markoto 20.08.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No wreszcie sie ujawnilas, coreczka cudna, fajnie cie zobaczyc na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Pięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dorcia normalnie profeska!!!!!! Brawa dla Panów od izolacji -znacznie mniej dla budowlanej i od elewacji - no nieźle pojechali z tym gips kartonem A kominek teraz bardzo ładnie wygląda i widać wkład!!!!! No i muszę to napisać - wyglądasz ślicznie - macierzyństwo ci najwyraźniej służy i chyba jesteś szczuplejsza niż przed ciążą! Dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.08.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No i muszę to napisać - wyglądasz ślicznie - macierzyństwo ci najwyraźniej służy i chyba jesteś szczuplejsza niż przed ciążą! Normalnie wydrukuję to w powiększeniu i powieszę sobie nad łóżkiem :lol2:Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.08.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dorcia, faktem jest, że wyładniałaś :) A niunia jest piękna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renamar 30.08.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 gratuluję CUDOWNA rodzinka i CUDOWNY domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witaj Dorcia. Proszę powiedz mi czy kupiłaś już różowe lampki do pokoju córci? jesli jeszcze nie to nie radzę ich kupować - wyglądają naprawdę przepięknie ale dają niestety różową poświatę Ja mam do nich dokupioną lampę wróżkę i pokój niuni przez to nie ma białego (żółtego) źródła światła. Teraz już bym ich nie kupiła mimo, że są piękne albo połączyła z innym neutralnym żródłem górnego światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Chyba już za późno ale bardzo dobry jest niemiecki środek bothazid szchell z ursą styropianem i folią bąbelkową po tych deszczach nic nam w piwnicy nie pociekło trzyma się super trudno oderwać styropian .Domek piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.09.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dorcia, faktem jest, że wyładniałaś :) A niunia jest piękna :) Hehe gratuluję CUDOWNA rodzinka i CUDOWNY domek A dziękuję Witaj Dorcia. Proszę powiedz mi czy kupiłaś już różowe lampki do pokoju córci? jesli jeszcze nie to nie radzę ich kupować - wyglądają naprawdę przepięknie ale dają niestety różową poświatę Ja mam do nich dokupioną lampę wróżkę i pokój niuni przez to nie ma białego (żółtego) źródła światła. Teraz już bym ich nie kupiła mimo, że są piękne albo połączyła z innym neutralnym żródłem górnego światła. Kurde kupiłam i to zarówno różowe, jak i zielone i właśnie ostatnio pomyślałam, że mogą dawać poświatę... Chyba już za późno ale bardzo dobry jest niemiecki środek bothazid szchell z ursą styropianem i folią bąbelkową po tych deszczach nic nam w piwnicy nie pociekło trzyma się super trudno oderwać styropian .Domek piękny:) No ja mam nadzieję że u nas to co jest teraz też wytrzyma Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.09.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 A dziennik uzupełniłam o najbardziej zaległe sprawy W zasadzie to powinnam go przemianować na miesięcznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Hej Dorciu! Piękna jak zwykle, Córa więc po Mamusi...musi też! A domek z podłogą, to już najbardziej erotyczne przeżycie domowe dla mnie... Siadałam na podłodze po środku pokoju, czułam ją pod pupą i pod palcami... zamykałam oczy... i dochodziłam... do wniosków co gdzie i jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.09.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dorcia pięknie!!!! Czy w salonie to jest doussie czy jaoba??? i jaka mozaika - lapacho??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.09.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dzięki kochane! ... i dochodziłam... do wniosków co gdzie i jak będzie... Dobre :lol: Czy w salonie to jest doussie czy jaoba??? i jaka mozaika - lapacho??? W salonie jatoba, mozaika też jatobowa, doussie jest u nas w sypialni i w gościnnym, a lapacho nie występuje w naszym środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Szczękę zbieram i odszekuję, że przemysłówka jest brzydka. Jatobka rulez :):) Baaardzo mi się podoba i na dole i na górze. Schody też wyglądają zacnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 13.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Cześć, przypadkiem "wlazłam" do twojego dziennika i pobieżnie przeczytałam o projekantce od gazu. Być może to zbieg okoliczności, ale my tez mielismy babkę z Pruszkowa z k†órą kontakt był...że tak powiem utrudniony. Zaprojektowała nam gazociąg (budujemy sami, tzn z sąsiadami), którego wykonanie jest niemożliwe. W każdym razie gaz mieliśmy mieć w grudniu 2008, szczęśliwie mamy prawe koniec 2010 a gazu nie ma:(. Późną*wiosną tego roku zmieniliśmy projektanta. Piszę*to po to, żebyś była czujna, bo jeśli to ta sama babka o nazwisku na "O" to może być różnie. W gazowni też nie mają*o niej dobrego zdania, a nawet mają złe. Pozdrawiam PS.: A domek masz super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.09.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Kuerwa to jest pani o nazwisku na O Jak juz bedzie po wszystkim to slowo daje wszedzie o niej bede pisac zeby sie kazdy trzymal z daleka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 14.09.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Trzymam kciuki, żeby było po wszystkim, bo my nie daliśmy z nią rady. Tzn ona nie dała rady. Przez nią czeka mnie 3 zima na propanowe butle 33 kg. Teraz mamy w porządku gościa który pcha sprawę jak może, jakby co mogę dać ci namiar. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Dorcia podlogi i schody cudne Wspolczuje przejsc z gazem, najgorsza jest bezsilnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.09.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Trzymam kciuki, żeby było po wszystkim, bo my nie daliśmy z nią rady. Tzn ona nie dała rady. Przez nią czeka mnie 3 zima na propanowe butle 33 kg. Teraz mamy w porządku gościa który pcha sprawę jak może, jakby co mogę dać ci namiar. Pzdr. Jakby co to bardzo chętnie, ale teraz zobaczymy czy rzeczywiście jak będzie mapa to wszystko już pójdzie Kurczę a my właśnie nie mogliśmy butli, bo mamy kotłownię w piwnicy i nie ma jak wietrzyć, a gaz jest cięższy od powietrza i opada na podłogę, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Doberek dawno mnie nie było, a tu taaakieee zmiany śliczne podłogi ci się ułożyły i schody również przejść z gazem nie zazdroszczę ja też toczę bój z gazownią, żeby mi podłączyli gaz, który mam w drodze, ale ponieważ droga jest prywatna, to wymyślili sobie, że muszę zebrać współwłaścicieli na podpisanie aktu notarialnego na służebność dla gazowni w drodze. Dla mnie to dość dziwne, bo moi prawie wszyscy sąsiedzi mają już gaz i są do niego podłączeni, ale robili to przed zmianami wprowadzonymi przez gazownię i ja mając 5 metrów od działki gaz nie mogę się do niego wpiąć W związku z tym muszę teraz zebrać wszystkich u notariusza, aby podpisali akt, który im w ogóle nie jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts