MarJel 08.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pokazać? :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dooorcia! Pokazuj sukienki i daj linka, bo też potrzebuję na TE święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 guuuuuuuuuuupie pytanie a wiesz że nadworny zrobi mi konsolkę z PW Ojejku a nie zrobilby dwoch z rozpedu? Moja moze byc ta pierwsza, wprawkowa Zaraz sie zabieram do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dooorcia! Pokazuj sukienki i daj linka, bo też potrzebuję na TE święta! Sukienki to moge pokazac swoje letnie, bo krzeselkowe sie dopiero szyja, a raczej mam takowa nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Sukienki to moge pokazac swoje letnie, bo krzeselkowe sie dopiero szyja, a raczej mam takowa nadzieje Dorcia, to daj chociaż linkę do tego allegro... pliiisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ojejku a nie zrobilby dwoch z rozpedu? Moja moze byc ta pierwsza, wprawkowa Zaraz sie zabieram do roboty najpierw niech zrobi moja przyjedziesz, obejrzysz, pomacasz... i bierz się do roboty !!!!!!!! bo mi kawa stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.12.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dorcia, to daj chociaż linkę do tego allegro... pliiisss... Sorki http://allegro.pl/pokrowce-sukienki-na-krzesla-jasny-szary-i1972413583.html Se kupiłam też serwetki: http://allegro.pl/serwetki-30x30-100-bawelna-300g-m2-okazja-i1969728515.html i obrączki do nich: http://allegro.pl/obraczka-serwetnik-materialowy-wyprzedaz-silver-i1929668744.html i 8 metrów takiego obrusa, bo inaczej miałabym misz-masz: na każdym z 4 stołów zestawianych w megaprostokąt byłby inny... http://allegro.pl/wigilia-obrus-adamaszek-bawelna-100-bialy-i1980533661.html W tym roku po taniości, zobaczymy co z tego wyniknie. A obrazki + bonus już w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Noooooo! To poszalałaś! Bardzo fajne i minimalistyczne;) wybory:D. Choć sukienka ze skośnym dołem, lamówką i kokardką to już z tych bardziej wypasionych;) Alleeeeeeeeeee Ninka bije wszystko na głowę. Po prostu DEBEŚCIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Hihi niezła jest, co? A sukienka będzie w innym kształcie niż ta na obrazku, taka prosta do ziemi. Nie wiem szczerze mówiąc czy dostanie kokardkę, zwisa mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wyściskaj Nineczkę mocno !!!!!!!!!! ja już nawet nie pamiętam co pisałaś o ramkach ale to jej liczenie chodzi mi po głowie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Pewnie już gdzieś było, ale skąd są te zasłony pasy na dole??? Bo super mi wpadły w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pewnie już gdzieś było, ale skąd są te zasłony pasy na dole??? Bo super mi wpadły w oko Hehe ciesze sie. Wysylam Ci namiar na priva. Fajna kobitka, ciekawe ma pomysly, to ona nam te pasy zaproponowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dorcia Twoja Ninka to debeściara:) cudna jest! Pamiętasz może przybliżony koszt zasłon? oraz jaka to tkanina tych z pasami? Ja już jakis czas temu robiłam pomiar w eurofiranach, dostałam wycenę i mnie zabiła:bash: Nadal nie zamówiłam i nie wiem czy to zrobię Obrazki wpasowały się świetnie we wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dorcia Twoja Ninka to debeściara:) cudna jest! Obrazki wpasowały się świetnie we wnętrza. Jakby to powiedziała Ninka: dzi Pamiętasz może przybliżony koszt zasłon? oraz jaka to tkanina tych z pasami? Ja już jakis czas temu robiłam pomiar w eurofiranach, dostałam wycenę i mnie zabiła:bash: Nadal nie zamówiłam i nie wiem czy to zrobię Mnie też zabiła... Wyślę Ci wieczorem na maila wycenę (jak mi go podasz na priva), bo to jest strasznie skompliczone. Zobaczę czy tam jest podana ta tkanina, ale chyba nie: to zapytam tej kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wysłałam priva. Czy to normalne, że za dwie zasłony płaci się dobrze ponad 2 tys.? w tym przypadku tafta, podwójnie szyta. Do dzieci pokoi zasłony wycenili ok. 1000zł u jednego i ponad 1tys. u drugiego. Jeszcze dostałam wycenę karniszy, montażu i upięcia. Dla zainteresowanych powieszenie jednej zasłony koszt 100zł Zaznaczam że zasłony nie udziwnione, raczej proste. Sorki Dorcia, że tak walę cenami, ale niech się przygotują psychicznie Ci którzy mają w planach zamawiać w eurofiranach;) Chciałam orientacyjnie porównać jak u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Głupio to zabrzmi, ale mi ulżyło jak zobaczyłam Twoją wycenę Będę miała dowód dla męża, że nie zwariowałam Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wysłałam priva. Czy to normalne, że za dwie zasłony płaci się dobrze ponad 2 tys.? w tym przypadku tafta, podwójnie szyta. Do dzieci pokoi zasłony wycenili ok. 1000zł u jednego i ponad 1tys. u drugiego. Jeszcze dostałam wycenę karniszy, montażu i upięcia. Dla zainteresowanych powieszenie jednej zasłony koszt 100zł Zaznaczam że zasłony nie udziwnione, raczej proste. Sorki Dorcia, że tak walę cenami, ale niech się przygotują psychicznie Ci którzy mają w planach zamawiać w eurofiranach;) Chciałam orientacyjnie porównać jak u Ciebie:) raz zamawiałam w eurofiranach i nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!! za takie pieniądze efekt powinnien być porządniejszy !!!!! a drugiej w ogóle nie odebrałam tylko kazałam sobie oddać zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.12.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dorcia, przepiękny dom. Kominek cudo normalnie . Możesz napisać jaki był jego koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.12.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Głupio to zabrzmi, ale mi ulżyło jak zobaczyłam Twoją wycenę Będę miała dowód dla męża, że nie zwariowałam Dzięki. Hihi to dobrze - jak tak, to mi też ulżyło Ale i tak kombinuję jak je ze sobą zabrać do nowego domu, bo to w sumie jednak dużo kaski raz zamawiałam w eurofiranach i nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!! za takie pieniądze efekt powinnien być porządniejszy !!!!! a drugiej w ogóle nie odebrałam tylko kazałam sobie oddać zaliczkę I niech nikomu nie przyjdzie do głowy naciągać Zuzę!!! Dorcia, przepiękny dom. Kominek cudo normalnie . Możesz napisać jaki był jego koszt? Właśnie siedzieliśmy przed chwilą z mężem przy tym kominku (bo nam piec pogłupiał i robi ciepło w nocy i zimno w dzień ) myśląc o tym znowu jak mogliśmy sobie zrobić taki nieprzytulny dom i że nawet kominek wygląda beznadziejnie, bo ma cały czas tę dziurę od dołu widoczną, a nie chce nam się wydawać paru tysi na te szuflady i maskownicę pod spodem Także dziękuję, doceniam komplement! Z tego co pamiętam to kamień kosztował 13, bo to jest skóra i trochę jej jest, a sam wkład też ponad 10 (12?), plus obudowa 1.5 tys raz + drugi raz 4 tys. jak się okazało że panowie spier...li i trzeba poprawiać i najlepiej jednak zmienić na płyty krzemianowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.12.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Pierwszy raz w życiu wygrałam aukcję na allegro!!! Kupiłam se paterę pod choinkę! http://i678.photobucket.com/albums/vv144/deckertewa/EWA/HELP/_RMB6101.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts