efilo 22.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a to nas trzyma w napięciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.03.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tralalaaalalaaaala dzis stawiam! http://www.womansday.com/var/ezflow_site/storage/images/media/images/champagne/538401-1-eng-US/champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no to gratulacje OLIMPIJKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To na ten Olimp też coś doniosę... http://www.naszymsladem.pl/upload/image/African%20Express/celebration/szampan%20butelka.jpg GRATULKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Gratki oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 GRATULEJSZYN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Och dzięki Szczytowanie zobowiazuje - widzialyscie jakie megasne posty dwa walnelam w dzienniku swoim? Cale dwa wieczory mi zajely... A moja Mala Mysza cos ze spaniem w nocy ma nie halo - budzi sie kilka razy i trzeba jej podawac smoka co 5 minut - juz niby spi, a nagle zaczyna raczkami sobie masakrowac buzie jakby przez sen, smok wylata i sie denerwuje i od nowa zabawa Po czym budzi sie o 6 rano od dwoch dni, baluje do 7:30 i spi do 8:30... Nie wiem czy to normalne, czy cos jej sie robi - ide do lekarzu w przyszlym tygodniu to sie dowywiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Moja smoka nie tolerowała tak do 6 miesiąca a teraz nie mogę jej odzwyczaić, Dorcia wiesz może Nina ma tak modny ostatnio skok rozwojowy wszyscy moi znajomi tak tłumaczą zmiany w zachowaniu dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jak to jest skok to wstecz To czemu jej dalas w ogole po 6 miesiacach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jak to jest skok to wstecz To czemu jej dalas w ogole po 6 miesiacach? bo ona ciągle chciała jeść a raczej ssać i kciuka rąbała jak szalona to pediatra powiedział, że lepiej smok niż palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.03.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jak to jest skok to wstecz To czemu jej dalas w ogole po 6 miesiacach? bo ona ciągle chciała jeść a raczej ssać i kciuka rąbała jak szalona to pediatra powiedział, że lepiej smok niż palec Naprawde??? Myslalam ze odwrotnie... No bo smoka jak zabierzesz to jest trauma, a kciuka nie zabierzesz, a przeciez do przedszkola nie bedzie ssala No chyba zeby miala jakies trudne dziecinstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jak to jest skok to wstecz To czemu jej dalas w ogole po 6 miesiacach? bo ona ciągle chciała jeść a raczej ssać i kciuka rąbała jak szalona to pediatra powiedział, że lepiej smok niż palec Naprawde??? Myslalam ze odwrotnie... No bo smoka jak zabierzesz to jest trauma, a kciuka nie zabierzesz, a przeciez do przedszkola nie bedzie ssala No chyba zeby miala jakies trudne dziecinstwo właśnie i dla tego od kciuka ponoć trudniej odzwyczaić bo zawsze jest obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Jak to jest skok to wstecz To czemu jej dalas w ogole po 6 miesiacach? bo ona ciągle chciała jeść a raczej ssać i kciuka rąbała jak szalona to pediatra powiedział, że lepiej smok niż palec Naprawde??? Myslalam ze odwrotnie... No bo smoka jak zabierzesz to jest trauma, a kciuka nie zabierzesz, a przeciez do przedszkola nie bedzie ssala No chyba zeby miala jakies trudne dziecinstwo właśnie i dla tego od kciuka ponoć trudniej odzwyczaić bo zawsze jest obecny Właśnie czytałam w jakiejś książce że dzieci nie ssą kciuka powyżej 3 czy 5 lat, chyba że rzeczywiście mają problemy psychiczne albo ktoś je dręczy... Ale te książki mądre to mnie wkurzają Swoją drogą to sobie palec można pogryźć a smoka nie - mojej znajomej 6 miesięczna dzidzia jest teraz na etapie obgryzania sobie pięt i tak je maltretuje, że aż płacze z bólu pierdołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć Dorcia A może mała ma etap wzrostowy? Mój młody żadnego smoczka nie tolerował. Miałam w domu całą kolekcję. Palec sysał chwilkę. Potem miałam tylko problem jak go od piersi odstawiałam bo nie potrafił ssać z butelki. Do 16 miesiąca ssał tylko pierś. Nawet z soczkami miałam problem. No ale w końcu zassał mleczko z butli - po wielkich walkach i tak sysał te butle do 3 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 24.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja widzę, że temat wykańczania domku schodzi totalnie na plan B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja widzę, że temat wykańczania domku schodzi totalnie na plan B no właśnie a Dorcia takie fajne kafle pokupowała i lampy do dziennika powklejała, że mi od ich cen szczena opadła normalnie nie mogę się efektu końcowego doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja widzę, że temat wykańczania domku schodzi totalnie na plan B no właśnie a Dorcia takie fajne kafle pokupowała i lampy do dziennika powklejała, że mi od ich cen szczena opadła normalnie nie mogę się efektu końcowego doczekać to lecę z podtrzymana szczęką i ja oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.03.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 normalnie nie mogę się efektu końcowego doczekać A wyobrazasz sobie jak ja nie moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy WIELKIE BUZIAKI DLA CUD DZIEWCZYNKI I GRATULKI DLA RODZICÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Super że wreszcie jakieś nowe foteczki . Wybraliście w końcu płytki do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts