DorciaIQ 28.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 No widzisz, ale kuchnia to kluczowa sprawa... Ale dzis i wczoraj spedzilismy caly dzien na budowie, czy juz w zasadzie powinnam mowic: w domu, a nie na budowie, bo to juz na dom wyglada bo sprzatalismy i rozkminialismy piekarniki i odpalilismy kominek po raz pierwszy i sie zadomowialismy i jakos sie do tej kuchni przyzwyczajam powoli... Jak przyjda blaty, to nie bedzie moze tak zle Pasia a moze chcesz wpasc zobaczyc jak te swietlowy swieca, co? Masz racie z zastepczymi, ja tylko sie lamie, czy by nie kupic za 19 zl dwoch klosikow z ikei do jadalni, bo na vibie to mnie nie bedzie stac jeszcze 100 lat, a przy zarowkach jesc to nic przyjemnego jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dorcia tak właśnie myślałam żeby do Ciebie się przejechać - tylko raczej pod koniec tygodnia bo jeszcze ostatnie ekipy mam do środy my jakoś też nie możemy się odzwyczaić od nazywania domu budową a już lada dzień się przeprowadzamy a ja na swoje Vicky też poczekam ja się do swojego kominka giganta przyzwyczaiłam to Ty do kuchni też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Spoko Mi w srode zamontuja szafki lazienkowe, to jeszcze cieple pomacasz A na kiedy planujecie Dzien P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.11.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Rasia Ramila dziękuję ale mi kaski to też na to nie starcza... Właśnie idziemy po ostatnią transzę, której mieliśmy nie brać, a i tak nam dwa razy tyle potrzeba, a najgorsze, że niczego nie da się uniknąć, bo pozaliczkowane: malowanie, elektryka, hydraulika, piece, podjazd, ogród, drzwi, meble, kamienie etc., a resztę przyjdzie zapłacić niedługo, a ja do pracy dopiero w lutym wracam... Normalnie zapożyczamy się u kogo się da i oszczędzamy na wszystkim - czuję się jak na studiach Dorcia, wiesz jak to jest: dziś pieniądze są jutro nie ma . I tak w kółko, więc będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.11.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Spoko Mi w srode zamontuja szafki lazienkowe, to jeszcze cieple pomacasz A na kiedy planujecie Dzien P? no to pomacam przeprowadzka chyba w najbliższy weekend:oops: a czy wyjdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.11.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 To trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 To trzymam kciuki nie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Kurwa załamię się - od 3 dni próbuję się umówić do gazowni, żeby zrobić raban i ciągle coś - zapomniałam że poszerzyłam blat w łazience i przez to wychodzi mi podział w szafkach w złym miejscu - zrobili nie taką jedną szafkę, jak mieli zrobić - nie mieszczą się lampy w kuchni do szczelin dla nich przeznaczonych o 2mm! - coś mi szwankuje nowa zmywarka - poprzedni hydraulik mi prawdopodobnie źle podłączył podtynki w łazienkach mojej i dzieciowej i trzeba będzie rozkuwać ścianę, a płytek już nie ma - dostałam umywalkę zamiast bidetu i nie mam bladego pojęcia gdzie je kupowałam, ani faktury, ani przelewu - widocznie było płacone gotówką, ani nie wiem kiedy, bo z wypłat w bankomacie też nie mogę odtworzyć, ani znaleźć tego sklepu na necie, bo ich jest tryliard, a ja kilka obdzwaniałam żeby ustalić terminy, ani nie mogę znaleźć zamówienia w wysłanych mailach, bo mi mąż*ostatnio skrzynkę wysłanych wyczyścił!!! :mad: :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 O cho cho:eek: Ja tu często po cichutku zaglądam, bo moje klimaty i wiele nas łączy;), ale może wpadnę na pogaduchy innym razem. Trzymaj się Dorcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dorcia, wdech, wydech, wdech, wydech .... lepiej ? ze wszystkim sobie na pewno poradzicie wiem, że to trochę nerwów kosztuje, ale będzie dobrze, bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 06.12.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mikołajkowe pozdrowionka... może choć troszkę poprawią nastrój http://img694.imageshack.us/img694/2373/1664.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nie da się na coś takiego nie uśmiechnąć Najgorzej z tą umywalką, która nie jest bidetem - nie mam pojęcia, jak odtworzyć, gdzie to kupiłam, a i tak bez faktury to mi pokażą figę z makiem i to jak będą chcieli być uprzejmi... 700 zł w plecy, a umywalkę wystawię chyba k.wa na alegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dorcia a pokaż tą umywalkę bo ja swojej szukam i ciągle mi się zamiast umywalek bidety podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.12.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Hehe taka jesthttp://www.hansloren.pl/_var/gfx/c029d8984bf801aaf46cfcc71fdd2d22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No faktycznie zupełnie jak bidet! Tak czytam Twoje przygody i dokładnie wszystkie takie same przeżyłam z jednym wyjątkiem, że nie umywalkę zamiast bidetu, a deskę wolnopadającą do Subway'a pół roku temu wydali mi do kompaktu, a tydzień temu Księciunio wziął się za jej montaż i nawet zamocował śruby do zawiasów, których już się nie da wyjąć... i dopiero przymierzył i coś mu nie pasowała... Buziaki zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dorcia umywalka fajna ale ja muszę mieć bez baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale ona bez baterii jest To jak z tym macankiem, ja jestem teraz mobilna i moge jutro, pojutrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A dzis jade do gazowni robic raban, wiec PROSZE TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.12.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dorcia jak się tak patrzę na tę umywalkę to prawie jest jak bidet Trzymam kciukasy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A dzis jade do gazowni robic raban, wiec PROSZE TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!! kciuki zaciśnięte ja chyba też się muszę do nich przejechać, bo czekam na tą piiiii...... umowę cywilnoprawną i się doczekać nie mogę :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts