78mysz 16.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Boże jaka historia. Mieliście straszne szczęście, ze udało Wam się zareagować jakkolwiek na czas. Cała jestem w nerwach jak to przeczytałam.Mam nadzieje, ze kazali Wam ją obejrzeć jeszcze raz za parę dni, czy w drogach oddechowych wszsytko w porządku. Oglądaliście Mlodą dokładnie czy jej nic nie ukąsiło przypadkiem? Te smierdzące grunty do betonu są fatalne. Powinni je wycofać, to syf jakich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.05.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nie, nie ma żadnych ukąszeń.Najgorsze jest to, że jak zacznie jeść normalne pokarmy to jeszcze trudniej jest odkrztusić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 O matko Dorcia współczuję przeżycia ale dobrze że małej nic nie jest. No ale ze szpitala to się uśmiałam - cała polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nie wprowadzimy się w lipcu. Mamy wodę w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dorcia przeczytalam wczoraj w nocy o Nince i struchlalam. pobieglam zobaczyc czy moja corcia oddycha. normalnie posziwiam was za trzezwosc umyslu. zycze zeby sie nigdy nie powtorzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nie, nie ma żadnych ukąszeń. Najgorsze jest to, że jak zacznie jeść normalne pokarmy to jeszcze trudniej jest odkrztusić... zbadaj jej krtań pod kątem wiotkości.Moja Mloda miała stosowane wymyki chyba milion razy-zakrztuszenia skończyły się jak miala 2.5 roku albo troche więcej.Nie mogłam jej z nikim zostawić.Oby u Niny było to jednorazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nie wprowadzimy się w lipcu. Mamy wodę w piwnicy. Szit pier%^&y deszcz. U nas jeszcze na szczęście sucho ale połowa wioski w drodze na naszą działkę jest zamknięta z powodu podtopień trzeba jeździć objazdami dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zbadaj jej krtań pod kątem wiotkości.Moja Mloda miała stosowane wymyki chyba milion razy-zakrztuszenia skończyły się jak miala 2.5 roku albo troche więcej.Nie mogłam jej z nikim zostawić.Oby u Niny było to jednorazowe Nie wiem o czym mowisz w ogole - jak sie bada wiotkosc? Co to sa wymyki? Kurde ze ja nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Zdrętwiałam cała jak przeczytałam Waszą historię... dobrze, że wszystko dobrze się skończyło... to niezupełnie tak, bo do gardła trzeba zajrzeć zawsze, bo może jakiś przedmiot tkwi tak, że można szybko go wyjąć właśnie palcem. Cmoki w piętki dla dzielnej Ninusi od ciotki raśki. A z tą wodą w piwnicy, to też nie fajnie! Przez okno Wam się nalała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Szit pier%^&y deszcz. U nas jeszcze na szczęście sucho ale połowa wioski w drodze na naszą działkę jest zamknięta z powodu podtopień trzeba jeździć objazdami dookoła Cudowny deszcz! Dobrze ze napier.la teraz, jakby sie okazalo ze mamy przeciek po polozeniu parkietu w piwnicy to ja dziekuje... I tak k.wa dziekuje szukac teraz gdzie dziura :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Zdrętwiałam cała jak przeczytałam Waszą historię... dobrze, że wszystko dobrze się skończyło... to niezupełnie tak, bo do gardła trzeba zajrzeć zawsze, bo może jakiś przedmiot tkwi tak, że można szybko go wyjąć właśnie palcem. Cmoki w piętki dla dzielnej Ninusi od ciotki raśki. A z tą wodą w piwnicy, to też nie fajnie! Przez okno Wam się nalała? Jakby przez okno to bylby luz, wysuszyloby sie i tyle. Ale okna byly zamkniete... Izolacja pionowa? Izolacja pozioma? Szukaj wiatru w polu, piwnica 120m, zalamka kompletna... :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 a jak wam stoi woda w studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.05.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 a jak wam stoi woda w studni? U nas niby wody gruntowe dopiero na 6 metrach, ale warto sprawdzic. Tylko ze to nadal bedzie oznaczac jakas dziure w izolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Współczuję przeżyć, strach się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dobrze , że Kluska cała i zdrowa ufffffff.....Co za koszmarna przygoda - oby była pierwsza i ostatnia. No i współczuje tej wody Taki klops tuż przed przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.05.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nieszczescia chodza parami, totez mialam nadzieje, ze to drugie tez sie dobrze skonczy i na to wyglada: chyba nam sie uda uniknac kilkudziesieciotysiecznych wydatkow na odkopanie piwnicy i poprawienie izolacji pionowej i zastrzykow zastepujacych izolacje pozioma bo najprawdopodobniej woda podsiaka dolem przez dziure w ktorej bedzie wyrzut kanalizy z piwnicy... Taka mialam zreszta cicha nadzieje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Uff Dorcia dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam przyznam,że historia dot. Waszej córeczki też mnie poruszyła...... sama miałam podobny przypadek z moją córeczką w dniu jej chrzcin, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze:) Od pewnego czasu podglądam wasz dziennik..... domek zapowiada się SUPER!!! korzystając z okazji chciałam zapytać o nazwę tych czerwonych kafli w łazience, gdzie kupowane i jaka cena ? - świetnie się prezentują. Planuję swoją łazienkę w kolorze czarnym lub grafitowym i chciałabym wstawki w tym rodzaju co u Was.......... bardzo będę wdzięczna za pomoc... pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 (edytowane) Nie wprowadzimy się w lipcu. Mamy wodę w piwnicy. skąd ja to znam:( nam nie mogą nawet wody i kanalizacji wykopac więc nasza przeprowadzka się przesunie na wrzesień Edytowane 19 Maja 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.05.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Na chrzciny to chyba jeszcze lepiej niz na imieniny Straszne to jest przezycie, co? Mozaika to Altea Rosa Paradyza. Troszke jest krzywawa, ale da sie zniesc. Ja kupowalam na Bartyckiej, ale dzis widzialam ze jest juz w LM. Ma tez fajne podluzne kosteczki 2.5x5cm. Nam akurat pasowaly kwadratowe, ale prostokatne fajnie prezentuja sie na scianie. Do grafitu bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts