Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja też nie, ale już z nimi zaczęliśmy, to i dokończymy... I tak już się czepiają, że ich obsmarowałam na forum :lol2: Przecież nic nie napisałam, co nie byłoby zgodne z prawdą, a w dodatku nigdzie nie podałam nazwy firmy... Przewrażliwieni się zrobili, ale chyba powinni się połapać dlaczego nagle mają złe opinie, jak kiedyś było tak cudownie? :rolleyes:

Bardzo, bardzo pięknie :):):) Ja się nie odważyłam na połysk na ścianie a u Ciebie ślicznie to wygląda :)

Za schody bym łeb uje....a przy samej d...e. No po prostu masakra. Ale tak to jest na wykończeniówce. Jak już masz podłogi to starasz się nie zniszczyć czyjejś pracy - a potem przyjdzie jeden z drugim i wioooooooooo . Ja umierałam jak montowali balustrady - spawanie, szlifowanie , snopy iskier. Ale udało się z małymi uszkodzeniami ...

W zasadzie to szlag trafia, że się człowiek jeszcze nie zdążył nacieszyć a już musi naprawiać. I chyba to najbardziej wkurza.

Ale będzie dobrze Dorcia. Cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :):) ;)

Ale będzie dobrze Dorcia. Cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :):) ;)

Właśnie sobie to powtarzam sparafrazowane, że co to jest parę miesięcy opóźnienia przez dziurawą piwnicę i brak gazu z punktu widzenia historii Wszechświata... ;)

Dobrze że mówisz o balustradzie - będę musiała faktycznie specjalnie pilnować, jak ją będą montowali...

Dzięki Dziewczyny za pochwały, grafit to 5518 od Fluggera.

A dziś Ninka ma urodzinki :D i... katarek :(

Właśnie, nie ma to jak zdrowo wejść w nowy roczek: bidulka zatykała się w nocy okrutnie, musieliśmy z nią spać opartą o ramię, żeby była w pionie... Ale jest strasznie dzielna i nawet sama daje nosek do wysysania katarku, a zawsze uciekała z dzikim wrzaskiem ;)

Właśnie, nie ma to jak zdrowo wejść w nowy roczek: bidulka zatykała się w nocy okrutnie, musieliśmy z nią spać opartą o ramię, żeby była w pionie... Ale jest strasznie dzielna i nawet sama daje nosek do wysysania katarku, a zawsze uciekała z dzikim wrzaskiem ;)

widocznie zauważyła różnicę przed i po odciąganiu. Zdrówka życzę i spóźnione całuski urodzinowe przesyłam!!!