pasie 15.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dorcia ale ja już mam wodę i kanalizę podprowadzoną, ba nawet wyprowadzoną tylko cholernych podłączeń i wodomierza nie mogą nam założyć ale mam nadzieję, że w tym miesiącu dopnę swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.10.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Aaa to luzik Ale to mialas jakiegos dziwnego wykonawce, bo nam tak podlaczyl, ze mozna byloby od razu korzystac, bez wodomierza Szkoda ze z gazem tak sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.10.2010 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kurde juz 115-ty kolor probuje do Ninki - przechlapane z tymi zielonymi farbami: albo oczojebny groszek, albo ponura zielen... A jeszcze pokoj jest maly i od polnocy Najbardziej to mi sie podoba jak zmieszam dwa kolory, ale troche sie boje takiego rozwiazania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.10.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ee tam boisz sie mieszaj i walna ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dorcia i z czego Ty masz te piękne parapeciki - z kamienia? I te zewnętrzne też mi możesz opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.10.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Czeeee kochana po długiej przerwie od razu się usprawiedliwię - to przez brak czasu walę z pytaniem o elewacje: kto ją aranzował ??????? szukam kogoś kto mi podpowie, narysuje, zrobi wizualizację mojej elewacji, a ponieważ twoja jest śliczna szukam odpowiedzi na pytanie właśnie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.10.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Monika boje sie, bo a. nie wiem czy mi rowno wymieszaja, b. nie wiem w jakich proporcjach mi to wyszlo i czy np. pol na pol bedzie ok... Ehhh Parapety wewnetrzne jet black skora tak jak kominek, a zewnetrzne po prostu z plytek klinkierowych Cerrad kolor wisnia szkliwiony w srednim rozmiarze. Sa ok Zuza ja tez ostatnio odrabiam zaleglosci na forum bo brak czasu Elewacja jest zrobiona wg projektu w zasadzie. Projekt urzekl nas wlasnie miedzy innymi zdobieniami elewacji, chec na minimalistyczny wystroj przyszla pozniej, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.10.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 urzekła mnie ta elewacja i jak dla mnie to dobrze że minimalizm narodził się później to szukam dalej;) buzilki dla małej i walcz dalej z kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dorcia... Ja u młodego chciałam zielony w pokoju... Ma niewielki pokoik i zrobiłam z białej emulsji + najtańszy pigment pistacjowy... Wielu osobom odwiedzającym się ten kolorek podobał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.10.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 To ja musze u Ciebie poszukac A ile tego pigmentu? Jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.10.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Zuzanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jestem zachwycona!!! Jestem ... zatkało mnie na widok Twoich schodów!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Dorcia o taki mi chodzi pigment http://www.farbymarrob.pl/bin/images/b35f27549_128.jpg Nawet na tej stronce wzornik maja.... http://allegro.pl/pigment-uniwersalny-mix-do-farb-i-lakierow-80ml-i1244800776.html Kupisz go w każdym markecie za około 5zł i wymieszasz z dowolną nawet najtańszą emulsją....A gdzieś u mnie w komentach, albo w dzienniku jest pokazany ten kolorek na ścianie.... I nie kosztował srylion za wiaderko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.10.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jestem zachwycona!!! Jestem ... zatkało mnie na widok Twoich schodów!!!:jawdrop: Szkoda że emotek sobie nie można powiesić nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.10.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kurczę Arnika nie wiedziałam nawet że takie rzeczy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.10.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 To zdjęcie oddaje kolor? On jest taki dość*intensywny chyba?http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TB27AWdYG6I/AAAAAAAABeU/sjnh2_AqXg4/DSC06796.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dorcia nie oddaje... jest pastelowy, taki stonowany.... Jak robiłam zdjęcie to słońce jak głupie świeciło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Zobacz zresztą na sufit... jest jakiś żółty/ zielony/ pomarańczowawy... a w rzeczywistości jest bialuteńki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja lubie takie zielenie jakna tych paseczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Fajny pokoik nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts