DorciaIQ 15.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Bo ja lubię być w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ale wiadomość :) Dorciu - mocno CIę przytulam i serdecznie gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 WOW, SUPER, GARTULACJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 20.10.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gratuluję Też planuję taką przerwę pomiędzy potomkami naszymi, ale póki co czekam na pierwszego ! ! ! i strasznie mi się dłuży to czekanie... a jak przeczytałam, że ty prawie jak słonica w ciązy będziesz ponad 1,5 roku to się uśmiałam Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Chyba poza tymi roletami, co już są prawie-prawie uszyte, nic nowego nie będzie. Dlaczego? Bo chcemy sprzedać dom i wybudować sobie 2x mniejszy na 50% mniejszej działce może trochę dalej... Bo uznaliśmy że ten dom jest dla nas za duży i będziemy harować z 10 lat żeby go spłacić i być na zero... A moglibyśmy wydać mniej, mieszkać godnie, a przy tym spłacić kredyt i mieć jeszcze spore oszczędności na koncie. I bezpieczeństwo finansowe dużo większe. Zresztą ja znowu będę miała czas na wychowawczym Myślimy o zachodnich okolicach Wawy nadal, wczoraj byliśmy na spacerze w Sierakowie i przejeżdżając przez Lipków znaleźliśmy 4 działki po ok. 1000m po 500 zł/m - czy tam zawsze tyle kosztowało? Bo zawsze miałam wrażenie że te działki w okolicach Puszczy to kompletnie powariowały. A w sumie taki Lipków to niewiele dalej jest niż my od centrum... Z drugiej strony lepiej przy alejach, bo jak w końcu zrobią tę cholerną Łopuszańską, to dojazd będzie naprawdę genialny do centrum i chyba nie będzie lepszej wylotówki z Wawy w tym momencie. Ale co, Michałowice? Po 1000 zł/m??? Bez złamanego autobusu? No dobra, jest wkd, ale... No i tak sobie gdybamy. Może będzie nowy dziennik Co o tym myślicie? Pokopało nas kompletnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 O MATKO DORCIA, ja jestem w szoku :eek::eek::eek::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! i zaptraszam w wolnej chwili do siebie - na tę wspanialszą stronę Wawy przyjedziesz i sama się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dorcia to jaki macie teraz dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 napiszę za Dorcie - WIELKI !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dorcia, nie pokopało was. Jeśli źle się czujecie w domu i uważacie, że jest dla was za duży, to go sprzedajcie i wybudujcie mniejszy. Jak sama piszesz, jest to teraz dobry moment na taki ruch, bo będziesz na wychowawczym i będziesz mogła przypilnować budowy nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja się właściwie czuję tu całkiem dobrze, ale świadomość że moglibyśmy być więcej do przodu, niż teraz jesteśmy w plecy (kredyt) działa mobilizująco, a spacerowanie po różnych innych okolicach w tak piękną pogodę nastraja bardzo przeprowadzkowo Dom ma użytkowej niby 280 czy coś takiego, ale całkowitej prawie 500 I na plaster mi nieużytkowa powierzchnia poddasza, która stanowi prawie jego połowę, skoro za parkiet płaciłam po całkowitej? A piwnica 120m? Na składowisko i kotłownię, bo na wyposażenie sauny, sali kinowej i gymu nas nie będzie stać jeszcze długo? Bez sensu... Następny będzie piętrowy, żadnych skosów ever again!* *No chyba że na stare lata pobudujemy sobie parterówkę dla dwojga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dorcia sensownie gadasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja się właściwie czuję tu całkiem dobrze, ale świadomość że moglibyśmy być więcej do przodu, niż teraz jesteśmy w plecy (kredyt) działa mobilizująco, a spacerowanie po różnych innych okolicach w tak piękną pogodę nastraja bardzo przeprowadzkowo Dom ma użytkowej niby 280 czy coś takiego, ale całkowitej prawie 500 I na plaster mi nieużytkowa powierzchnia poddasza, która stanowi prawie jego połowę, skoro za parkiet płaciłam po całkowitej? A piwnica 120m? Na składowisko i kotłownię, bo na wyposażenie sauny, sali kinowej i gymu nas nie będzie stać jeszcze długo? Bez sensu... Następny będzie piętrowy, żadnych skosów ever again!* *No chyba że na stare lata pobudujemy sobie parterówkę dla dwojga... jak powierzchnia całkowita 500 m2, to rzeczywiście dużo szczególnie dużo metrów masz w piwnicy ja cię dobrze rozumiem, bo też nie chciałam skosów w domu. Mieszkałam u moich rodziców pod skosami przez ponad 20 lat i powiedziałam never again. Kocham mój piętrowy dom za to, że nie muszę schylać głowy, aby się gdzieś dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.11.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja też mieszkałam z rodzicami w skosach i mi się bardzo podobało, tylko że oni mają a. 45st a nie 30, b. dużo wyższe ścianki kolankowe, a na to już Dorcia nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.11.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dorcia sensownie gadasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ponawiam zaproszenie na herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam się pięknie! Gratuluję przyszłego powiększenia rodziny, może nie czekajcie aż do 2013? Domek niczego sobie, a przestrzeń dla mnie niewyobrażalna. Ostatnia strona w dzienniku to fajne przygotowanie przed świętami Gorąco pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam -gratuluję - Pozdrawiam Ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.11.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dorcia no fakt tak powierzchnia to maskra. wiesz co , jak bedziesz sprzedawała dom to wyrwij dla mnie te twoje szare długi drzwi do gabinetu (uwielbiam je co prawda nie mam gdzie ich wstawić ale postawie w ogródku jako element małej architektury i będę podziawiała. a tak powaznie mówiąc to rozumiem co masz na mysli bo my "jedziemy" z gotówki i jak ognia unikamy kredytu. Niestety coś za coś, więszkość rzeczy musimy robic sami i w czasie tez się to przesuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Łaaaałłłł Jakie dobre wieści Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts