pasie 25.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 (edytowane) Wkleiłam kuchnię, ale mi się nie podoba ale kuchnia czy zdjęcie;) Dorcia ale u Ciebie się duuużo już porobiło mam pytanko czym robisz podświetlenia opuszczonych kawałków sufitu - taśma czy wąż czy jeszcze co innego? bo ja włożyłam taśmę led 300 i jakoś tak mi słabo doświetla Edytowane 25 Listopada 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dorcia, noooooooooooooooooooooo zarąbiście!!! Ogromnie mi się Twoje nowe mebelki podobają!!! Dlaczego marudzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Oj marudzę bo mi się kolory nie podobają: jasnoszary jest jakiś taki zielononiebieski, zimny okrutnie A grafit jest za jasny... Bo ja wybierałam te kolory 100 lat temu, zanim był kominek, zanim były kolory ścian i w dodatku pan mi pokazał mały próbnik kolorów "firmowych", a nie powiedział, że można z NCSu. I potem jak wybierałam kolor szafy w hallu, to dobrałam identyczny z kolorem grafitowych ścian, płytek na podłodze, kamienia na kominku i parapetach i blacie kuchennym (!) i drzwi, które będą... A kuchnia jest z innej bajki A ten jasny to w ogóle do kitu, idealnie byłoby jakby był taki sam, jak jasnoszara ściana w jadalni, a to jest bardzo ciepły kolor z dodatkiem czerwieni, jak mi się zdaje... Tylko że to byłoby niewykonalne, chyba żebym zamówiła kuchnię tydzień temu i miała ją za 2 miesiące... Ale się zrobiłam purystką i jak mam za dużo kolorów to mi się nie podoba :( Nawet przypadkiem się kolor okien "teak" zgrał z jatobą na podłodze, kominek jest idealnie taki grafitowy jak płytki i ściana w salonie i szafa w hallu, a ta kuchnia bleeeee A tyle kosztowała! Pasie to są świetlówki, bo ledy dawałyby właśnie za mało światła, ale jak dla mnie, to teraz jest za dużo I w takim mocnym zimnym w sumie oświetleniu kuchnia w ogóle wydaje się*zielona... Mam nadzieję, że jak dojdą zwisy i kinkiety, to się zrobi cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.11.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dorcia zaje.......... ta kuchnia!!!! co Ci się nie podoba???? napisz mi proszę, jaką wielkość ma Twoja wyspa??? czekam na dalsze foto;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Poza tym głupia jestem, że nie wpadłam na to, żeby zamiast trzech 60tek szuflad zrobić dwie 90tki - i wygodniej, i ładniej, i mniej tych uchwytów paskudnych... W ogóle to teraz zrobiłabym inne uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Wyspa jest 180x110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 26.11.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki:) i nie załamuj się, bo zapewne jak dojdą wszystkie detale i będzie na 100% skończona - spodoba Ci się:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.11.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Nie znam kobiety, która by była w 100% zadowolona z tego co wymyśliła, zwłaszcza jak się dowiaduje, że można było zrobić lepiej! Ściana zabudowana z AGD dla mnie - bomba! Zajebi**a jest!!! Oldzia ma rację, dojda dodatki i bedzie ok! wiem, co mówię tez tak miałam. Zawsze znajdzie się coś co możnabyło zrobić lepiej, ale nie przejmuj się i tak będziesz zadowolona! Powinnaś być,! z taka kuchnią to byc kura domową to sama przyjemność Tak po za tym to sie może przywitam, bo już nie wiem z kim się witałam i u kogo już byłam:) a nie chcę wyjśc na nieuprzejmą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 NIGDY nie oceniaj dzieła przed jego skończeniem. Pogadamy jak będzie blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dorcia oj ja widzę że my podobne do siebie jesteśmy pod pewnymi względami Kuchnia wyszła pięknie, poczekaj, na blat,oświetlenie - będzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 No dzięki dziewczyny, wiedziałam że mogę na Was liczyć, bo na męża to nie: nie mówię mu nawet, co mi się nie podoba, bo jemu się*podoba efekt, a jak mu powiem co bym wolała inaczej, to się zasugeruje i jemu się też przestanie podobać, a po co mam go dołować? Też się pocieszam że dojdzie blat to trochę zakryje tę zielonkawą wyspę z trylionem uchwytów Witaj Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A jeszcze żeby sobie pomarudzić, to stwierdziłam, że gdyby ten grafit był bardziej grafitowy, to by się lepiej zgrywał z czarnym agd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.11.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ale maruda z Ciebie.... ....Ale tak ma większość kobiet... Kuchnia wygląda WSPANIALE:yes:...co do kolorków to nic takiego o czym piszesz nie widać - ale to monitory mogą przekłamywać... Poczekaj faktycznie na wykończenie i niech ten minorowy nastrój zniknie Ciesz się, ciesz dziewczyno - koniec coraz bliżej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 26.11.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam powiem tylko tyle CUDNIE.....wszystko mi się podoba,ah żeby mi tak pomysłów i kaski wystarczyło na takie piękne urządzenie domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 A mi się ten szaro-grafitowo-zielonkawy ogromnie podoba!!!!!!!! Jest ... jest... po prostu zachwycający!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Rasia Ramila dziękuję ale mi kaski to też na to nie starcza... Właśnie idziemy po ostatnią transzę, której mieliśmy nie brać, a i tak nam dwa razy tyle potrzeba, a najgorsze, że niczego nie da się uniknąć, bo pozaliczkowane: malowanie, elektryka, hydraulika, piece, podjazd, ogród, drzwi, meble, kamienie etc., a resztę przyjdzie zapłacić niedługo, a ja do pracy dopiero w lutym wracam... Normalnie zapożyczamy się u kogo się da i oszczędzamy na wszystkim - czuję się jak na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 27.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Rasia Ramila dziękuję ale mi kaski to też na to nie starcza... Właśnie idziemy po ostatnią transzę, której mieliśmy nie brać, a i tak nam dwa razy tyle potrzeba, a najgorsze, że niczego nie da się uniknąć, bo pozaliczkowane: malowanie, elektryka, hydraulika, piece, podjazd, ogród, drzwi, meble, kamienie etc., a resztę przyjdzie zapłacić niedługo, a ja do pracy dopiero w lutym wracam... Normalnie zapożyczamy się u kogo się da i oszczędzamy na wszystkim - czuję się jak na studiach No tak wykończeniówka duuużo kosztuje ale za to jakie piękne wnętrza udało Ci się stworzyć napewno będę tu zaglądać i szukać inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 27.11.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Dorciu, piękny dom i cudna elewacja :)kolory super:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ojejku ile nowych gości Dzięki domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dziecko marudzisz jak ja;) z tym że moja kuchnia mnie zadowoliła ale za to srylion innych rzeczy nie, ale wszyscy mnie pocieszają, że i tak niedługo przestanę na nie zwracać uwagę a co do wykończeniówki to u nas też pochłania niepoliczalną ilość kasy więc u jeszcze dłuuugo powiszą gołe żarówki zastępczych rzeczy nie mam zamiaru kupować bo wtedy zostaną na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts