Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo gustowny domek.

Fajny kominek i tutaj mam pytanie, jak wygląda czyszczenie kominka z podnoszoną szyba? Czy miałaś z tym problem?

A dziękuję :) Problemów nie miałam, bo jeszcze w nim nie paliłam... Ale nie przewiduję żadnych problemów, bo każda podnoszona szyba jest też otwieralna normalnie na bok.

hmmm....... pięknie się u was robi:) no i faktycznie to już nie budowa ale prawdziwy dom:)

Hihi cieszę się że się podoba :)

Ze zdjęć to mogę wrzucić dzisiejszą kaszankę - panowie elekryki mi popsuli kominek :mad: :mad: :mad:

http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/TNHCzJsr_7I/AAAAAAAABvk/DCaXwLoqQR8/s640/HPIM5621.jpeg

Mieli się przekuć z jakimś kabelkiem za płytą i musieli ją "drasnąć" kuerwa młotem pneumatycznym :evil: Oczywiście koszty poniosą, ale ja się znowu będę bujała z naprawami...

Ze zdjęć to mogę wrzucić dzisiejszą kaszankę - panowie elekryki mi popsuli kominek :mad: :mad: :mad:

http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/TNHCzJsr_7I/AAAAAAAABvk/DCaXwLoqQR8/s640/HPIM5621.jpeg

Mieli się przekuć z jakimś kabelkiem za płytą i musieli ją "drasnąć" kuerwa młotem pneumatycznym :evil: Oczywiście koszty poniosą, ale ja się znowu będę bujała z naprawami...

Chyba kogoś pojebało...wybaczcie. Co to w ogóle jest ??????????

szok normalnie z tym kamieniem :mad: ktoś w ogóle nie ma wyobraźni, żeby młotem pneumatycznym tam działać :evil:

współczuję :(

przyszłam pochwalić postępy w domu i pozachwycać się przecudnym schodami, a tu taka kaszanka :(

Przy okazji mam pytanie. Dorcia, gdzie w W-wie mogę obejrzeć na żywo płytki Pamesa Ikom ?

Efcia no właśnie czegoś takiego bym pragnęła :D

Lidka na Bartyckiej 175 w Leo Lazienki - na górce za stacją na przykład. I jeszcze koło mostu Siekierkowskiego, ale to zapytaj Nefci o adres, jak Ci tam bardziej pasuje, bo ja już*wywaliłam, a sobie nie przypomnę :(

Efcia no właśnie czegoś takiego bym pragnęła :D

Lidka na Bartyckiej 175 w Leo Lazienki - na górce za stacją na przykład. I jeszcze koło mostu Siekierkowskiego, ale to zapytaj Nefci o adres, jak Ci tam bardziej pasuje, bo ja już*wywaliłam, a sobie nie przypomnę :(

dzięki :D lecę w takim razie molestować Nefcię, bo do mostu siekierkowskiego mam bliżej