lidszu 04.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dorcia, gratuluję przeprowadzki :D jak ja ci zazdroszczę ale mam nadzieję, że w kwietniu ja też będę się mogła cieszyć już świętami we własnym domku jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jednak są pewne plusy mieszkania: mogłam nie wstając od stołu sięgnąć*do szuflady po łyżeczkę albo do lodówki po keczap... Taaaaaa ale są też i minusy ; sprzątasz a tu wiecznie bałagan . Jeszcze raz powiem , że tak ci zazdroszczę , że u siebie w domeczku do wiosny bliżej niż dalej , poranna kaweczka na tasie .............fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Nieee no, plusów jest nieskończenie wiecej Kurka ale ta wiosna to mogłaby już przychodzić, bo mi się z gazem nie mogą przekopać :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No widzisz tobie z gazem mi z prądem , tez chcę już wiosnę. DorcialQ powiedz bo nie wiem jak się robi takie buźki , gdzie ja mam klikać żeby se takie coś czasami zafasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No popatrz, a prad wydawaloby sie jeszcze latwiej, bo i kabel maly i plytko... Pytanie pewnie juz nieaktualne? W zaawansowanej edycji sie pojawiaja po prawej stronie buzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 cześć Dorcia. Co tam u Was? Zdjęcia jakieś nowe są? I napisz mi czy ty masz piekarnik z funkcją pary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 a propos kranika to da sie, Rasia ma bardziej nowoczesny a blat i zlew superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.01.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Drzwi, ach te drzwi!!! piekne są, cudowne też, idealne poprostu!!! Gratuluję przeprowadzki, życze wytrwałości w wykańczaniu domu:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 cześć Dorcia. Co tam u Was? Zdjęcia jakieś nowe są? I napisz mi czy ty masz piekarnik z funkcją pary? A no są Tak jest, ten po prawej - fajny jest. a propos kranika to da sie, Rasia ma bardziej nowoczesny a blat i zlew superowy To idę podglądać. Dzięki Dobra Kobieto Drzwi, ach te drzwi!!! piekne są, cudowne też, idealne poprostu!!! Gratuluję przeprowadzki, życze wytrwałości w wykańczaniu domu:) Pozdrawiam Ależ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dorcia pisz mi tu więcej na jego temat. Znaczy się że ciasto też w nim upiekę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dorcia SUPER !!! zlew bajka. Powiedz jak zamierzacie wykończyć okno i ścianę wokół tego blatu kamiennego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dorcia pisz mi tu więcej na jego temat. Znaczy się że ciasto też w nim upiekę tak? Co prawda jeszcze nie próbowałam, ale tak. Bo to jest i piekarnik i parownik plus są programy, które to łączą. Najwięcej dowiesz się z instrukcji, do pobrania tu: https://portal.bsh-partner.com/portal(bD1kZSZjPTAwOQ==)/PORTALFRAME.HTM Dorcia SUPER !!! zlew bajka. Powiedz jak zamierzacie wykończyć okno i ścianę wokół tego blatu kamiennego??? Och kochana mówię Ci, naprawdę bajka: nawet mimo lodowatej wody mi się chce w nim zmywać, a zmywanie to jest to, czego nie znoszę najbardziej z prac domowych! Najlepsze (poza tym że cieszy oczy) jest to, że jest taki duzy: 40x45 cm to jest bardzo wygodne, największym garnkiem w nim obracam bez najmniejszego problemu, a jeszcze w kącie mogą stać inne naczynia Na razie plan jest taki, żeby dorobić w firmie okiennej listewkę, żeby schować te piankę, co to wychodzi pod oknem (okno jest trochę za wysoko obsadzone, o czym oczywiście się dowiedziałam po zamontowaniu blatu ze zlewem ) a ścianę po prostu zagładziować i pomalować szorowalną farbą. Jak to nie będzie zdawało egzaminu, to dorobimy mały cokolik z tego samego kamienia, akurat zostało tyle, że wystarczy. Wtedy się wywali listewkę spod okna i zrobi po calości, żeby to jakoś wyglądało 3.5 cm cokołu. Ale myślę, że to nie będzie potrzebne, bo to nie jest blat roboczy, a nawet ze zlewu się woda tak aż daleko nie wychlapuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Monia tak się nie da, musisz wejść tu: http://www.bosch-home.pl/produkty/piekarniki-i-kuchenki-mikrofalowe/piekarniki/piekarniki-parowe/HBC34D553.html?source=browse i kliknąć na dole ściągnij instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Jessssuuuu ale zlew i jakie oświetlenie nie wspominając że masz w piwnicy to co chcę a hallu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.01.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Pytam bo ja mam okno ok 4 cm za wysoko i planuję podkuć i jakoś to zamaskować, żeby można było zrobić jednolicie blat i pseudo parapet z kamienia. I też myślałam nad jakimś cokołem z kamienia , tylko zastanawiam się czy to się sprawdzi. Jeszcze raz zlew bjuti bjuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dorciu, blat ze zlewem wprost mnie zauroczył :yes: Czy mogłabyś napisać z jakiego materiału został wykonany i dołączyć cenę i wykonawcę (na pw) - poproszę I najważniejsze - pięknieją Wasze wnętrza z wpisu na wpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Padłam z zachwytu.I nie będę tu oryginalna - blat ze zlewem rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mój zlew spuchł z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts