Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dorcia,

dawno nie zglądałam z różnych powodów i jak zajrzałam to oniemiałam. Domek masz superancki i az dech zapiera jak się ogląda zdjęcia.

Ja właśnie dostałam wczoraj telefon z urzędu, że pozwolenie na budowę sie uprawomocniło i mozemy zaczynać. Zdecydowaliśmy się jednak na projekt "z otwartym poddaszem". Az się boję zacząć jak widzę ten ogrom roboty jaki nas czeka.

Pozdrawiam i liczę na Twoją pomoc.

Córcia Ci rosnie, ze hohoho, moja juz za chwile 2,5 roczku bedzie miała :)

• 3 weeks później...
chyba powrót do pracy ją tak wciągnął;)

Dokładnie tak :(

Dziennik zapuszczony że aż wstyd :oops:

Chociaż w sumie niewiele się dzieje, bo kasy brak, a wszystko co zarobiłam po powrocie bardzo ciężkim do roboty, rozeszło się w 5 minut na długi ;)

A teraz siedzę w domu, bo jest nawiedzony :D

Dorcia dawaj fotki

Gratuluję gazu - kurcze chyba przestanę swoją paniusię od gazu gnębić telefonami bo sięjeszcze rozmyślą :)

A z kominkiem fakt dupa z tą wełną. Mój małż chciał tak robić ale mu powiedziałam o tych płytach oczywiście stwierdził że głupoty gadam a teraz po kilku konsultacjach już będzie obudowę z krzemianówek robił ;)

Rzucisz wreszcie tę robotę? ;)

Ale ja dopiero wróciłam... Muszę coś zarobić, bo kruchutko jest ;) Myślałam że do mojej 30tki w lipcu to już będziemy mieli jako-tako odpicowaną chałupę, ale nie wygląda na to :(

doczytałam o kominku i cieszę się, że nas nasi panowie od razu namówili na te płyty krzemianowe :)

No i gratulejszyns :)