DorciaIQ 29.12.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 A moje dziecko teraz chodzi i powtarza: "Igilia nie ma jeśte" I tu nie chodzi o to, że ona myli "już" z "jeszcze", ona po prostu czeka na następną! A jak wszedł tata przebrany za Mikołaja, na co duże dzieci mojej szwagierki zawsze się nabierają, to Ninka krzyczy: "Ooo tata! Cio to tata jobi?"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 A moje dziecko teraz chodzi i powtarza: "Igilia nie ma jeśte" I tu nie chodzi o to, że ona myli "już" z "jeszcze", ona po prostu czeka na następną! A jak wszedł tata przebrany za Mikołaja, na co duże dzieci mojej szwagierki zawsze się nabierają, to Ninka krzyczy: "Ooo tata! Cio to tata jobi?"! Umarłam:lol2::lol2: ale mała agentka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dorcialq, jestem u Ciebie po raz pierwszy, zaglądałam po cichutku, ale czas się ujawnić - przepiękny dom, uwielbiam projekty Szewczyka, gdybym miała jeszcze raz wybierać, na pewno zdecydowałabym się na któryś z jego projektów.... Macie rewelacyjny układ pomieszczeń, przepiękną elewację i kolorystykę zewnętrza, zachwycające podłogi! Przepiękne okna - czy to aluminiowo - drewniane? A czy - pewnie po raz dwusetny - możesz napisać coś więcej o zlewie zintegrowanym z blatem? Co to, jak, gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam Sharlotko - od razu mi zapachniało jabłkami Okna są drewniane z nakładkami aluminiowymi gwoli ścisłości, nie typowo drewniano-aluminiowe, ale IMHO nie ma to znaczenia. Zlew jest zrobiony z tego samego granitu co blat, tyle że wykończony w szlifie, a blat w satynie. Robiłam wszystkie kamienne sprawy w mapstone.pl i polecam. Zlew kosztował niecałe 5 tysia, a że chciałam wcześniej dwie podwieszane komory ceramiczne + ociekacz w blacie, to wychodziło mi prawie tyle samo kasy, a jednak to jest ładniejsze w mojej skromniej i subiektywnej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No proszę jak komoda świetnie wyszła! Kolejny talent ujawnił się na forum. Mi się podoba, tak jak i cały Twój dom. Nowy dziennik też podczytuję Trzymam kciuki za szybką sprzedaż i nową budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hehe nowy dziennik jest tajny! Kurde ale mój laptop jest gupi: mówi podłącz albo znajdź inne źródło energii... Mam szukać łupków pod łóżkiem czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cudne te Twoje metamorfozy Dorciu! Świetnie wyszłyście z Ninką na zdjęciu z bombkami;) A pomysł z łapką na gwiazdce - przepyszny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja od dwóch dni daję z siebie tyle,że szoruję te cholerne waniliowe fugi w kuchni, kawałku salonu i wiatrołapie. A niech to cholera. Chyba zrobię jakąś szafkę ... Zaimpregnowałam już połowę i zobaczymy czy ten impregnat za 125 pln coś da. A śmierdzi ... Chyba muszę zmienić obiekty wyżywania się :) A świąteczne klimaty super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Świetnie wyszłyście z Ninką na zdjęciu z bombkami;) Bystrzacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 O matko już północ... ja nie chcę do praaaacy jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ojć! To lepiej zmykaj do łóżka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja cały czas z łóżka piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Chciałam tylko powiedzieć, że z nowości to komoda stoi już w moim gabinecie, a mnie wyrzucili z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Z bezrobotną to już nikomu się nie chce gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Z bezrobotną to już nikomu się nie chce gadać No już, już przykro mi. Ale że jak? jak to? dlaczego zwolnili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dorcialq,wracam poczytać co u Ciebie, bardzo dziękuję za info o oknach, a tu takie smutne wiadomości.Trzymaj się - teraz musi by już tylko lepiej.Znajdziesz pewnie szybko fajną, a może i fajniejszą robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Bo redukcja, a kto pierwszy w kolejce jak nie kobitka po poronieniu? No cóż, pocieszam się że nieszczęścia chodzą parami, to już może koniec będzie Fajniejszą - bardzo prawdopodobne chociaż w przybliżeniu tak dobrze płatną - nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Chciałam tylko powiedzieć, że z nowości to komoda stoi już w moim gabinecie, a mnie wyrzucili z pracy... Dorcia, jak znam życie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wyrzucili Cię - to kij im w oko. Bezrobocie w W-wie nie występuje. WIęc się nic nie przejmuj tylko "na pohybel sk..." i sie rozglądaj. Znajdziesz lepszą pracę, fajniejszą i bliżej domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nefcia dobrze gada - wódki jej dać a tak na serio to Doruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Bidulko,a ja dopiero teraz doczytałam, szkoda mi Ciebie z obu powodów:hug: Pierwsze na pewno nadrobisz...a drugie: znajdziesz lepszą, bliżej domu - a oni niech żałują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts