Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane bardzo dziękuję za wizytę - było mi bardzo miło Was gościć (i słuchać komplementów pod adresem domku i córci :lol2:) i przykro mi z powodu tych, których zabrakło... :cry:

A te piiiiiip elektryki, co miałyście okazję "podziwiać" ich przy pracy, co to od rana walczyli z jednym schodowym włącznikiem jadalnianym i nie skończyli jeszcze jakiś czas po tym, jak poszłyście, to finalnie powiedzieli że się nie da tego zrobić*i trzeba pruć ścianę :mad: I jeszcze w innym miejscu trzeba pruć, bo nie mam zapalania świateł pod antresolą, tych co mają tam być stejdże wrrrrrr :mad: A to jest prucie przez cały salon aż do sypialni, bo tam się je teraz zapala tylko! :mad:

No wiem, wiem - zaraz powiecie, żebym nie marudziła, bo i tak mam za dużo światełek i po co je muszę zapalać? :rolleyes:

Dorcia, a nie możesz jakiś innych fachowców do tego zawołać ? Prucie przez cały salon ? :jawdrop: ale dlaczego ? Nie masz poprowadzonych kabli, czy zostały gdzieś przerwane ? Jeśli zostały przerwane, to w ścianie można to wyłapać i nie będzie trzeba całego salonu pruć.

A światełek masz naprawdę dużo, więc 1-2 więcej czy mniej, nie zrobi żadnej różnicy ;)

Dorcia, a nie możesz jakiś innych fachowców do tego zawołać ? Prucie przez cały salon ? :jawdrop: ale dlaczego ? Nie masz poprowadzonych kabli, czy zostały gdzieś przerwane ? Jeśli zostały przerwane, to w ścianie można to wyłapać i nie będzie trzeba całego salonu pruć.

A światełek masz naprawdę dużo, więc 1-2 więcej czy mniej, nie zrobi żadnej różnicy ;)

10-20 nie zrobiłoby różnicy ;)

No to są 4 światełka, więc zdania są podzielone co do tego czy warto czy nie warto :rolleyes:

Tam ponoć kabla zapomnieli położyć. Tylko że jak kładli, to firma była super, bo i pracownicy super. A teraz tamci poodchodzili i są jakieś jełopy. Może faktycznie spróbuję się dokopać do tamtego gościa, co nam wtedy robił, bo on własną firmę założył. Bo mi się wydaje, że ten kabel tam jednak musi być... Dobry pomysł*:)

No to są 4 światełka, więc zdania są podzielone co do tego czy warto czy nie warto :rolleyes:

Tam ponoć kabla zapomnieli położyć. Tylko że jak kładli, to firma była super, bo i pracownicy super. A teraz tamci poodchodzili i są jakieś jełopy. Może faktycznie spróbuję się dokopać do tamtego gościa, co nam wtedy robił, bo on własną firmę założył. Bo mi się wydaje, że ten kabel tam jednak musi być... Dobry pomysł*:)

a na fotkach kabel jest ??

szukaj tego co układał kable !!!

Witaj Dorcia, zajrzałam z ciekawości i oniemiałam... i juz na pewno będę zaglądać częściej. Pięknie, kolorystyka cudowna. Ja również jestem fanką szarości i minimalizmu :) Mam pytanko odnośnie kuchni czy fronty masz szklane czy to lakier oraz jaka firma ci ją robiła? (niestety nie znalazłam odpowiedzi w twoim dzienniku - a może było info a mnie dopadła chwilowa ślepota od tych wszystkich bajerów ;) ). I drugie pytanko dotyczy drzwi i firmy? Przykro mi, że niestety masz do poprawki elektrykę i szkoda że to dopiero wyszło jak już mieszkasz.

• 4 weeks później...