dziwo nie wyrosla a Tatus siedzi w pracy od wczoraj rana Przynajmniej tak mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.03.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Widze ze mi nie wierzycie to wklejam dowod naoczny: http://lh6.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/S4-gSpVMOzI/AAAAAAAABHg/CGqMoLV6xmo/s640/IMG_0293.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts