kamyk68 11.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Widzę że "kamyczki" jak i wentylację robiły te same papraki co u nas ja na 100% nie umnieściłbym ich w dziale "polecane " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.11.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 No ja też nie, ale już z nimi zaczęliśmy, to i dokończymy... I tak już się czepiają, że ich obsmarowałam na forum Przecież nic nie napisałam, co nie byłoby zgodne z prawdą, a w dodatku nigdzie nie podałam nazwy firmy... Przewrażliwieni się zrobili, ale chyba powinni się połapać dlaczego nagle mają złe opinie, jak kiedyś było tak cudownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Dorcia dawaj jakieś nowe fotki No i patrz jacy się przewrażliwieni zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.11.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 no właśnie dawaj nowe fotki i do kiedy mam trzymać kciuki za gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Świeża dostawa fotek! Kurde tylko zapomniałam taras sfotografić A gaz jak już zdobędę to będę na tyle hucznie świętować, że na pewno to nie przejdzie przez Was niezauważone, gwarantuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.11.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Super, super, super!!! :D Zwłaszcza grafit........... mraaaauuuu.......:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.11.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Bardzo, bardzo pięknie :) Ja się nie odważyłam na połysk na ścianie a u Ciebie ślicznie to wygląda Za schody bym łeb uje....a przy samej d...e. No po prostu masakra. Ale tak to jest na wykończeniówce. Jak już masz podłogi to starasz się nie zniszczyć czyjejś pracy - a potem przyjdzie jeden z drugim i wioooooooooo . Ja umierałam jak montowali balustrady - spawanie, szlifowanie , snopy iskier. Ale udało się z małymi uszkodzeniami ... W zasadzie to szlag trafia, że się człowiek jeszcze nie zdążył nacieszyć a już musi naprawiać. I chyba to najbardziej wkurza. Ale będzie dobrze Dorcia. Cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 kolorki super, zwlaszcza ta szarosc no wkurzajace z tymi schodami ale musze cie pocieszyc ze przy malych dzieciach schody szybciutko sa zajechane przynajmniej przy takich jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dorcia grafit bosski - co to za kolor, zresztą wszystkie są fajne! Pięknie!!!!! Chciałabym taki grafit u siebie ale chyba za małe pomieszczenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.11.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ale będzie dobrze Dorcia. Cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :) Właśnie sobie to powtarzam sparafrazowane, że co to jest parę miesięcy opóźnienia przez dziurawą piwnicę i brak gazu z punktu widzenia historii Wszechświata... Dobrze że mówisz o balustradzie - będę musiała faktycznie specjalnie pilnować, jak ją będą montowali... Dzięki Dziewczyny za pochwały, grafit to 5518 od Fluggera. A dziś Ninka ma urodzinki i... katarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 STO LAT NINUSIA!!! :D http://kreatywnycukier.pl/wp-content/uploads/2008/11/pict0013-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To sto latków dla Córci i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 niechaj sie zdrowo chowa dziecie..a reszta furda damy rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Właśnie, nie ma to jak zdrowo wejść w nowy roczek: bidulka zatykała się w nocy okrutnie, musieliśmy z nią spać opartą o ramię, żeby była w pionie... Ale jest strasznie dzielna i nawet sama daje nosek do wysysania katarku, a zawsze uciekała z dzikim wrzaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Właśnie, nie ma to jak zdrowo wejść w nowy roczek: bidulka zatykała się w nocy okrutnie, musieliśmy z nią spać opartą o ramię, żeby była w pionie... Ale jest strasznie dzielna i nawet sama daje nosek do wysysania katarku, a zawsze uciekała z dzikim wrzaskiem widocznie zauważyła różnicę przed i po odciąganiu. Zdrówka życzę i spóźnione całuski urodzinowe przesyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.11.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Tralalalala a mi będą montować kuchnię w środę-czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Super! Super! Tralalala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.11.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Tralalalala a mi będą montować kuchnię w środę-czwartek ekstra!!!!! Spróbuj tylko fotek nie wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.11.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 ekstra!!!!! Spróbuj tylko fotek nie wstawić A czy ja Was kiedyś zawiodłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Wkleiłam kuchnię, ale mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts