Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Dziewczyny - w tym roku Sylwester był bardzo kameralny, ale za to u nas: zaprosiliśmy kilkoro znajomych, Mała spała za ścianą, a my puszczaliśmy o północy fajerwerki z ogrodu i było super :yes:

W tym tygodniu Kamil już idzie do pracy, a ja zostanę czołowym palaczem w kominku... Za to mają nam kopać gaz w tym tygodniu! Tzn już zaczęli w zeszłym, ale przez cały dzień wykopali 5 metrów z 105 bo ziemia zmarznięta :rolleyes: Dlatego zamiast czekać 100 lat aż się te jełopy przekopią, to dogadaliśmy się z naszym koparkowym, żeby to zrobił dużą koparą, a oni tylko rury położą :)

I elektryki jutro przychodzą dokańczać, i wykończeniówkowcy poprawiać gładzie, które się*okazały koszmarne po podświetleniu :mad: i drzwiowcy zdejmować krzywe drzwi, a tych jest 3/4 :mad: także się dzieje, a my codziennie wieczorem po położeniu Krzykacza spać latamy z odkurzaczem i mopem... Ale jest cudownie!

Tiaaa już to widzę: ciągle gdzieś*łażę i łażę i dystanse takie wielkie :rolleyes: A góra jeszcze niezagospodarowana...

Pamiętam że chyba Nefcia mówiła że po przeprowadzce od latania po schodach można schudnąć ;)

Jednak są pewne plusy mieszkania: mogłam nie wstając od stołu sięgnąć*do szuflady po łyżeczkę albo do lodówki po keczap... :D

Ale jak byłam wczoraj w mieszkaniu, żeby spakować zabrać kolejną*turę kartonów, to normalnie mnie powalił smród na klatce i klitowatość mieszkania, z którego i tak już sporo znikło :o