Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeee kochana po długiej przerwie :oops: od razu się usprawiedliwię - to przez brak czasu :(

walę z pytaniem o elewacje: kto ją aranzował ??????? szukam kogoś kto mi podpowie, narysuje, zrobi wizualizację mojej elewacji,

a ponieważ twoja jest śliczna szukam odpowiedzi na pytanie właśnie tutaj ;)

Monika boje sie, bo a. nie wiem czy mi rowno wymieszaja, b. nie wiem w jakich proporcjach mi to wyszlo i czy np. pol na pol bedzie ok... Ehhh

Parapety wewnetrzne jet black skora tak jak kominek, a zewnetrzne po prostu z plytek klinkierowych Cerrad kolor wisnia szkliwiony w srednim rozmiarze. Sa ok :)

Zuza ja tez ostatnio odrabiam zaleglosci na forum bo brak czasu :( Elewacja jest zrobiona wg projektu w zasadzie. Projekt urzekl nas wlasnie miedzy innymi zdobieniami elewacji, chec na minimalistyczny wystroj przyszla pozniej, niestety ;)

Dorcia o taki mi chodzi pigment

http://www.farbymarrob.pl/bin/images/b35f27549_128.jpg

Nawet na tej stronce wzornik maja.... http://allegro.pl/pigment-uniwersalny-mix-do-farb-i-lakierow-80ml-i1244800776.html

Kupisz go w każdym markecie za około 5zł i wymieszasz z dowolną nawet najtańszą emulsją....

A gdzieś u mnie w komentach, albo w dzienniku jest pokazany ten kolorek na ścianie.... I nie kosztował srylion za wiaderko....