Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

skąd ja to znam:( nam nie mogą nawet wody i kanalizacji wykopac więc nasza przeprowadzka się przesunie na wrzesień:eek:

Nie bluznij - biorac pod uwage o ile pozniej zaczeliscie od nas, to i tak macie super :p

I gaz juz macie...

Edytowane przez DorciaIQ

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesteście pewni, że to byłó zachłyśnięcie? Z opisu wynika że córeczka była bez kontaktu i nie reagowała na dotyk ..z mojego doświadczenia (20 lat w szpitalu dziecięcym ) można brać pod uwagę utrate przytomności. Nie wiem czy waszą córkę badał neurolog ale mysle że wskazane ..u mnie to bezwzględne (badanie neurologa i badanie eeg i są to badania nie bolesne dla dziecka zawsze bierzemy pod uwagę że taka sytuacja to dla rodziców szok i opis może nie uwzględniać wszystkich objawów). Jeżeli mogę doradzić to skonsultujcie się z waszym lekarzem bowiem z twojego opisu wynika że wizyta w szpitalu to tylko pomoc doraźna (czyli stwierdzenie dobrego stanu dziecka na chwile badania lekarskiego bez badania ewentualnych przyczyn ), a nawet jednorazowy taki epizod wymaga stałej obserwacji i opieki specjalistycznej ( nawet jeżeli w większości przypadków to tylko dmuchanie na zimne ). Nie chcem cię przestraszyć ale po takim incydencie pewne kroki sa konieczne, jeżeli będziesz miec jakieś pytania chętnie pomoge:) Pozdrawiam Edytowane przez konstancja30