Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

No mi sie podobaja te Twoje :) tylko jeszcze malza musze zaciagnac zeby zobaczyl i klepnal...

Byl ktos w Mpwiku w Pruszkowie? Bo ja wlasnie wczoraj pojechalam pierwszy raz i w szoku bylam: jade jakims coraz wiekszym wygwizdowem, dziury w drodze coraz glebsze, zastanawiam sie czy sobie gps ze mnie jaj nie robi, bo gdzie tu jakis urzad, a tu nagle budyneczek malusi, baraczek taki nieomal na dwie "izby" z napisem wodociagi :o

Potem poszlam z Mala do parku co go uwidzialam po drodze w Pruszkowie: bardzo ladny park, wielkie grube stare drzewa, wiele z zielonymi tabliczkami pomnikow natury, super. Ale troche zasmiecony. I to dosc niekonwencjonalnie: patrze - czarny biustonosz na trawniku. Pare krokow dalej - kolejny... O co cho? Bo ze pare czarnych butow meskich (bez sznurowadel) tez widzialam, to standard w sumie...

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj DorciaIQ! Wpadam z rewizytą.Naprawdę pięknie się u Ciebie zapowiada:-)Już się nie mogę doczekać realizacji wykończeniówki bo doprawdy wizualki robią wrażenie :) Póki co się napatrzeć nie mogę na Twoje lampy,bo u mnie ciągle kable :evil:

Pozdrawiam serdecznie i życzę Zdrowych Wesołych Świąt!!!!

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Jakie dziwne to nowe forum - kurde dwa dni kaza czekac na przymusowym odwyku zeby pokazac nowe bledy: suwaczki nie dzialaja, emotikony nie dzialaja, a moj dziennik ma nagle 10 stron... Ciekawe po co to?

Dziekuje za zyczenia i wszystkim odwiedzajacym zycze cieplych, rodzinnych i harmonijnych Swiat! :)

• 2 weeks później...