Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

O jaka śliczna! :D A ile ma miesięcy? Moja jest też ciekawska, ale jak przychodzi jej pora, to zasypia i koniec :) Najspokojniej w świecie: w domu albo w wózku na spacerze to się awanturuje, a w chuście jak aniołeczek zasypia mmmmm...

A jakie macie chusty? Bo my właśnie uznałyśmy że czas na tkaną i nie wiemy co wziąć na początek... A najbardziej to mi się podoba turkusowa babylonia, o:

http://www.chusty.com.pl/zdjecia/bbc-1-min.jpg

No cośtam robi do tego nocnika, kupkę już coraz częściej, bo słychać jak się*napina, to zdążę ją wysadzić, a z siusiu to różnie bywa... :) Ale podchodzimy do tego spokojnie i z humorem, zresztą skoro ja w jej wieku mogłam się nauczyć nocnikowania, to czemu Ninka by miała nie móc? :D

ta chusta ktora pokazalas jest boska- widzialam ja na allegro i koles jest z Wrocławia, pewnie w przyszlym miesiacu podjade i Helence kupie ;)

te albo te fioletowa. helenka dzis konczy 16 tygodni, chusta tkana jest wygodniejsza w noszeniu.troche ciezej jest ja wiazac, bo musisz z dzieckiem, ale po kilku wiazaniach dochodzi sie do wprawy. mamy nati niebieska, ta czerwona na zdjeciu to lennylamb i elastyczna moby wrapa.

A jak nauczylas Ninke nocnikowania tak szybko?

A no właśnie te trzy rozważam: bb, nati i ll - jakas roznica w uzytkowaniu tych dwoch ostatnich? Fiolet tez jest piekny, to fakt :)

Trudno powiedziec, ze nauczylam: po prostu ja czesto wysadzam, szczegolnie po spaniu i po jedzeniu jest latwo zlapac siusiu, no i wydaje mi sie, ze Ninka po poltora tygodnia juz zaczela lapac o co tu chodzi, tylko ze ona jeszcze nie umie sie wysiusiac jak nie ma pelnego po brzegi pecherza, wiec na 10 posiedzen ze 2-3 sie koncza sukcesem :rolleyes:

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...