agalind 18.07.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Bardzo ładne wnętrza a podłogi cudowne!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Prosze o podanie wymiarów wyspy i czy kamień na niej jest satynowany czy poler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.07.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 relacja z przygód ogródkowych boska my też odetchnęliśmy z ulgą po montażu bramy - przestalismy chodzić za kruszką trop w trop Dokładnie, teraz to ja sobie na taras wychodzę z książeczką, nogi na stolik (BTW: z braku funduszy w salonie mamy jako ławę stolik okrągły dziecinny z ikei który moje dziecię dostało pod choinkę, a za stół tarasowy robi jej stolik z ikei również sprezentowany, a raczej spadkowy ) i jednym okiem czytam, a drugim tylko patrzę gdzie młoda, a jak nie było bramy to musiałam też biegać i sprawdzać mimo że mam 100 metrowy bufor w postaci prywatniej drogi, ale to mojemu gepardowi niewiele robiło... A propos Kruszki - efilcia pamiętasz ile ona gadała jak miała 20 miesięcy? Bo moja na razie kilkanaście słów i nie chce jej się najwyraźniej się uczyć... A jej koleżanka gada całymi pięknymi zdaniami, zresztą ja też gadałam, nawet moja szwagierka jak miała trochę ponad półtora roku to kolędy śpiewała Prosze o podanie wymiarów wyspy i czy kamień na niej jest satynowany czy poler? Satynowany, wymiary 110x200cm. Bardzo ładne wnętrza a podłogi cudowne!!!! Pozdrawiam. Dziękuję, podłogi się sprawdzają super, chociaż na tej ciemnej jatobie brud strasznie widać, szczególnie mokry piasek nanoszony nagminnie przez latorośl - ale to było wiadomo z góry że praktyczne to są jasne panele laminowane, a jatoba to ma być piękna a nie praktyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kassia_1980 14.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ... czytam Twoje forum i muszę napisać że ciągle sprawdzam i sprawdzam czy dodałaś coś nowego i doczekać się nie mogę ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.10.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) cześć Dorcia, świetne wnętrza u Ciebie. Mam ogromną prośbę - czy możesz podać nazwę grafitowej farby i nr koloru? Szukam dokładnie czegoś w takiej tonacji i z takim satynowym efektem. I info o drzwach wewnętrznych. Robiłaś na zamówienie czy gotowe? Jeśli na zamówienie, z czego są zrobione te białe i szare? dzięki i pozdrawiam a przy zdjąciach z Wigilii aż się rozmarzyłam Mieliśmy plany przeprowadzki na te Święta, ale chyba się nie uda. edit: po lekturze komentarzy numer farby już znalazłam, ale pytanie o drzwi aktualne Edytowane 11 Października 2011 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Hej, Miło że Ci się podoba i że ktoś tu jeszcze zagląda, choć nie dzieje się NIC Drzwi na zamówienie z mdf-u, ale tej firmy akurat kompletnie nie polecam, bo do tej pory mamy z nimi przejścia bo nie chcą wymienić krzywych drzwi, a krzywych była większość, z czego część wymienili, a części już im się odechciało... Drzwi z mdf mają tę zaletę, że mogą być proste: drewniane drzwi zawsze mają płycinę (czy jak to się nazywa), czyli płytszą część w grubszej ramie. Mi akurat pasowały tylko proste. Ale mdf to jest sprasowana tektura tak naprawdę, dlatego trzeba zrobić dobry risercz odnośnie jakości firmy którą chcesz wybrać. Zdaje się że pasie ma drzwi mdf, z których jest zadowolona. A mimo że w domu nic się nie dzieje (zamówiliśmy zasłony i rolety, ale będą za 3 tygodnie dopiero) to w naszym życiu i owszem: będziemy mieli drugiego dzidziusia!!!! :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dorcia GARTULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio nawet jak zajrzałam do ciebie to pomyślałam że coś pustawo , a ty takie newsy!!! Nowe fotki nabytków koniecznie wstawiaj jak tylko powiesicie, a tymczasem pisz kiedy termin powiększania familiii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 http://img697.imageshack.us/img697/3302/gratulacje8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Maj 2013, czyli dokładnie 2.5 roku po Nince i wychodzi że w jej imieniny w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dorcia super!!! Będziesz miała całe lato na śmiganie z wózeczkiem a i Ninka będzie już dość samodzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dorcia! Wspaniała wiadomość! Ogromne gratulacje!!! Cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wczoraj koleżanka pojechała na standardowe badanie do szpitala bo to już. Czyli wiadomo ktg i takie tam. Pojechała oczywiście sama, samochodem, co tam. A tu lekarz do niej że zostaje bo zaraz urodzi. I tak po 30 min na świat przyszedł Nikoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A w wolnej chwili opowiedz o zasłonach... I nie prawdą jest, że nikt TU nie zagląda, tylko Gospodyni znika na tak długo... ale świetnie, że wracasz i to z TAKIMI wiadomościami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nikoś? Nikodem? Kto mi zwinął pomysł??? Jakie śmigać: wystawi się na taras i zasiądzie z bezalko drinkiem na leżaku, a co! Śmiganie z wózkiem po parku to ja już przerabiałam Zasłony będą kremowo-szaro-grafitowe w salonie i jadalni, w kuchni taka roleta rzymska, w sypialni brązowe zasłony, a w moim gabinecie szara roleta rzymska ale z jakiej pysznej tkaniny mmm! Niestety okazało się że żeby się zmieściły zasłony, to musimy przesuwać kinkiety w jadalni (tzn. kable, kinkietów jeszcze nie ma, oczywiście...) - czyli znowu gładziowanie i szlifowanie brrrrrrr Myślałam że to już se ne wrati..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Maj 2013, czyli dokładnie 2.5 roku po Nince i wychodzi że w jej imieniny w dodatku Dorcia, ogromne gratulacje !!!! :lol: Będziesz półtora roku chodzić w ciąży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.10.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Maj 2013 aż tyle czasu chcesz w ciąży być Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Lidzia widzę że w tym samym czasie pisałyśmy i o tym samym myślałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Lidzia widzę że w tym samym czasie pisałyśmy i o tym samym myślałyśmy bo tak jakoś wyszło, że Dorcia to prawie jak słonica w tej ciąży będzie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.10.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dorcia, dzięki za info i wielkie gratulacje ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wczoraj koleżanka pojechała na standardowe badanie do szpitala bo to już. Czyli wiadomo ktg i takie tam. Pojechała oczywiście sama, samochodem, co tam. A tu lekarz do niej że zostaje bo zaraz urodzi. I tak po 30 min na świat przyszedł Nikoś Dobre!!! Też bym tak chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts