pasie 28.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 podpisuję się obiema rencami pod tym Dorcia- bardzo dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia pięknego domku. Potrzebne mi było spotkanie w tak doborowym towarzystwie. Zapraszam teraz do mnie z rewizytą i ja dopisuje swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Rasiulka wszystko dobrze? bo się zmartwiłyśmy:( Nie dobrze, ale będzie dobrze! W poniedziałek mam wyniki badań, we wtorek usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie dobrze, ale będzie dobrze! W poniedziałek mam wyniki badań, we wtorek usg. noooo mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kochane bardzo dziękuję za wizytę - było mi bardzo miło Was gościć (i słuchać komplementów pod adresem domku i córci ) i przykro mi z powodu tych, których zabrakło... A te piiiiiip elektryki, co miałyście okazję "podziwiać" ich przy pracy, co to od rana walczyli z jednym schodowym włącznikiem jadalnianym i nie skończyli jeszcze jakiś czas po tym, jak poszłyście, to finalnie powiedzieli że się nie da tego zrobić*i trzeba pruć ścianę I jeszcze w innym miejscu trzeba pruć, bo nie mam zapalania świateł pod antresolą, tych co mają tam być stejdże wrrrrrr A to jest prucie przez cały salon aż do sypialni, bo tam się je teraz zapala tylko! No wiem, wiem - zaraz powiecie, żebym nie marudziła, bo i tak mam za dużo światełek i po co je muszę zapalać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 może jeszcze kiedyś wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.01.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 o w mordę jeża tyyyyyyyyyyyyyyllllleeeeeeeeeeeeeee prucia ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!! a może da się tego uniknąć ???? a światełek masz MEGA dużo :D:D dzięki tobie elektrownia pewnie niedługo sobie siedzibę wypacykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Kochana ja Ci współczuję tego prucia:( a może oni się nieznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dorcia, a nie możesz jakiś innych fachowców do tego zawołać ? Prucie przez cały salon ? ale dlaczego ? Nie masz poprowadzonych kabli, czy zostały gdzieś przerwane ? Jeśli zostały przerwane, to w ścianie można to wyłapać i nie będzie trzeba całego salonu pruć. A światełek masz naprawdę dużo, więc 1-2 więcej czy mniej, nie zrobi żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.01.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dorcia, a nie możesz jakiś innych fachowców do tego zawołać ? Prucie przez cały salon ? ale dlaczego ? Nie masz poprowadzonych kabli, czy zostały gdzieś przerwane ? Jeśli zostały przerwane, to w ścianie można to wyłapać i nie będzie trzeba całego salonu pruć. A światełek masz naprawdę dużo, więc 1-2 więcej czy mniej, nie zrobi żadnej różnicy 10-20 nie zrobiłoby różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No to są 4 światełka, więc zdania są podzielone co do tego czy warto czy nie warto Tam ponoć kabla zapomnieli położyć. Tylko że jak kładli, to firma była super, bo i pracownicy super. A teraz tamci poodchodzili i są jakieś jełopy. Może faktycznie spróbuję się dokopać do tamtego gościa, co nam wtedy robił, bo on własną firmę założył. Bo mi się wydaje, że ten kabel tam jednak musi być... Dobry pomysł* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.01.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No to są 4 światełka, więc zdania są podzielone co do tego czy warto czy nie warto Tam ponoć kabla zapomnieli położyć. Tylko że jak kładli, to firma była super, bo i pracownicy super. A teraz tamci poodchodzili i są jakieś jełopy. Może faktycznie spróbuję się dokopać do tamtego gościa, co nam wtedy robił, bo on własną firmę założył. Bo mi się wydaje, że ten kabel tam jednak musi być... Dobry pomysł* a na fotkach kabel jest ?? szukaj tego co układał kable !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a na fotkach kabel jest ?? szukaj tego co układał kable !!! dokładnie nie pozwól pruć niech przychodzi ten co układał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nadrabiam wszystkie zaległości. I czego ja tak mieszkam daleko to nie wiem , też bym chciała przyjechać i naładować bateria , ale ładuje oglądając zdjęcia ( przynajmniej tyle) jest pięknie tylko pytam się GDZIE RODZEŃSTWO DLA MAŁEJ ? zazdroszczę nooooooooooooooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 GDZIE RODZEŃSTWO DLA MAŁEJ ? Jak to gdzie? W planach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.01.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 a na fotkach kabel jest ?? szukaj tego co układał kable !!! Ale to chodzi o kabel do zgrupowania włączników, ergo kabli jest trylion i nie sposób poznać ze zdjęcia czy ten co ma być, jest, czy go ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 01.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witaj Dorcia, zajrzałam z ciekawości i oniemiałam... i juz na pewno będę zaglądać częściej. Pięknie, kolorystyka cudowna. Ja również jestem fanką szarości i minimalizmu Mam pytanko odnośnie kuchni czy fronty masz szklane czy to lakier oraz jaka firma ci ją robiła? (niestety nie znalazłam odpowiedzi w twoim dzienniku - a może było info a mnie dopadła chwilowa ślepota od tych wszystkich bajerów ). I drugie pytanko dotyczy drzwi i firmy? Przykro mi, że niestety masz do poprawki elektrykę i szkoda że to dopiero wyszło jak już mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dorciu, serdeczne dzięki za spotkanie. Uważam, że Twój dom jest piękny. I atmosferę posiada odpowiednią :) Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dorcia, jak sytuacja z gazem ? Masz już ? mnie właśnie dzisiaj podłączyli :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.03.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dorcia uwielbiam twoje szare drzwi do gabinetu te prawie pod sufit. Cudowne są! Stolarz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Gdzie się podziewa Dorcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts