Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorcia, to daj chociaż linkę do tego allegro... pliiisss...

Sorki :oops:

http://allegro.pl/pokrowce-sukienki-na-krzesla-jasny-szary-i1972413583.html

Se kupiłam też serwetki:

http://allegro.pl/serwetki-30x30-100-bawelna-300g-m2-okazja-i1969728515.html

i obrączki do nich:

http://allegro.pl/obraczka-serwetnik-materialowy-wyprzedaz-silver-i1929668744.html

i 8 metrów takiego obrusa, bo inaczej miałabym misz-masz: na każdym z 4 stołów zestawianych w megaprostokąt byłby inny...

http://allegro.pl/wigilia-obrus-adamaszek-bawelna-100-bialy-i1980533661.html

W tym roku po taniości, zobaczymy co z tego wyniknie.

A obrazki + bonus już w dzienniku :)

Noooooo! To poszalałaś!:lol: :lol2:

Bardzo fajne i minimalistyczne;) wybory:D. Choć sukienka ze skośnym dołem, lamówką i kokardką to już z tych bardziej wypasionych;):D

Alleeeeeeeeeee Ninka bije wszystko na głowę. Po prostu DEBEŚCIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wiggle:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Dorcia Twoja Ninka to debeściara:) cudna jest!

Pamiętasz może przybliżony koszt zasłon? oraz jaka to tkanina tych z pasami?

Ja już jakis czas temu robiłam pomiar w eurofiranach, dostałam wycenę i mnie zabiła:bash: Nadal nie zamówiłam i nie wiem czy to zrobię :rolleyes:

Obrazki wpasowały się świetnie we wnętrza.

Dorcia Twoja Ninka to debeściara:) cudna jest!

Obrazki wpasowały się świetnie we wnętrza.

Jakby to powiedziała Ninka: dzi :)

Pamiętasz może przybliżony koszt zasłon? oraz jaka to tkanina tych z pasami?

Ja już jakis czas temu robiłam pomiar w eurofiranach, dostałam wycenę i mnie zabiła:bash: Nadal nie zamówiłam i nie wiem czy to zrobię :rolleyes:

Mnie też zabiła... Wyślę Ci wieczorem na maila wycenę (jak mi go podasz na priva), bo to jest strasznie skompliczone. Zobaczę czy tam jest podana ta tkanina, ale chyba nie: to zapytam tej kobitki.

Wysłałam priva. Czy to normalne, że za dwie zasłony płaci się dobrze ponad 2 tys.?:jawdrop: w tym przypadku tafta, podwójnie szyta. Do dzieci pokoi zasłony wycenili ok. 1000zł:eek: u jednego i ponad 1tys. u drugiego. Jeszcze dostałam wycenę karniszy, montażu i upięcia. Dla zainteresowanych powieszenie jednej zasłony koszt 100zł:jawdrop:

Zaznaczam że zasłony nie udziwnione, raczej proste.

Sorki Dorcia, że tak walę cenami, ale niech się przygotują psychicznie Ci którzy mają w planach zamawiać w eurofiranach;)

Chciałam orientacyjnie porównać jak u Ciebie:)

Wysłałam priva. Czy to normalne, że za dwie zasłony płaci się dobrze ponad 2 tys.?:jawdrop: w tym przypadku tafta, podwójnie szyta. Do dzieci pokoi zasłony wycenili ok. 1000zł:eek: u jednego i ponad 1tys. u drugiego. Jeszcze dostałam wycenę karniszy, montażu i upięcia. Dla zainteresowanych powieszenie jednej zasłony koszt 100zł:jawdrop:

Zaznaczam że zasłony nie udziwnione, raczej proste.

Sorki Dorcia, że tak walę cenami, ale niech się przygotują psychicznie Ci którzy mają w planach zamawiać w eurofiranach;)

Chciałam orientacyjnie porównać jak u Ciebie:)

raz zamawiałam w eurofiranach i nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!! za takie pieniądze efekt powinnien być porządniejszy !!!!! a drugiej w ogóle nie odebrałam tylko kazałam sobie oddać zaliczkę

Głupio to zabrzmi, ale mi ulżyło jak zobaczyłam Twoją wycenę:lol2:

Będę miała dowód dla męża, że nie zwariowałam ;)

Dzięki.

Hihi to dobrze - jak tak, to mi też ulżyło :) Ale i tak kombinuję jak je ze sobą zabrać do nowego domu, bo to w sumie jednak dużo kaski :rolleyes:

raz zamawiałam w eurofiranach i nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!! za takie pieniądze efekt powinnien być porządniejszy !!!!! a drugiej w ogóle nie odebrałam tylko kazałam sobie oddać zaliczkę

I niech nikomu nie przyjdzie do głowy naciągać Zuzę!!! :D

Dorcia, przepiękny dom. Kominek cudo normalnie . Możesz napisać jaki był jego koszt?

Właśnie siedzieliśmy przed chwilą z mężem przy tym kominku (bo nam piec pogłupiał i robi ciepło w nocy i zimno w dzień :mad:) myśląc o tym znowu jak mogliśmy sobie zrobić taki nieprzytulny dom i że nawet kominek wygląda beznadziejnie, bo ma cały czas tę dziurę od dołu widoczną, a nie chce nam się wydawać paru tysi na te szuflady i maskownicę pod spodem :rolleyes: Także dziękuję, doceniam komplement! :lol2:

Z tego co pamiętam to kamień kosztował 13, bo to jest skóra :cool: i trochę jej jest, a sam wkład też ponad 10 (12?), plus obudowa 1.5 tys raz + drugi raz 4 tys. jak się okazało że panowie spier...li i trzeba poprawiać i najlepiej jednak zmienić na płyty krzemianowe...