Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

A moje dziecko teraz chodzi i powtarza: "Igilia nie ma jeśte" :lol2: I tu nie chodzi o to, że ona myli "już" z "jeszcze", ona po prostu czeka na następną!

A jak wszedł tata przebrany za Mikołaja, na co duże dzieci mojej szwagierki zawsze się nabierają, to Ninka krzyczy: "Ooo tata! Cio to tata jobi?"! :rotfl:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A moje dziecko teraz chodzi i powtarza: "Igilia nie ma jeśte" :lol2: I tu nie chodzi o to, że ona myli "już" z "jeszcze", ona po prostu czeka na następną!

A jak wszedł tata przebrany za Mikołaja, na co duże dzieci mojej szwagierki zawsze się nabierają, to Ninka krzyczy: "Ooo tata! Cio to tata jobi?"! :rotfl:

Umarłam:lol2::lol2::lol2:

ale mała agentka:rotfl:

Dorcialq,

jestem u Ciebie po raz pierwszy, zaglądałam po cichutku, ale czas się ujawnić:) - przepiękny dom, uwielbiam projekty Szewczyka, gdybym miała jeszcze raz wybierać, na pewno zdecydowałabym się na któryś z jego projektów....

Macie rewelacyjny układ pomieszczeń, przepiękną elewację i kolorystykę zewnętrza, zachwycające podłogi!

Przepiękne okna - czy to aluminiowo - drewniane?

A czy - pewnie po raz dwusetny - możesz napisać coś więcej o zlewie zintegrowanym z blatem? Co to, jak, gdzie i za ile?

Witam Sharlotko - od razu mi zapachniało jabłkami :)

Okna są drewniane z nakładkami aluminiowymi gwoli ścisłości, nie typowo drewniano-aluminiowe, ale IMHO nie ma to znaczenia.

Zlew jest zrobiony z tego samego granitu co blat, tyle że wykończony w szlifie, a blat w satynie. Robiłam wszystkie kamienne sprawy w mapstone.pl i polecam. Zlew kosztował niecałe 5 tysia, a że chciałam wcześniej dwie podwieszane komory ceramiczne + ociekacz w blacie, to wychodziło mi prawie tyle samo kasy, a jednak to jest ładniejsze w mojej skromniej i subiektywnej opinii :D

Ja od dwóch dni daję z siebie tyle,że szoruję te cholerne waniliowe fugi w kuchni, kawałku salonu i wiatrołapie. A niech to cholera. Chyba zrobię jakąś szafkę ...

Zaimpregnowałam już połowę i zobaczymy czy ten impregnat za 125 pln coś da. A śmierdzi ... Chyba muszę zmienić obiekty wyżywania się :):) A świąteczne klimaty super :):)

• 3 weeks później...
Chciałam tylko powiedzieć, że z nowości to komoda stoi już w moim gabinecie, a mnie wyrzucili z pracy...

Dorcia, jak znam życie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Wyrzucili Cię - to kij im w oko. Bezrobocie w W-wie nie występuje. WIęc się nic nie przejmuj tylko "na pohybel sk..." i sie rozglądaj. Znajdziesz lepszą pracę, fajniejszą i bliżej domu :):)